Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość

Arena - problem ze znikaniem modelu + mapy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opis problemu: Mapy. Proponuję na ponowny start serwera pozbyć się najmniej grywalnych map, tj. rgb, dev itp... Chciałbym ten temat szerzej poruszyć na forum, najlepiej otrzymać listę wszystkich map. Jako weteran aren jestem w stanie obiektywnie wskazać nielubiane mapy (nie takie których ja nie lubię, a takie za którymi większość nie przepada).

Data i czas:  nie dotyczy

Załączone zdjęcie: (O ile jest taka możliwość) nie dotyczy

Opis problemu: Znikające modele po zabójstwie. Wiem, że to plugin a nie błąd, natomiast bardziej pasowało mi to w uwagach niż propozycjach. Moim zdaniem do usunięcia. Mamy dźwięk po zabiciu i to wystarczy - zanim arena powiedzmy "zdechła" dochodziły mnie słuchy, że odkąd to jest to zaczęło się "pier***ić". Ale nie o to chodzi - lubię sobie podnieść broń po oponencie i spojrzeć np. na stattraka czy samego skina. Myślę, że nie jestem jedyny a znikanie modelu gracza + broni totalnie nic nie wnosi, jedynie zaśmieca folder "plugins".

Załączone zdjęcie: (O ile jest taka możliwość) nie dotyczy

• Legenda
Opublikowano

1. Mapy - Posiadamy plugin i podstronę która zlicza rozegrane mapy, można na niej dostrzec które mapy są grywalne, a które nie.

2. Znikające modele i broń to była część planu Areny 46 slotów, przy tak dużej ilości slotów liczy się każdy nawet 1kb plugin, z racji iż Arenka ma póki co 21 slotów, tymczasowo wyłączyłem te dwa pluginy i normalnie widać modele oraz broń.

• Lubię to! 2
  • 1 rok później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.