Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
ronaldinio

skarga na ally - nadużywanie mikrofonu, wulgaryzmy, odklejki, hipokryzja, brak kultury. Jednym słowem ŻENADA!

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano (edytowane)

1. Nick oskarżyciela: ronaldinio
2. Nick oskarżonego: ally
3. IP lub SID oskarżonego: STEAM_0:0:543526882
4. Data i czas zdarzenia: 19 lipca, różne godziny ale w przedziale 14-16
5. Przebieg sytuacji: Witam tutaj ponownie detektyw Maciek. To był nagły incydent wymagający szybkiego zareagowania, zaraz wam o tym opowiem. Będąc w delegacji otrzymałem telefon od jednego z moich agentów, który opisał mi szybko jak wygląda sytuacja i podesłał dwa demka. Tak dwa demka wystarczyły żeby skleić 2 minuty materiału samych przekleństw. Zaparzyłem sobie kawę od gbsa (peanut butter od zeju) i zasiadłem do komputera pomimo tego iż miałem inne obowiązki, lecz nie mogłem pozwolić na cierpienie biednych, niewinnych graczy. Demko przedstawia nie jaką ally mianowicie opiekuna serwera co dla mnie jest szczytem ludzkiej głupoty albo zwykłym wypadkiem przy pracy. Czy opiekuna serwera nie dotyczy regulamin? oczywiście, że nie. Jak widać nie przeszkodziło to oskarżonej w utrudnianiu rozgrywki poprzez ciągłe przeklinanie, nadużywanie mikrofonu w postaci głupich tekstów lub proszenia Nomerona o kredyty przez połowe rundy, śpiewania do mikrofonu, stękania po śmierci oraz hipokryzji która chciałbym poruszyć. Gracz smil3y beknął do mikrofonu po czym usłyszał słowo "kultura" od ally natomiast minutę później ta sama, ally która mówiła o kulturze krzyczy do mikrofonu "kurw*a" po śmierci. Oskarżona tłumaczyła się kiedyś, że każdemu się może zdarzyć no ale jednej rzeczy tu nie rozumiem. Co trudnego jest w nieklikaniu przycisku służącego do aktywacji mikrofonu gdy ciśnie nam się takie coś na język? no po prostu komedia. Albo jeszcze inaczej co innego znaczy "zdarzyć" a co innego robić to przez całe 2 mecze z których skleiłem białko. Dla mnie to jest konfabulacja i absurd aby w taki sposób zachowywać się mając opiekuna i znając regulamin. Uważam, że ta osoba w żadnym stopniu nie jest zasłużona na taką rangę. Z tego co wiem to już nie jest pierwszy raz gdzie ally nadużywa mikrofonu, wiem to bo nie jaka Werka pisała to na podaniu od ally. Co z tym zrobicie? nie wiem ale proszę żeby nie zaistniał tu kolejny przykład adminofaszyzmu w postaci ochrony administratorskiej ze względu na płeć. Pozdrawiam Maciej. A z resztą jak komuś nie pasuje moja robota w wyjaśnianiu nieadminujących adminów to nie pozdrawiam. SOLIDARYZUJCIE SIĘ Z TYM GRACZE! ZMIENIAJMY SERWER NA LEPSZE! Uważam, że ally zasługuję na degradację z rangi opiekuna bo nie ma do tego dojrzałego podejścia. 

@ Karcok
6. Dowody:

Przedstawiam poniżej.

https://imgur.com/a/spNRgYn

Czy tak powinno wyglądać dawanie przykładu innym graczom jako opiekun? No nie bardzo.

Tutaj właśnie widać jak się zachowuje tonari co tylko potwierdza moją skargę na niego. A co do tego, że mnie biją w szkole i zabierają kanapki to się mylisz bo otaczam się w środowisku sztywnych gitów na wolności i takich jak ty to pakujemy w seicento. 

psychopataznozemlata widzę, że jesteś niedoinformowany jeśli chodzi o prawo. A co do tej głupoty to widzę, że ładnie idzie z tobą w parze. 

