Jump to content
Tomm

Skarga

Recommended Posts

Witam chciałbym zgłosić Admina o nicku : Wojtek 

[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Wojtek. 
[AMXBans] Pozostalo ci 2 godzin , 55 minut i 22 sekund bana. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : Tom 
[AMXBans] Powod : ' Calkowity brak kultury ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Katujemy.eu 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 506556777 ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' xxx ' 
[AMXBans] ============================================

inny uczestnik prowokował mnie i nie dostał bana nazwał mnie j***ny i nic, a z tego co wiem za prowokacje też są bany mówiłem do Admina , że mnie prowokuje a on nic na to i  mi dał bana  , że powiedziałem zamknij się do tamtego  

i za to dostałem 3 h bana i gość mi pisze całkowity brak kultury a kultury to ty nie masz gościu za ten ban co mi dałeś i nie nadajesz się na admina bo dużo osób mi to mówiło też 

Każdy mnie bije ? :D haha a 4 w rankingu jestem

Titania  

Zastosuj się do wzoru podanego w dziale poprzez edycję posta! Prowokacje są zbędne.

Cześć, odniosę się do postawionych zarzutów - >

48 minut temu, Tomm napisał:

inny uczestnik prowokował mnie i nie dostał bana

http://serwerowe-bany.pl/ban_list.php?bid=6276

Obrażanie innych graczy: 30 MIN - 3 H - Jeżeli nie pomaga zwiększać bany  1/3/7 dni.

>>>>

że powiedziałem zamknij się do tamtego  

i za to dostałem 3 h bana

Zapraszam osobę rozpatrującą skargę do zapoznania się z demkiem, gdzie ewidentnie widać, że nie powiedziałeś tylko "zamknij się" bo nagminnie go wyzywałeś i docinałeś mu. Z racji, że jesteś mocno toksyczną osobą o czym świadczy lista Twoich banów na serwerze dostałeś bana na 3 godziny, a nie na 30 tak jak on. Przed dostaniem rangi @ onajNNNNNNNNN miał na steamie wysyłane SS`y Twojej kultury, gdzie życzyłeś mojej matce śmierci itd. Masz na serwerze łącznie 11 banów z nałożonym powodem "kultura", więc nie możesz mi wypominać, że ja nie jestem kulturalny. 

a kultury to ty nie masz gościu za ten ban co mi dałeś

Składanie zdań miałeś w podstawówce, aczkolwiek widać, że przeskoczyłeś ten etap.  

nie nadajesz się na admina bo dużo osób mi to mówiło też 

Z chęcią bym zapoznał się z osobami, które tak mówią. Lecz wydaje mi się, że dobrze pełnie swoje obowiązki odizolowując takie osoby jak Ty od serwera.

Pozdrawiam, Wojtek :p

#edit1

Jak mam gadać z 17 latkiem, który jest zmadowany,  bo mu w gierce nie idzie ;( 

Wyjdz na dwor z kolegami na piwo czy w pilke pograc, a nie nad grą się madujesz i ludzi wyzywasz, a co do tego  "zera", jesteś zwykłym gostkiem z ffa ;D

Pomijam temat, który zawsze wnosisz "KUP SE STEAMA" - tak piszesz do każdego ns, który cię bije, a najśmieszniejsze jest to, że masz steama założonego w 2k20 🤨😅

• KAT 1
  • Haha 1

nie będę z tobą dyskutował dla mnie jesteś zerem narazie powiedziałem co miałem powiedzieć , 

Każdy mnie jedzie ale jest 4 w rankingu bobie

Vanilla.   (edited)

Nastepnym razem edytuj post jak chcesz coś dodać. +1 za spam i prowokację.

Edited by Vanilla.
  • Haha 6

• Popular Post

Link do bana: https://serwerowe-bany.pl/ban_list.php?bid=6275

Logi czatowe czyste, logi z demka czyste. 

Komunikator głowowy z demka czysty. Link do demka: http://811464.hltv2.pukawka.pl/hltv-2208161829-de_dust2-1660667340-1660668600.zip

@ Wojtek23  zastanawia mnie ten log z serwera 

L 08/16/2022 - 13:02:20: [adminchat.amxx] Chat: "Wojtek<207><STEAM_0:1:440689663><>" tsay "cele masz,  a nie bron savujesz na ffa"
  1. Jak zostanę jako 1 na 10 + jeszcze 30 sekund do końca rundy i będę chciał zachować m4a1 a nie będę miał kasy w next rundzie to dostane kicka albo bana? Cele nie zawsze obowiązują. 
  2. Przeglądając logi widzę, że jesteś przewrażliwiony jak ktoś napiszę na czacie kurw* albo powie to na mikrofonie. Z tego co pamiętam na moich serwerach przeklinanie jest dozwolone. Tylko nie można obrażać.   
  3. A jak ktoś się zacznie wyzywać i da sobie po jednym pocisku i nie nie uspokoją to jest mutowanie na czat głosowy jak i na say. 
  4. Zauważyłem też, że strasznie używasz czatu adminowskiego y@@ bez potrzeby. Logi mi pokazały all. 
  5.  Co to za powód bana "CBK" ? https://serwerowe-bany.pl/ban_list.php?bid=6270 wft? ... 

@ onajNNNNNNNNN  jak Ciebie przyjmował @ Wojtek23  to dał Ci taką notatkę 

Przyjmuję na okres 14 dni, zgłoś się do mnie na steam w celu wprowadzenia.

Tego używamy w takich sprawach bo możemy Ciebie wywalić z stanowiska admina bez ostrzeżeń.

@ Wojtek23  Nie chce już mi się dalej szukać pretekstów, żeby Ciebie wywalić z ekipy. Bo nie chodzi mi o to.  Może ja nie gram na serwerach to nie znaczy, że nie wiem co się dzieje na nich i kto co wyprawia na serwerach jako Admin i gracz. 

Nakładam na Ciebie bana na 24h, żebyś odsapnął od tego PC. Przewietrzył umysł. Ale pamiętaj następnym razem nie będę taki miły i nie pójdę Tobie na rękę.  

Link do bana: https://serwerowe-bany.pl/ban_list.php?bid=6280

• Like 7
  • KAT 1
  • Wow 2
  • I love it 2

• 3 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.