Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

psycha mi siadała, parę ziomków trafiło do szpitala w stanie niewiadomym, gdyż "to nie ich osiedle", dużo osób też mnie irytowało

doprowadziło to do tego, ze poszukalem co do jednej osoby, która zrobiła coś moim znajomym i zapoznałem się oczywiście nic złego bym im nie zrobił 100% legit

wsm to do dziś ich już nie widziałem w tamtych okolicach ani nigdzie indziej

niczego nie zaluje pozdro

• Lubię to! 3
  • Zasłużony
Opublikowano

W sytuacji, kiedy ktoś sugeruje, że kłamię. Generalnie jest wiele takich sytuacji, które mnie denerwują. 

• Lubię to! 6
  • Legenda
Opublikowano

Jeśli chodzi o sytuację stresową, to podczas resuscytacji

Jeśli chodzi o wkurzenie to jest mnóstwo takich sytuacji, przykład z wczoraj - klientka zmieniła zamówienie kilka razy od czwartku, a ja już miałem gotowe wszystko... 

• Lubię to! 4
  • Przykro mi 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Jak w Wigilię kilka lat temu jechałam autem jako kierowca z moim byłym i jego kumplami. Chłopaki wypili, a ja byłam jako jedyna trzeźwa i w dodatku przed odebraniem prawa jazdy ze starostwa. Żeby nie było zbyt nudno zatrzymała nas policja na kontrolę, jak staliśmy na przystanku, bo zachciało im się siku xD

• Lubię to! 4
  • Przykro mi 1
  • Sponsor
Opublikowano

Sporo razy się denerwowałem więc nie mam jakoś takiej sytuacji co zdenerwowałem się najbardziej.

• Lubię to! 3
  • Katowicz
Opublikowano

Rzadko kiedy się denerwuję, ciężko mnie wkurzyć. :gr: Z takich życiowych sytuacji, to najbardziej się wkur***am kiedy na jazdach stanęłam na czerwonym, droga była dość stroma i kiedy zapaliło się zielone chciałam ruszyć i zgasł mi silnik, tak kilka razy pod rząd :fck: za mną auta stają i co zgasł auto mi się trochę do tyłu cofało xD instruktor mówi na spokojnie damy rady, a na przeciwko jakiś typ w aucie i się patrzy na mnie jak na debila, nosz myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok, w końcu ręczny zaciągnęłam i z ręcznego przygazowałam i ruszyłam ale tak zła przez chwilę byłam :fck: Albo jak ludzie się gdzieś śpieszą rano i skręcasz sobie z dwupasmówki i koleś z pasa obok zajeżdza Ci drogę, ogółem to chyba za kółkiem najwięcej się nawkurzałam w życiu, ale szybko mi przechodzi. :dogel:

• Lubię to! 3
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.