Horazon po pierwsze to nie jest żadna reklama bo nie mam zawartej współpracy z gbs'em (co może wkrótce ulec zmianie). Po drugie widzę, że jako jedyny z graczy interweniuje w takich sytuacjach gdzie przywileje admina są nadużywane, więc zachęcam innych aby zmieniali serwer na lepsze. Po trzecie nie mogłem napisać tego pod podaniem bo sprawa jest zamknięta, a wtedy nie wiedziałem jaką osobą jest ally. Po czwarte jeśli chodzi Ci o groźbę w kierunku do ToNaRi to się mylisz bo to nie jest żadna groźba i doinformuj się czym takowa jest. A do ostatniego podpunktu odnoszę się tak, iż jestem graczem tej serwerowni i mogę podzielić się swoją oceną co do tego jak sprawdza się dany admin z mojej perspektywy. 

Nie wiem w ogóle po co się tutaj wypowiadają osoby trzecie. To chyba próba zamydlenia oczu.

Edytowane przez ronaldinio
LEGENDAR   (edytowane)

Dla własnego dobra lepiej nie edytuj tego postu, jak masz zamiar dodawać prowokacje. +1 warn za prowo.

Edytowane przez LEGENDAR
  • Lubię to! 7
  • KAT 1
  • Haha 15
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

@ ronaldinio

Nie masz co robić w życiu tylko siedzisz i skargi piszesz ? XDDD

przykro mi z tego powodu ze cie w sq biją i zabierają kanapki 

Myślisz ze każdy bedzię siedział cicho bo ty na serwer wszedłeś. Poza tym można sie pośmiać  i pożartować.

Przychodzisz ty i wszystko niszczysz. Nie pozdrawiam 60

ESSA

Asuna  

Bardzo zabawne. +2 warny (1 za spam, 1 za prowokacje).

• KAT 1
  • Haha 16
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano
3 godziny temu, ronaldinio napisał:

1. Nick oskarżyciela: ronaldinio
2. Nick oskarżonego: ally
3. IP lub SID oskarżonego: STEAM_0:0:543526882
4. Data i czas zdarzenia: 19 lipca, różne godziny ale w przedziale 14-16
5. Przebieg sytuacji: Witam tutaj ponownie detektyw Maciek. To był nagły incydent wymagający szybkiego zareagowania, zaraz wam o tym opowiem. Będąc w delegacji otrzymałem telefon od jednego z moich agentów, który opisał mi szybko jak wygląda sytuacja i podesłał dwa demka. Tak dwa demka wystarczyły żeby skleić 2 minuty materiału samych przekleństw. Zaparzyłem sobie kawę od gbsa (peanut butter od zeju) i zasiadłem do komputera pomimo tego iż miałem inne obowiązki, lecz nie mogłem pozwolić na cierpienie biednych, niewinnych graczy. Demko przedstawia nie jaką ally mianowicie opiekuna serwera co dla mnie jest szczytem ludzkiej głupoty albo zwykłym wypadkiem przy pracy. Czy opiekuna serwera nie dotyczy regulamin? oczywiście, że nie. Jak widać nie przeszkodziło to oskarżonej w utrudnianiu rozgrywki poprzez ciągłe przeklinanie, nadużywanie mikrofonu w postaci głupich tekstów lub proszenia Nomerona o kredyty przez połowe rundy, śpiewania do mikrofonu, stękania po śmierci oraz hipokryzji która chciałbym poruszyć. Gracz smil3y beknął do mikrofonu po czym usłyszał słowo "kultura" od ally natomiast minutę później ta sama, ally która mówiła o kulturze krzyczy do mikrofonu "kurw*a" po śmierci. Oskarżona tłumaczyła się kiedyś, że każdemu się może zdarzyć no ale jednej rzeczy tu nie rozumiem. Co trudnego jest w nieklikaniu przycisku służącego do aktywacji mikrofonu gdy ciśnie nam się takie coś na język? no po prostu komedia. Albo jeszcze inaczej co innego znaczy "zdarzyć" a co innego robić to przez całe 2 mecze z których skleiłem białko. Dla mnie to jest konfabulacja i absurd aby w taki sposób zachowywać się mając opiekuna i znając regulamin. Uważam, że ta osoba w żadnym stopniu nie jest zasłużona na taką rangę. Z tego co wiem to już nie jest pierwszy raz gdzie ally nadużywa mikrofonu, wiem to bo nie jaka Werka pisała to na podaniu od ally. Co z tym zrobicie? nie wiem ale proszę żeby nie zaistniał tu kolejny przykład adminofaszyzmu w postaci ochrony administratorskiej ze względu na płeć. Pozdrawiam Maciej. A z resztą jak komuś nie pasuje moja robota w wyjaśnianiu nieadminujących adminów to nie pozdrawiam. SOLIDARYZUJCIE SIĘ Z TYM GRACZE! ZMIENIAJMY SERWER NA LEPSZE!

