Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym poruszyć temat serwera bf2 i jego administrację..

Jeśli ktoś pisze podanie na admina bierze na siebie automatycznie odpowiedzialność za trzymanie tam porządku i kultury a co najważniejsze banować ludzi z wh i aim..

Dokładnie bije do tego że admin powinien odwiedzać serwer jak najczęściej może bo na to liczą normalni gracze którzy chcą na nim pograć a jeśli taki admin nie ma czasu bo mu na to nie pozwala życie prywatne to niech zrezygnuje ze stanowiska i odda je komuś kto taki czas posiada..

Ostatnimi czasy wbijam na serwer i ciągle widuje na nim odpałów tak jak dzisiaj..

Proszę Administracje żeby nad tym pomyślała..

a tu taki mały przykład :)

post-1330-0-97679900-1427725374_thumb.jpg

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Nie jesteśmy w stanie nic zrobić, nie będziemy ludzi zmuszać do pisania podań. Obecni Admini wchodzą, gdy mogą.  Brakuje solidnej ekipy  :)

Opublikowano

Moim zdaniem dla ludzi którzy mogą tak ogarniać można dać admina nie sprzedać..

To też jest minus pisania podań bo nie każdy może opłacić takie stanowisko

Opublikowano

Admin nie robot ma też ma swoje życie i cały dzień przed komputerem siedzieć nie będzie.

Ps. następnym razem poproście kogoś kto ma dostęp do amxbansa niech sprawdzi i nałoży. 

Dlatego to napisałem..

Żeby poszukać ludzi którzy taki czas mają..

Wiem coś o tym sam po sobie 

Sorki za spam zle wybrałem opcję 

Opublikowano

Ja chętnie bym złożył podanie, nawet na 2 serwery, ale brakuje cs na steam. Bez tego niestety nie da rady. Ale gdybyście jakimś cudem mi zaufali mógłbym się tym serwerem zając pod względem pilnowania czitów :D

Opublikowano

BumbleeBee takie rzeczy pisz do opiekuna czyli do mnie.  Niebawem będzie raport.    Jak ktoś wspomniał ... admin tez ma prywatne życie, ja w każdej wolnej chwili staram się wbić na serwer. I nie pisz mi głupot, że nie ma adminów na bf-e,  bo wbijesz na serwer raz na tydzien i robisz wielkie Haallo bo nie było admina jak grałeś.

Opublikowano

Każdy admin robi co może a ty jeszcze masz wyrzuty.. Jeśli chcesz to sam złóż podanie. Tak jak Dudnes napisał nie możemy zmusić ludzi do składania podań a co dopiero dawać NS.

Bez steama też może być ? Bo jak tam to masz 1 chętnego do pracy :D

Opublikowano

1.6 na STEAM to aktualnie koszt 7zł. 

Jest tylu adminów, ilu jest, nic na to nie poradzimy. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.