Jump to content
EncenT

Problem z zakupami. sklep/kredyty

Recommended Posts

SteamID:STEAM_0:1:640211769

Serwer: Katujemy.eu ★ ONLY MIRAGE • 128TR !ws/!knife/!gloves  ip: 145.239.16.89:27015

Data i godzina zdarzenia: miedzy 5 a 6 sierpnia. dokładnej daty nie pamiętam. Ponieważ często wbijam o rożnych godzinach nie zwracając na to większej uwagi.

Opis problemu: zakupiłem skina za kredyty. po ponownym wejściu na serwer skin zniknął. zakupiłem go ponownie z myślą, może jakiś błąd etc. skin zniknął ponownie i mogę znowu go tylko kupić.

Cześć!

[ de_mirage ~ 20:59:35 ] ([CS:GO] Pawel- [ pShop - Logs Module ]) Only Desert eagle (STEAM_1:1:640211769) zakupił przedmiot "The Doctor' Romanov | Sabre" (Cena: 4000)
[ de_mirage ~ 20:59:36 ] ([CS:GO] Pawel- [ pShop - Logs Module ]) Only Desert eagle (STEAM_1:1:640211769) założył przedmiot "The Doctor' Romanov | Sabre" (Typ: Playerskin)

Z tego co widzę to posiadasz już jakiś skin aktywowany, dlatego nowo zakupiony automatycznie się zdejmuje:

[ de_mirage ~ 12:31:16 ] ([CS:GO] Pawel- [ pShop - Logs Module ]) EncenT (STEAM_1:1:640211769) zdjął przedmiot "The Doctor' Romanov | Sabre" (Typ: Playerskin)
[ de_mirage ~ 12:31:16 ] ([CS:GO] Pawel- [ pShop - Logs Module ]) EncenT (STEAM_1:1:640211769) założył przedmiot "Lt. Commander Ricksaw | NSWC SEAL" (Typ: Playerskin)
[ de_mirage ~ 12:31:16 ] ([CS:GO] Pawel- [ pShop - Logs Module ]) EncenT (STEAM_1:1:640211769) zdjął przedmiot "The Doctor' Romanov | Sabre" (Typ: Playerskin)

Musisz zdjąć poprzedni skin i ustawić nowy jako domyślny.

Daj znać, czy wszystko będzie dobrze.

• Sad 1

9 godzin temu, Karcok napisał:

nie mogę go założyć jedyne co to mogę go kupić. ale tak jak już pisałem kopiłem go 2 razy. do ct jak kopiłem to działa cały czas.

sytuacja wygląda tak jakbym go w ogóle nie posiadał 

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.