Tomm Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 Witam chciałbym zgłosić Admina o nicku : Wojtek [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Wojtek. [AMXBans] Pozostalo ci 2 godzin , 55 minut i 22 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Tom [AMXBans] Powod : ' Calkowity brak kultury ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Katujemy.eu [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 506556777 ' [AMXBans] Twoje IP : ' xxx ' [AMXBans] ============================================ inny uczestnik prowokował mnie i nie dostał bana nazwał mnie j***ny i nic, a z tego co wiem za prowokacje też są bany mówiłem do Admina , że mnie prowokuje a on nic na to i mi dał bana , że powiedziałem zamknij się do tamtego i za to dostałem 3 h bana i gość mi pisze całkowity brak kultury a kultury to ty nie masz gościu za ten ban co mi dałeś i nie nadajesz się na admina bo dużo osób mi to mówiło też Każdy mnie bije ? :D haha a 4 w rankingu jestem Titania August 16, 2022 Zastosuj się do wzoru podanego w dziale poprzez edycję posta! Prowokacje są zbędne.
Wojtek23 Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 Cześć, odniosę się do postawionych zarzutów - > 48 minut temu, Tomm napisał: inny uczestnik prowokował mnie i nie dostał bana http://serwerowe-bany.pl/ban_list.php?bid=6276 Obrażanie innych graczy: 30 MIN - 3 H - Jeżeli nie pomaga zwiększać bany 1/3/7 dni. >>>> 48 minut temu, Tomm napisał: że powiedziałem zamknij się do tamtego i za to dostałem 3 h bana Zapraszam osobę rozpatrującą skargę do zapoznania się z demkiem, gdzie ewidentnie widać, że nie powiedziałeś tylko "zamknij się" bo nagminnie go wyzywałeś i docinałeś mu. Z racji, że jesteś mocno toksyczną osobą o czym świadczy lista Twoich banów na serwerze dostałeś bana na 3 godziny, a nie na 30 tak jak on. Przed dostaniem rangi @ onajNNNNNNNNN miał na steamie wysyłane SS`y Twojej kultury, gdzie życzyłeś mojej matce śmierci itd. Masz na serwerze łącznie 11 banów z nałożonym powodem "kultura", więc nie możesz mi wypominać, że ja nie jestem kulturalny. 48 minut temu, Tomm napisał: a kultury to ty nie masz gościu za ten ban co mi dałeś Składanie zdań miałeś w podstawówce, aczkolwiek widać, że przeskoczyłeś ten etap. 48 minut temu, Tomm napisał: nie nadajesz się na admina bo dużo osób mi to mówiło też Z chęcią bym zapoznał się z osobami, które tak mówią. Lecz wydaje mi się, że dobrze pełnie swoje obowiązki odizolowując takie osoby jak Ty od serwera. Pozdrawiam, Wojtek :p #edit1 Jak mam gadać z 17 latkiem, który jest zmadowany, bo mu w gierce nie idzie ;( Wyjdz na dwor z kolegami na piwo czy w pilke pograc, a nie nad grą się madujesz i ludzi wyzywasz, a co do tego "zera", jesteś zwykłym gostkiem z ffa ;D Pomijam temat, który zawsze wnosisz "KUP SE STEAMA" - tak piszesz do każdego ns, który cię bije, a najśmieszniejsze jest to, że masz steama założonego w 2k20 🤨😅 1 1
Tomm Posted August 16, 2022 Author Posted August 16, 2022 nie będę z tobą dyskutował dla mnie jesteś zerem narazie powiedziałem co miałem powiedzieć , Każdy mnie jedzie ale jest 4 w rankingu bobie Vanilla. August 16, 2022 (edited) Nastepnym razem edytuj post jak chcesz coś dodać. +1 za spam i prowokację. Edited August 16, 2022 by Vanilla. 6
V.I.P Popular Post `Joker.^^ Posted August 16, 2022 V.I.P Popular Post Posted August 16, 2022 Link do bana: https://serwerowe-bany.pl/ban_list.php?bid=6275 Logi czatowe czyste, logi z demka czyste. Komunikator głowowy z demka czysty. Link do demka: http://811464.hltv2.pukawka.pl/hltv-2208161829-de_dust2-1660667340-1660668600.zip @ Wojtek23 zastanawia mnie ten log z serwera L 08/16/2022 - 13:02:20: [adminchat.amxx] Chat: "Wojtek<207><STEAM_0:1:440689663><>" tsay "cele masz, a nie bron savujesz na ffa" Jak zostanę jako 1 na 10 + jeszcze 30 sekund do końca rundy i będę chciał zachować m4a1 a nie będę miał kasy w next rundzie to dostane kicka albo bana? Cele nie zawsze obowiązują. Przeglądając logi widzę, że jesteś przewrażliwiony jak ktoś napiszę na czacie kurw* albo powie to na mikrofonie. Z tego co pamiętam na moich serwerach przeklinanie jest dozwolone. Tylko nie można obrażać. A jak ktoś się zacznie wyzywać i da sobie po jednym pocisku i nie nie uspokoją to jest mutowanie na czat głosowy jak i na say. Zauważyłem też, że strasznie używasz czatu adminowskiego y@@ bez potrzeby. Logi mi pokazały all. Co to za powód bana "CBK" ? https://serwerowe-bany.pl/ban_list.php?bid=6270 wft? ... @ onajNNNNNNNNN jak Ciebie przyjmował @ Wojtek23 to dał Ci taką notatkę Przyjmuję na okres 14 dni, zgłoś się do mnie na steam w celu wprowadzenia. Tego używamy w takich sprawach bo możemy Ciebie wywalić z stanowiska admina bez ostrzeżeń. @ Wojtek23 Nie chce już mi się dalej szukać pretekstów, żeby Ciebie wywalić z ekipy. Bo nie chodzi mi o to. Może ja nie gram na serwerach to nie znaczy, że nie wiem co się dzieje na nich i kto co wyprawia na serwerach jako Admin i gracz. Nakładam na Ciebie bana na 24h, żebyś odsapnął od tego PC. Przewietrzył umysł. Ale pamiętaj następnym razem nie będę taki miły i nie pójdę Tobie na rękę. Link do bana: https://serwerowe-bany.pl/ban_list.php?bid=6280 7 1 2 2
Recommended Posts