Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo fajna propozycja. Jestem na Tak a co ilości szlug to już nie wiem ale myślę, że więcej nić 40 nie wchodzi w grę. 

@@ Spr!t:D 

Jak dla mnie 50 to za dużo.

Opublikowano

Jestem na TAK. Za szlugi deagle i jazda ! :D Moim zdaniem można tak z 50 i ani jednej więcej, tak żeby jakaś ładna liczba 50 szlugów chyba była by ok.

@ Edit:

Mr_Danio a ile szlugów by Ci odpowiadało ? Bo to też będzie ważne :)

Opublikowano

Dokładnie 20 szlugów to za mało.  Wszyscy są na tak, poczekajmy jeszcze do jutra, jeżeli nie będzie sprzeciwu myślę, że można zrobić jakąś ankietę ile szlugów by było za to 1 życzenie. Ja ogólnie jestem za tymi 50 szlugami :)

Opublikowano

Jestem na Tak, może miej się będą buntowali bo będą chcieli życzenie :)

Taaak, ale z 2 strony za szlugi to będzie pompa max Deagle i jazda :)

Opublikowano

jestem jak najbardziej na tak :) co do ilości myślę że 50 to za dużo ale 40 było by całkiem prawilnie

Opublikowano

Przedstawię wam osobiście moje poglądy co do tej propozycji. A więc tak :

Wy proponujecie aby liczba szlug wynosiła od 30 do 50. Osobiście co do tej ilości szlug jestem na Nie. Czemu ?? 

Temu, że kiedy więzień zabije strażnika HS dostaje 2 szlugi + wypada jedna więc mamy 3. Dajmy przykład, że zabije 2-3 strażników więc ma 9 szlug. 

Osobiście ustaliłem liczbę 15 szlug do wyboru. Czyli mamy :

Weź 15 szlug. I tak będzie ustalone. + Wybranie tej opcji będzie zaliczane jako życzenie. 

Proszę nie pisać aby było dodane więcej niż 20 szlug bo tyle nigdy nie będzie dodane, a jeśli będzie to ceny obecnych rzeczy w sklepie wzrosną 3x.

Opublikowano

ale źle mnie zrozumiałeś

więzień wybiera życzenie jako szlugi i go wtedy zabija automatycznie

No tak o to mi właśnie chodzi ale ilość szlug to : 15 

Opublikowano

DOkładnie jak kolega wyżej. Za 16 tys masz 15 to życzenie musi mieć więcej to jest chyba oczywiste ? :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jako opiekun serwera zgłosiłem do administracji dodanie szlug. Ilość przypisanych szlug to 25. Moderatora proszę o zamknięcie tematu. Nowości będą dodawane z czasem.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 5 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.