@ Karcok
6. Dowody:

Przedstawiam poniżej.

https://imgur.com/a/spNRgYn

Czy tak powinno wyglądać dawanie przykładu innym graczom jako opiekun? No nie bardzo.

Tutaj właśnie widać jak się zachowuje tonari co tylko potwierdza moją skargę na niego. A co do tego, że mnie biją w szkole i zabierają kanapki to się mylisz bo otaczam się w środowisku sztywnych gitów na wolności i takich jak ty to pakujemy w seicento. 

Chłopie troche dystansu w 21 wieku a nie ty piszesz skargi jeśli chcesz coś zmienić to na każdy serwer kat prosze o nagrania wszyskich graczy and administracji o sory brak interpunkcji szkoda
a co do tego co napisałeś ze jestes gitem to takich rzeczy sie nie pisze i zostaw ludzi w spokoju bo nie wiesz w jakim gównie możesz sie znaleźć przez własną głupotę pozdrawiam miłego dnia ^ ^

a groźby są karalne bo zagroziłeś wlaśnie Tonariemu :))))) 

Asuna  

Tu również +2. Prowokacje + spam

• Haha 7
  • Wow 1
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano (edytowane)

@ ronaldinio

To już twoja kolejna skarga, w której łamiesz zasady.

Po pierwsze reklamujesz kawę w skardze.

Po drugie prowokujesz pisząc w takim stylu i dodając na końcu "SOLIDARYZUJCIE SIĘ Z TYM GRACZE! ZMIENIAJMY SERWER NA LEPSZE!", używając przy tym CAPSa.

Po trzecie swoje obiekcje odnośnie tego, czy @ ally powinna zostać opiekunem mogłeś napisać pod podaniem, a nie w skardze.

Po czwarte stosujesz określenie "adminofaszyzm", a z tego co mi się wydaje to nie wiesz czym jest faszyzm. Nie powinieneś odnosić się do administracji w taki sposób.

Po piąte w odpowiedzi do @ ToNaRi wyczuwam groźbę w jego stronę, co jest poniżej jakiegokolwiek poziomu konwersacji.

Ponadto nie ty tu jesteś od oceniania, czy ktoś się nadaje na stanowisko czy nie, a także czy powinien zostać ukarany i w jaki sposób.

Liczę na wyciągnięcie konsekwencji wobec pana @ ronaldinio .

Spoiler

@ ronaldinio Żeby coś było reklamą to nie trzeba mieć zawartej współpracy. Masz prawo zachęcać innych graczy do reagowania, lecz nie podkreślaj tego capsem :) Doskonale wiem czym jest groźba, lecz skoro nie miałeś na celu grożenia Tonariemu to wystarczyło ująć to w innych słowach. Możesz odnosić się do tego jak się sprawują admini, lecz nie do tego jak wygląda ich karanie, co podkreślił już revander pod twoją poprzednią skargą.

@ ally Jesteś tak elokwentną osobą, że chcielibyśmy się z tobą ożenić ~Pan H, Pan P - twoi wielbiciele 😘

