Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: bot96

Nick admina banującego: @ Zaaq  znajomość gry to u Ciebie kuleje xd 

Data/Mapa: przed chwila

Serwer (mod): DD2                              

Wycinek z konsoli:
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zbanowany przez Admina: Zaaq
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Katujemy.eu
[AMXBans] Powod: 'demko na katujemy.eu'
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:95493010'
[AMXBans] ===============================================

https://www118.zippyshare.com/v/28CGfxQJ/file.html 

Opublikowano

Ja pozwole sie wypowiedziec wszedles na serwer (proponuje sprawdzic hltv jak ladnie pesteczki lecialy to bylo od poczatku mapy ) po czym zaczela sie konwersacja przez mikrofon dany gracz prawdopodobnie uslyszal i wylaczyl owe "czity". zaczalem juz krecic demko wiec postawilem Cie zbanowac . chyba pykla tylko jedna runda, z reszta wszystko bedzie widac na demku . moze i moj blad ze dalem Ci bana tylko za demko w 4 rundach ale caly serwer krzyczal  no i nie bylo mozliwe ze 19fragow nabiles w 2 rundy . dla mnie byles podejrzany od poczatku jak wszedles na sewer . nie robilem ss bo uznalem to za zbedne .
Prosze o  sprawdzenie HLTV serwera przez naszych administratorow . 
Z tego co widze to juz raz dostales bana sprawdzajacego u nas na serwerze i dd2#1 i dd2#2 , wiec tez wzialbym to pod uwage . mozliwe ze gracz obchodzi sie sprytnie w tym co robi :)

P.S Co do znajomosci gry to nie masz racji . :D (demko moze byc kulawe , ale proponuje sprawdzic HLTV )
@ Paulinkaa
Pozdrawiam Zaaq .

Paulinkaa  

Ja niestety nie mam możliwości, żeby sprawdzić hltv, bo czekam na majstra od internetu.  @ k ejmaN mogłabym Cie prosić, żebyś to sprawdził?

kejmaN.  

Rozpisz POVa. 24 godziny od momentu odwołania.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Nie mam racji co do znajomości Twojej gry a nabicie 19 fragów w 2 rundy to dla Ciebie jakieś straszne osiągnięcie wnioskując z tego co tutaj napsałeś, gdzie za głowe liczy jako x2 chyba na tym serwerze xD 

Gdybyś miał jakieś większe pojęcie to nie byłoby to nawet takiej sytuacji z banem bo byś widział że te strzały są całkowicie naturalne.

Cały serwer krzyczał masz na myśli jakieś randomowe 4 nsy potykające się o własne nogi? A Ty się jeszcze słuchasz takich ludzi xD 

Vanilla.  

Edytuj post jak chcesz coś dodać. Czekasz na werdykt. #pisemne

• Wrr 1
Opublikowano

Zamykam wątek, bo robi się niepotrzebny spam i kłótnie. Wrócę z pracy, ogarnę temat i zedytuje post.

Zostałeś zbanowany z powodem 

Powód Bana: demko na katujemy.eu

Twoim zadaniem jest wstawienie nagranego POV'a - https://www118.zippyshare.com/v/28CGfxQJ/file.html  Demko wrzuciłeś. Zgodnie z punktami z regulaminu, @ Zaaq jesteś zobowiązany teraz do rozpisania go. Cytuję z regulaminu:

1. 10. Jako admin musisz rozpisać podejrzane akcje, UBT później to zweryfikuje.

2. 12. Jeżeli admin zbanował kogoś bez SS-ów, to zmuszony jest dostarczyć ROZPISANE demko w ciągu 24h, w innym wypadku gracz dostaje UB. 

Masz 24 godziny na rozpisanie DEMKA GRACZA, czas liczony jest od momentu napisania tematu przez @ player321  - 18:49

Od razu mówię, że demka z HLTV są ciężkie do oceny, ze względu na gigatyczne lagi. Czy mógłbyś pokazać również tego "bana sprawdzającego", bo owego nie widzę. 

• Lubię to! 5
Opublikowano

ogladalem demko z pova i nic specjalnego na nim nie zauwazylem jedynie co to to ze celownik ma malo drgan przy strzalach mozliwe ze komendy cl ,lecz nie jestem pewien .
jak chcecie Unbanujcie go . zaluje tylko ze nie nagralem tych pierwszych 2 rund z poczatku bo po tym juz bys nie wszedl na serwer . :)

Tyle z mojej strony .
runda 1 celownik jakby stoi w miejscu dobrze widac na bsie ii na ct .
to jedyna taka akcja ktora zwrocila moja uwage .
@ k ejmaN  masz link do profilu raz ss na dd2 2 i demko bez rozpisywania . player321 - Katujemy.eu - Serwery CS 1.6, CS:GO
Pozdrawiam Zaaq

Titania  

Kolejnym razem EDYTUJ swój pierwszy post. #PISEMNE

kejmaN.  

Na demku nic nie widać, gra jest płynna i nie zasługuje na bana. 

• Wrr 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.