Horazon Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 (edited) Nie mogę wejść na serwer. Próbowałem już reinstalować i nic to nie dało. Cały czas zwraca mi takie coś: @ Ejoo Nie no godzina dobra i na wszystkie inne serwery normalnie wchodzę. @ ElementaR Próbowałem z różnymi opcjami i z różnymi ip. Jak będę miał dostęp do sprzętu to się skontaktuję o ile nie rozwiążę problemu wcześniej. Edited August 18, 2022 by Horazon 1
Donor ElementaR Posted August 18, 2022 V.I.P Donor Posted August 18, 2022 Spróbuj z takiego ip TS'a - "ts3.katujemy.eu:9987" - "31.133.0.16:9987" Jeżeli nic nie będzie pomagało to problem leży gdzieś po twojej stronie (Ewentualnie jak nie pomoże pisz pw to postaram się jakoś pomóc) 2
Guest Posted August 19, 2022 Posted August 19, 2022 Mega dziwny przypadek? A może masz po prostu jakiegoś starego bana na naszym TS? Sprawdzaliście to?
Legend Karcok Posted August 20, 2022 Sponsor Legend Posted August 20, 2022 Powiem tak, takie przypadki są i niestety nie wiem czym są spowodowane. Niestety z doświadczenia wiem, że nawet połączenie się na tsa za pomocą adresa IP tego problemu nie rozwiąże. Zawsze jeżeli którejś osobie TS nie działa, to niestety, ale jest to z reguły jego wina i posiadać coś na komputerze co po prostu uniemożliwia mu połącznie się z obecnym teamspeakiem, nawet kiedy działają mu inne serwery TS3, wina nadal nie leży po naszej stronie. 2
Recommended Posts