Edytowane przez Horazon
Asuna  

+1 za spam

• KAT 1
  • Haha 15
  • Zasłużony
Opublikowano

Analizując twoja skarge na temat mojej osoby stwierdzam, iż dobrze, przeklinam na serwerze, ale nikogo przy ty nie obrażam. Sam dobrze wiesz, że nie daje za to także muta i gaga, skąd masz o tym pojęcie? Wczoraj będąc na serwerze dwuktornie próbowałeś mnie sprowokować na temat obowiązków i regulaminu administratora, z czego wywiązałam sie ze zbędnych konwersacji unikając dalszych rozmów z tobą. Nawiązując do twojego wątku, iż chcesz by na serwerze zapanował spokój, to nie będzie lepszym rozwiązaniem pisanie sdminom o innych graczach na u@, badź pod !report. Nie mam pojęcia skąd tyle nienawiści do adminów, ale domyślam się, że masz ku temu powody. Twoja praca od zwykłego admina rózni się jedynie tym, że nie masz uprawnień na serwerze i tym, że piszesz skargi na adminów a nie na graczy.  Każdy z nas jest człowiekiem i ma prawo do popełniania błędów, według mnie moje zachowanie jest sprawiedliwe, jeśli sama używam wulgaryzmów to innym też na to pozwolę, jedyna granica to stosowanie ich w kierunku innych. Oglądajac te demka marnujesz czas, jak wiemy czas to pieniądz, więc proszę cię abyś go szanował tak samo jak ja pomimo tej skargi ciebie. Nie lepiej napisać jeden post w postaci podania na admina, niż pisanie ich w nieskończoność próbując  wytykac innym błędy i zobaczenie jak to jest na własnej skórze. Po twoim samym sposobie ich pisania jak i dodatków specjalnych (muzyka, teksty od siebie) wnioskuje, że jest to w formie prześmiewczej. Myślę, że moim adminom @ Admin CS:GO [ONLY MIRAGE]nie jest tak do śmiechu i gdy ty wbijasz na serwer, by wyciągnąć na nich tak zwany "syf" za przproszeniem oni sa w strachu przed kolejną skargą. Tak samo nie rozumiem skąd to podejście do mojej osoby w postaci sformułowań co do mojej płci, każdy na tej sieci jest traktowany tak samo, skąd to wiem? Byłam na innych sieciach i wiem jak to wygląda, ale też wiem co to znaczy mieć coś na tacy ze względu na bycie kobietą. Znam swoją wartość i wiem, że mogę osiągnąć tyle samo co mężczyzna bez patrzenia na płeć. Może w internecie jest kolorowo. W realnym życiu sprawy się komplikują, niewiem czy wiesz co to za stres, gdy obcy mężczyźni patrzą na ciebie na ulicy jak na mięso, albo randomowe auta stają obok i pytają cię o podwózkę. To tyle z mojej strony, reszte powieżam wyższej administracji, czekając na werdykt co do sytuacji.

LEGENDAR  

Decyzja do 72h.

• Lubię to! 2
  • KAT 3
  • Haha 5
  • Wow 1
  • Uwielbiam 3
  • Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Na samym początku może zacznę od "osób postronnych" .

Szczerze to przykro się patrzy na skargę, gdzie jest masa wypowiedzi osób, których kompletnie skarga nie dotyczy i ich posty są zwykłym spamem i do tego bezsensownie prowokują.

Jeden temat, a 6 ostrzeżeń, ręce opadają, po prostu dziecinada...

W regulaminie faktycznie widniał punkt;

• 2.1 Zakazane jest obrażanie graczy/używanie wulgaryzmów na serwerze. ( 1 ostrzeżenie - upomnienie | 2 ostrzeżenie - MUTE / GAG 1440 min | 3 ostrzeżenie - BAN 10 min. - 60 min. )

Skarga jest jak najbardziej słuszna, bo sam regulamin mówił jasno, że nie można używać wulgaryzmów.

@ ally  poniesie konsekwencje złamania tego punktu. 

Natomiast sam punkt o zakazie używania wulgaryzmów zostaje całkowicie usunięty z serwera.

Z kolei jeśli chodzi o Ciebie @ ronaldinio to daruj sobie robienie żartów w skardze, bo jest to kompletnie nie na miejscu, marnujesz tylko i wyłącznie mój czas jak i innych osób.

Cytat

Witam tutaj ponownie detektyw Maciek. To był nagły incydent wymagający szybkiego zareagowania, zaraz wam o tym opowiem. Będąc w delegacji otrzymałem telefon od jednego z moich agentów, który opisał mi szybko jak wygląda sytuacja i podesłał dwa demka. Tak dwa demka wystarczyły żeby skleić 2 minuty materiału samych przekleństw. Zaparzyłem sobie kawę od gbsa (peanut butter od zeju) i zasiadłem do komputera pomimo tego iż miałem inne obowiązki, lecz nie mogłem pozwolić na cierpienie biednych, niewinnych graczy. 

Nikogo kompletnie nie interesuje co robiłeś rano i jakie miałeś przemyślenia ani nawet co piłeś, a jeśli zobaczę kolejną skargę z podobnymi tekstami typu:

- "proszę żeby nie zaistniał tu kolejny przykład adminofaszyzmu w postaci ochrony administratorskiej ze względu na płeć."

- "Demko przedstawia nie jaką ally mianowicie opiekuna serwera co dla mnie jest szczytem ludzkiej głupoty albo zwykłym wypadkiem przy pracy."

Zaczniesz po prostu ponosić surowe konsekwencje za swoje zachowanie.

• Lubię to! 11
  • KAT 2
  • Haha 3
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.