Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nick oskarżyciela: ronaldinio
2. Nick oskarżonego: ally 
3. IP lub SID oskarżonego: STEAM_0:0:543526882

4. Data i czas zdarzenia: dzisiejsza noc 24/25 lipca 2:45 
5. Przebieg sytuacji: Witam. Dzisiejszej nocy doszły mnie słuchy od pewnego gracza, że znowu na serwerze łamany jest regulamin. Jak się okazało jest to znowu ally. Po przeanalizowaniu otrzymanych timerów stwierdzam, iż jest to istna faworyzacja. Jeden z graczy, a raczej znajomy ally postanawia powiedzieć parę brzydkich słów w jej stronę i nie mają zamiaru spotkać go żadne konsekwencję. Wyobraźcie sobie jakbym powiedział jej to np. Ja, z bomby ban ale w tym przypadku jak widać nic się nie stało. W dalszych minutach materiału można zauważyć także słowa ally skierowane do tego gracza w postaci wyzwiska jakim jest "ciągnij pałę". Jak widać jest to nieprzestrzeganie regulaminu i jak dla mnie faworka, pewnie gdyby powiedział to zwykły gracz, inaczej by się to skończyło. Dlaczego administratorzy traktują swoich znajomych ulgowo? Dlaczego opiekun łamie regulamin kolejny raz? Proszę o słuszne rozpatrzenie tej skargi i odpowiednie ukaranie oskarżonej. Pozdrawiam i mam nadzieję, że takie sytuacje nie będą miały więcej miejsca. 
6. Dowody:

• Lubię to! 3
  • Haha 2
  • Przykro mi 3
  • Zasłużony
Opublikowano

Kolejna bezsensowna skarga, nie mam już do ciebie siły.

Karcok  

Post który nie wnosi nic do tematu!

+1 za Spam!

• Lubię to! 2
  • Haha 4
  • Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Zacznijmy, więc od tego, że po samym demku widać, że jest to zwykłe przekomarzanie się dwóch dobrych znajomych i żaden z nich nie poczuł się urażony. Była już późna godzina, a w drużynie były tak naprawdę tylko 3/4 osoby, które znały się na wylot, bo są znajomymi i żartowali między sobą jak normalni ludzie.

To tak jakby @ Karcok powiedział do mnie na serwerze "ch*jku", gdy jest nas 2 i zaraz by jakiś gracz po zwykłym obejrzeniu demka napisał na niego skargę, że mnie wyzywa i nie ma blokady, a regulamin to regulamin. Człowieku, bądź człowiekiem...

Unikając wypowiedzi; "Co by było, gdyby mówiła w ten sam sposób, gdy jest więcej osób na serwerze?".  Nie ma tutaj miejsca na "gdybanie".  Takie gdybanie ma taki sam sens jak to, gdy gracz X dostanie bana na sieci X i gra u nas, a Ty będziesz mówił, że skoro tam latał odpalony to tutaj też może.

Skarga kompletnie bez sensu, odrzucam.

• Lubię to! 9
  • KAT 3
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.