Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem, mam pewną propozycję, jako na sierpień wystartował konkurs za top 3 na DD2#1. Otóż, w większości admini, a w praktyce wszyscy przedstawiają wysoki skill i jest pewnikiem, że to oni zrobią top 3 gratyfikowane nagrodami. 

Sam absolutnie nie aspiruję do top 3, bo jestem za cienki:pogAWW:. Moja propozycja jest taka, aby z konkursu wyłączyć administratorów, aby inni, może młode pokolenie miało szansę na wygraną, co też przełożyłoby się może do większego zainteresowania serwerem.

To tylko propozycja, adminom życzę owocnego strzelania :)

Paulinkaa  

postaraj się, a może będziesz #top1 B)

• Haha 2
Opublikowano

Nie gram na tym serwerze, ale doskonale rozumiem osobę składającą propozycję. Jeśli mogę się wtrącić w temat to uważam, że dużo lepszym rozwiązaniem byłoby jednak liczenie wszystkich do konkursu, ale może zamiast topki "skillowej" wybrać topkę spędzonego na serwerze czasu?

To właśnie dzięki najdłużej grającym graczom serwer zyskuje niezależnie od ich skilla i wg mnie to właśnie Ci gracze najbardziej zasługują na nagrody.

Kolejna sprawa - jaki sens jest w nagradzaniu osób najlepiej strzelających vipem, który im jeszcze bardziej ułatwia?

Tyle z mojej strony. Mam nadzieję, że pomogłem ;)

Opublikowano

Odrzucam. Dokładnie dlaczego, wytłumaczę jak będę miał dostęp do pc- w czwartek albo w piątek.

/////

1. Paulinka wraz ze mną(wszystkie prawie godziny w cs 1.6 mam tylko na tym serwerze) i niektórymi adminami tutaj jesteśmy u jokera ponad 2lata pomimo zmian sieci i cięższych czasów(ddosy). Chciałbym aby konkurs był traktowany na zasadzie od administratorów(hajs od właścicieli, reklamą jego zajmują się administracja) dla graczy(do których admini również się zaliczają).

2. W ostatnich miesiącach w topce jedyny admin który zajmuje wyższą pozycję to scandal więc jeżeli nawet miałbym go wykluczyć z konkursu to musiałbym dać mu coś w zamian a jednocześnie pozostali admini by stracili zainteresowanie całym konkursem.

3. Ci najdłużej grający w większości to właśnie admini z pojedyńczymi wyjątkami, nagrody za spędzone godziny(sam odebrałem svipa na +2miesiące za free) były przyznawane przez baaaardzo długi czas i pomimo że było to wspominane na serwerze to przypominały się o to te same osoby.

4. Jest to pierwszy konkurs od dłuższego czasu i mam nadzieję że nie ostatni który poprowadzę, jestem otwarty na propozycję( jeśli będzie dobra to wyłożę swoje pieniądze) i jeżeli macie pomysł jaki konkurs zrobić i co można zmienić aby było sprawiedliwie to zapraszam do założenia tematu.

Z góry przepraszam za mocno spóźnioną odpowiedź, miałem konkretny nawał pracy w ostatnim czasie.

Pozdrawiam :)

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.