Hashirku Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 Nick z serwera: Hashirku Wiek: 18 Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/Hashirku/54.38.134.235:27015/ Doświadczenie w adminowaniu: Jest,2lata na swego czasu jednej z wiekszej serwerowni Znajomość sourcemoda [0/10]: 4/5 znam dodatkowe komendy,ale nie tak duzo wiec bardziej 4 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: dziennie 2h+ zalezy od dnia oraz przyjemnosci z grania wiadomo.. ale zawsze 2h+ Dlaczego Ty?: Uwazam sie za odpowiednia osobe do tej roli,poniewaz mam juz doswiadczenie w byciu adminem,wiem jak podchodzic do graczy oraz jestem zdeterminowany. Moim bledem czyli tym co staram sie poprawic jest to ze niekiedy daje sie sprowokowac w glupi sposob. Wrocilem do cs'a nie dawno po sredniej przerwie i stwierdzilem ze chcialbym zostac adminem. Posiadasz mikrofon?: tak Kontakt: TS/DC/FORUM ewentualnie jesli jest jakas grupa to whatsupp,messanger SID: STEAM_0:0:62144920 Posiadasz konto Prime?: tak *Napisalem juz tez podanie o zmiane nicku na forum *edit3, co do SM po przemysleniu tego doszedlem do wniosku ze zawsze mozna sie nauczyc jesli ktos by mi pokazal jak i co mam robic to moj SM podnislby sie,ale przez to ze nie potrafie w FTP ani tlumaczyc pluginow to ogarnicza mnie max. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kondziu Posted August 14, 2022 Investor V.I.P Share Posted August 14, 2022 +/- Wiek - SM - Staż +/- podanie Na nie. Podanie takie trochę przeczące samo w sobie. Doświadczenie - napisałeś 2 letnie wiec myśle, ze po takim czasie komendy podstawowe admina i nie tylko powinieneś ogarniać na tip top. Grasz na serwerze od tygodnia, moim zdaniem troszeczkę się pospieszyłeś z tym podaniem. Pograj trochę dłużej i daj się poznać administracji :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hashirku Posted August 14, 2022 Author Share Posted August 14, 2022 10 godzin temu, Kondziu napisał: +/- Wiek - SM - Staż +/- podanie Na nie. Podanie takie trochę przeczące samo w sobie. Doświadczenie - napisałeś 2 letnie wiec myśle, ze po takim czasie komendy podstawowe admina i nie tylko powinieneś ogarniać na tip top. Grasz na serwerze od tygodnia, moim zdaniem troszeczkę się pospieszyłeś z tym podaniem. Pograj trochę dłużej i daj się poznać administracji :] SM ocenialem wedlug skali ktora jest zamieszczona w tym temacie.. komend wiekszosc znam ale 6 to juz jest FTP a nigdy opiekunem nie bylem i nie tlumaczylem pluginow wiec nie wiem jak to zrobic,takze nie ma tu zadnego przeczenia sobie.. nie gram od tygodnia w podaniu jest napisane ze mialem przerwe od csa *edit W wymaganiach jest napisany konkretny czas grania lacznie i w tygodniu ktory spelniam *edit2 ad. rozumiem Legendar LEGENDAR August 14, 2022 Nie pisz zbędnych postów! Jak chcesz coś dodać to edytuj poprzedni. #pisemne Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZK Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 (edited) -GT Pierwszy raz widzę twój nick / grasz na serwerze od tygodnia +/- SM - Konto steam Jestem na tą chwilę na Nie 17 godzin temu, Hashirku napisał: Moim bledem czyli tym co staram sie poprawic jest to ze niekiedy daje sie sprowokowac w glupi sposob + za szczerość Edited August 15, 2022 by DZK Link to comment Share on other sites More sharing options...
svensk Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 Pograj na serwerze dłużej. Być może wtedy dostaniesz szanse. Odrzucam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
svensk Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts