Jump to content
Hashirku

Podanie na admina - Hashirku

Recommended Posts

Nick z serwera: Hashirku
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/Hashirku/54.38.134.235:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: Jest,2lata na swego czasu jednej z wiekszej serwerowni
Znajomość sourcemoda [0/10]: 4/5 znam dodatkowe komendy,ale nie tak duzo wiec bardziej 4
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: dziennie 2h+ zalezy od dnia oraz przyjemnosci z grania wiadomo.. ale zawsze 2h+
Dlaczego Ty?: Uwazam sie za odpowiednia osobe do tej roli,poniewaz mam juz doswiadczenie w byciu adminem,wiem jak podchodzic do graczy oraz jestem zdeterminowany. Moim bledem czyli tym co staram sie poprawic jest to ze niekiedy daje sie sprowokowac w glupi sposob. Wrocilem do cs'a nie dawno po sredniej przerwie i stwierdzilem ze chcialbym zostac adminem.

Posiadasz mikrofon?: tak
Kontakt: TS/DC/FORUM ewentualnie jesli jest jakas grupa to whatsupp,messanger
SID: STEAM_0:0:62144920

Posiadasz konto Prime?: tak

*Napisalem juz tez podanie o zmiane nicku na forum

*edit3, co do SM po przemysleniu tego doszedlem do wniosku ze zawsze mozna sie nauczyc jesli ktos by mi pokazal jak i co mam robic to moj SM podnislby sie,ale przez to ze nie potrafie w FTP ani tlumaczyc pluginow to ogarnicza mnie max. 4

+/- Wiek

- SM 

- Staż

+/- podanie

Na nie. Podanie takie trochę przeczące samo w sobie. Doświadczenie - napisałeś 2 letnie wiec myśle, ze po takim czasie komendy podstawowe admina i nie tylko powinieneś ogarniać na tip top. Grasz na serwerze od tygodnia, moim zdaniem troszeczkę się pospieszyłeś z tym podaniem. Pograj trochę dłużej i daj się poznać administracji :]

10 godzin temu, Kondziu napisał:

+/- Wiek

- SM 

- Staż

+/- podanie

Na nie. Podanie takie trochę przeczące samo w sobie. Doświadczenie - napisałeś 2 letnie wiec myśle, ze po takim czasie komendy podstawowe admina i nie tylko powinieneś ogarniać na tip top. Grasz na serwerze od tygodnia, moim zdaniem troszeczkę się pospieszyłeś z tym podaniem. Pograj trochę dłużej i daj się poznać administracji :]

SM ocenialem wedlug skali ktora jest zamieszczona w tym temacie.. komend wiekszosc znam ale 6 to juz jest FTP a nigdy opiekunem nie bylem i nie tlumaczylem pluginow wiec nie wiem jak to zrobic,takze nie ma tu zadnego przeczenia sobie.. nie gram od tygodnia w podaniu jest napisane ze mialem przerwe od csa

*edit W wymaganiach jest napisany konkretny czas grania lacznie i w tygodniu ktory spelniam

*edit2 ad. rozumiem Legendar

LEGENDAR  

Nie pisz zbędnych postów! Jak chcesz coś dodać to edytuj poprzedni. #pisemne

-GT Pierwszy raz widzę twój nick / grasz na serwerze od tygodnia

+/- SM

- Konto steam

Jestem na tą chwilę na Nie

17 godzin temu, Hashirku napisał:

Moim bledem czyli tym co staram sie poprawic jest to ze niekiedy daje sie sprowokowac w glupi sposob

+ za szczerość

Edited by DZK

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.