Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

1. Nick oskarżyciela: ronaldinio 
2. Nick oskarżonego: Horazon
3. IP lub SID oskarżonego: STEAM_0:1:418855185

4. Data i czas zdarzenia: 21:56 albo później, 15 lipca jest to piątek 2022 roku.
5. Przebieg sytuacji: Witam tutaj ponownie Maciek chociaż powoli zamieniam się w Clinta Eastwooda bo zamierzam bronić prawa na serwerze. Dzisiaj znowu spotkała mnie niemiła sytuacja mianowicie zaczęło się od tego, że jakiś koleżka tam psychopata z nożem lata puszczał disco polo chyba Zenka Martyniuka i darł się do mikrofonu razem z drugim kolegą Osaetu. Wyszedłem bo się nie dało tego słuchać jednak po chwili zauważyłem, że na serwerze pojawił się Horazon. Z myślą, iż tamci zostaną ukarani, wszedłem na serwer ale się myliłem bo wcześniej wspomniany admin zamiast zrobić z nimi porządek, dołączył do nich wyzywając graczy z przeciwnej drużyny i nadużywając mikrofonu w postaci przekleństw i niesmacznych żartów homoseksualistycznych które zapoczątkował ten ,,psychopata z nozem czy cos takiego" Dla mnie to jest totalna konfabulacja bo to już kolejny admin który nie powinien być na tym stanowisku. Po chwili wyszedłem z serwera bo się nie dało, totalny młyn. Uważam, że moje śledztwo jest słuszne i pomaga zapobiegać tego typu sytuacjom. Pewnie wszystko byłoby odwrotnie gdyby nie fakt, iż posługiwałem się fikcyjnym pseudonimem oraz awatarem mini majka przez co żaden radar nie był w stanie mnie wychwycić. Postanawiam zamieścić poniższy materiał w celach edukacyjnych i pokazujących co się dzieję na serwerze gdy zostają takie osobniki. Będę kontynuował swoje śledztwa aby wyeliminować adminofaszyzm na serwerze i pokazać realia. Z tego co wiem to psychopata z nozem lata miał już wcześniej mute'a po skardze na niego. Wszyscy trzej przedstawieni na nagraniu powinni zostać ukarani. 

Chciałbym jeszcze na marginesie na szybko zaznaczyć ze karanie adminów jest niesprawiedliwe co zauważyłem po awansie ally na opiekuna (bo wiem że tonari zna się juz trochę z ally). W mojej poprzedniej skardze ToNaRi został potraktowany łagodniej niż cr3st co pokazuje, że jedni admini są lepiej traktowani drudzy gorzej. To też uważam za bezsensowne, jak jakiś admin zna się z drugim to niech osoby trzecie rozpisują skargę tak będzie najsprawiedliwiej. Pozdrawiam tego kogo trzeba.
6. Dowody:

Jak widać przez ich gadanie dostałem ograniczenie wiekowe na materiał xd  to chyba mówi samo za siebie. 

Edytowane przez ronaldinio
Rudzia  

Kolejny raz używasz czerwonej czcionki, która jest zakazana. +1

• Lubię to! 4
  • KAT 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Poruszyłeś w tej skardze parę kwestii, więc moją odpowiedz podzielę na kilka częśći:

1. @ Horazon  dostaje upomnienie za nietrzymanie porządku na serwerze/nie upominanie ludzi łamiących regulamin oraz za to, że sam go nie przestrzegał.

2. gracz PsychopataZNożemLata otrzymuje ode mnie muta na 5dni za nieprzestrzeganie regulaminu, (2.1 Zakazane jest obrażanie graczy/używanie wulgaryzmów na serwerze; 2.4 Nie prowokujemy różnych kłótni, sporów; 2.6 Puszczanie muzyki, śmiesznych tekstów przez mikro jest zakazane).

3. Ten ostatni akapit z przebiegu sytuacji mogłeś sobie darować, nie jesteś tu opiekunem ani właścicielem, żeby wyznaczać konsekwencje, w ogólnie nie powinny Cię obchodzić te sprawy. Daj zająć się tym odpowiednim ludziom na odpowiednim stanowisku. Dla twojej informacji kary zostają wydawane jednakowo, nie faworyzujemy tu nikogo, każdy admin otrzymał po skardze odpowiednio jedno upomnienie.

• Lubię to! 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.