Tomm Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 Witam chciałbym zgłosić Admina o nicku : Wojtek [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Wojtek. [AMXBans] Pozostalo ci 2 godzin , 55 minut i 22 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Tom [AMXBans] Powod : ' Calkowity brak kultury ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Katujemy.eu [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 506556777 ' [AMXBans] Twoje IP : ' xxx ' [AMXBans] ============================================ inny uczestnik prowokował mnie i nie dostał bana nazwał mnie j***ny i nic, a z tego co wiem za prowokacje też są bany mówiłem do Admina , że mnie prowokuje a on nic na to i mi dał bana , że powiedziałem zamknij się do tamtego i za to dostałem 3 h bana i gość mi pisze całkowity brak kultury a kultury to ty nie masz gościu za ten ban co mi dałeś i nie nadajesz się na admina bo dużo osób mi to mówiło też Każdy mnie bije ? :D haha a 4 w rankingu jestem Titania August 16, 2022 Zastosuj się do wzoru podanego w dziale poprzez edycję posta! Prowokacje są zbędne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek23 Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 Cześć, odniosę się do postawionych zarzutów - > 48 minut temu, Tomm napisał: inny uczestnik prowokował mnie i nie dostał bana http://serwerowe-bany.pl/ban_list.php?bid=6276 Obrażanie innych graczy: 30 MIN - 3 H - Jeżeli nie pomaga zwiększać bany 1/3/7 dni. >>>> 48 minut temu, Tomm napisał: że powiedziałem zamknij się do tamtego i za to dostałem 3 h bana Zapraszam osobę rozpatrującą skargę do zapoznania się z demkiem, gdzie ewidentnie widać, że nie powiedziałeś tylko "zamknij się" bo nagminnie go wyzywałeś i docinałeś mu. Z racji, że jesteś mocno toksyczną osobą o czym świadczy lista Twoich banów na serwerze dostałeś bana na 3 godziny, a nie na 30 tak jak on. Przed dostaniem rangi @ onajNNNNNNNNN miał na steamie wysyłane SS`y Twojej kultury, gdzie życzyłeś mojej matce śmierci itd. Masz na serwerze łącznie 11 banów z nałożonym powodem "kultura", więc nie możesz mi wypominać, że ja nie jestem kulturalny. 48 minut temu, Tomm napisał: a kultury to ty nie masz gościu za ten ban co mi dałeś Składanie zdań miałeś w podstawówce, aczkolwiek widać, że przeskoczyłeś ten etap. 48 minut temu, Tomm napisał: nie nadajesz się na admina bo dużo osób mi to mówiło też Z chęcią bym zapoznał się z osobami, które tak mówią. Lecz wydaje mi się, że dobrze pełnie swoje obowiązki odizolowując takie osoby jak Ty od serwera. Pozdrawiam, Wojtek :p #edit1 Jak mam gadać z 17 latkiem, który jest zmadowany, bo mu w gierce nie idzie ;( Wyjdz na dwor z kolegami na piwo czy w pilke pograc, a nie nad grą się madujesz i ludzi wyzywasz, a co do tego "zera", jesteś zwykłym gostkiem z ffa ;D Pomijam temat, który zawsze wnosisz "KUP SE STEAMA" - tak piszesz do każdego ns, który cię bije, a najśmieszniejsze jest to, że masz steama założonego w 2k20 🤨😅 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomm Posted August 16, 2022 Author Share Posted August 16, 2022 nie będę z tobą dyskutował dla mnie jesteś zerem narazie powiedziałem co miałem powiedzieć , Każdy mnie jedzie ale jest 4 w rankingu bobie Vanilla. August 16, 2022 (edited) Nastepnym razem edytuj post jak chcesz coś dodać. +1 za spam i prowokację. Edited August 16, 2022 by Vanilla. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post `Joker.^^ Posted August 16, 2022 Popular Post Share Posted August 16, 2022 Link do bana: https://serwerowe-bany.pl/ban_list.php?bid=6275 Logi czatowe czyste, logi z demka czyste. Komunikator głowowy z demka czysty. Link do demka: http://811464.hltv2.pukawka.pl/hltv-2208161829-de_dust2-1660667340-1660668600.zip @ Wojtek23 zastanawia mnie ten log z serwera L 08/16/2022 - 13:02:20: [adminchat.amxx] Chat: "Wojtek<207><STEAM_0:1:440689663><>" tsay "cele masz, a nie bron savujesz na ffa" Jak zostanę jako 1 na 10 + jeszcze 30 sekund do końca rundy i będę chciał zachować m4a1 a nie będę miał kasy w next rundzie to dostane kicka albo bana? Cele nie zawsze obowiązują. Przeglądając logi widzę, że jesteś przewrażliwiony jak ktoś napiszę na czacie kurw* albo powie to na mikrofonie. Z tego co pamiętam na moich serwerach przeklinanie jest dozwolone. Tylko nie można obrażać. A jak ktoś się zacznie wyzywać i da sobie po jednym pocisku i nie nie uspokoją to jest mutowanie na czat głosowy jak i na say. Zauważyłem też, że strasznie używasz czatu adminowskiego y@@ bez potrzeby. Logi mi pokazały all. Co to za powód bana "CBK" ? https://serwerowe-bany.pl/ban_list.php?bid=6270 wft? ... @ onajNNNNNNNNN jak Ciebie przyjmował @ Wojtek23 to dał Ci taką notatkę Przyjmuję na okres 14 dni, zgłoś się do mnie na steam w celu wprowadzenia. Tego używamy w takich sprawach bo możemy Ciebie wywalić z stanowiska admina bez ostrzeżeń. @ Wojtek23 Nie chce już mi się dalej szukać pretekstów, żeby Ciebie wywalić z ekipy. Bo nie chodzi mi o to. Może ja nie gram na serwerach to nie znaczy, że nie wiem co się dzieje na nich i kto co wyprawia na serwerach jako Admin i gracz. Nakładam na Ciebie bana na 24h, żebyś odsapnął od tego PC. Przewietrzył umysł. Ale pamiętaj następnym razem nie będę taki miły i nie pójdę Tobie na rękę. Link do bana: https://serwerowe-bany.pl/ban_list.php?bid=6280 7 1 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Joker.^^ Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy. Posted December 7, 2022 Donor Share Posted December 7, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts