mihalek Posted August 9, 2022 Posted August 9, 2022 Nick oskarżyciela:Grzegorz Floryda Nick oskarżonego: Night0oo IP lub SID oskarżonego: nie znam Data i czas zdarzenia: 15:14 | 09/08/2022 Przebieg sytuacji: Mój znajomy wbija sobie na serwer zeby sie odprenżyć od alkoholu a jakas typiara zaczyna pierd.... glupoty o swojej depresji a pragne zaznaczyc ze serwer to nie miejsce na takie rzeczy jesli jej zle w rzyciu to niech uda sie do jakiegos psychologa, moj znajomy nie ma zamiaru sluchac takiego gadania, jeszcze bana dostaje za nic smiechu warte. Dowody: Demko 8
Deserved Night0oo Posted August 9, 2022 Investor V.I.P Deserved Posted August 9, 2022 Jedyny co mogę powiedzieć to xD. Na samym demku idelanie słychać jak razem z swoim kolegą wyzywacie i drwicie z graczy. U ciebie skończyło to się tylko z mutem. Wytłumaczyłem ci za co masz muta itd ale widzę że nie idziesz w zaparte. Link do dema @ Karcok Postąpisz jak uważasz 2
Deserved MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Deserved Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Recommended Posts