Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano (edytowane)

1. Nick oskarżyciela: ronaldinio
2. Nick oskarżonego: cr3st 
3. IP lub SID oskarżonego: STEAM_0:1:157809461

4. Data i czas zdarzenia: około 2 w nocy 9 lipca 2022 roku
5. Przebieg sytuacji: Witam tu ponownie Maciek z Pabianic. Dzisiejszej nocy również chciałem zawitać na serwer w celu pogrania i wbijania rankingu jednak na sam start zostałem bardzo źle potraktowany. Administrator cr3st oraz ryuq (crest napisał
ze jestem konfidentem a ryuq dodał plusa co sugeruje ze się z tym zgadza) nazwali mnie konfidentem i próbowali sprowokować na każdym kroku jednak nie dałem się bo donos jest najwyższą formą dojrzałości. Żarty żartami ale takie zachowanie nie powinny mieć miejsca. Każdy admin zna regulamin i dobrze wie, że zawarty jest w nim podpunkt 2.4 Nie prowokujemy różnych kłótni, sporów. 2.1 Zakazane jest obrażanie graczy/używanie wulgaryzmów. Poczułem się urażony ale tutaj nie chodzi o to tylko o to jak admin traktuje gracza bo dla mnie to jest istna konfabulacja. Napisałem poprzednią skargę bo nie chciałem żeby nadużywanie przywilejów było na serwerze czymś dobrym. Jak widać ciężko jest mu się z tym pogodzić. Czy zasługuje na takie traktowanie przez admina bo napisałem skargę? Na to musicie odpowiedzieć sobie sami jak dla mnie jest on niekompetentny na posiadanie takich praw. Admin powinien dawać innym graczom przykład a tutaj tego nie ma. Pomijając pomimo prowokacji na starcie grałem sobie dalej ale i w późniejszym etapie rozgrywki pojawiły się dogryzki jak nie przez adminów to przez graczy. Dalej stoję twardo i próbuje zniwelować adminofaszyzm. Uważam że cr3st powinien się pogodzić ze słuszną skargą i grać dalej ale jak widać nie potrafi przyjąć tego do siebie i wyżywa się na mnie, na mnie czyli biednym Maćku z Pabianickiej mafii który po prostu chciał kolejny wieczór spędzić na swoim ulubiony serwerze. Tak samo ryuq który przeszedł do mojej drużyny aby ze mną pogadać jednak był strasznie chamski i próbował mnie zniszczyć mentalnie ale problem w tym że wywodzę się ze środowiska bojuwkarzy i  nie udało mu się. Proszę o ukaranie lub interwencje odpowiednich organów aby takie sytuacje nie miały już miejsca bo pozostawiają blizny na psychice i niesmak. Oczywiście cała sytuacja została zarejestrowana poprzez odpowiedni program do wykrywania brudów którego jestem posiadaczem. Poniżej wstawiam białko i liczę na pozytywne rozpatrzenie tej skargi. Pozdrawiam, patrzcie komu dajecie ważne role!   Kiedy ktoś Ci mówi że jesteś konfidentem zawróć się na pięcie i galopem na komendę 😎🤙 

6. Dowody:

Poniższe białko pokazuje brak kultury oraz chamskie dogryzki ze strony cr3sta i tego drugiego jak i innych graczy. Kwitu jest więcej ale nie wstawiałem go bo screeny mogły zostać potraktowane jako wycięte z kontekstu więc przedstawiłem tylko konkretne. 

https://imgur.com/a/AWpDyPkhttps://imgur.com/a/fw1Tmbe

w filmiku na yt prosze skupic uwage na chacie jak i vc pozdrawiam tego kogo trzeba

ODNOSZĄC SIĘ DO WYPOWIEDZI CR3STA:

Co innego jak napisałem to o sobie ,a co innego jak piszesz tak do gracza będąc administratorem w celu prowokacji. Jakie pucowanie łot? nie wiem chyba Cię boli prawda. A co do tego ostatniego to jestem nowy pozdro pozdro  😎🤙

DO WYPOWIEDZI ALLY:

Zdjęcie jednego z oskarżonych znajduje się m.in na jego profilowym na forum, do tego na zdjęciu została użyta profesjonalna cenzura, a co więcej białko jest niepubliczne i mają dostęp do niego tylko użytkownicy forum więc wnioski można wyciągnąć samemu i nie wiem co masz na myśli że użyłem w tej skardze czyjegoś wizerunku przecież tu nic nie ma. Mam 13 lat rocznikowo więc nie wiem czy mam wam to udowadniać z resztą nie wiem w czym mogłoby to pomóc. Muzyka jest na filmach bo lubię sobie posłuchać w tle jak gram więc nie wiem do końca o co chodzi. Nie szukam żadnego rozgłosu wokół mojej persony tylko napisałem te skargi bo admini są niekompetentni. ,, Kilka razy na serwerze nie da się ukryć, że byłeś prowokowany, ale w niektórych momentach robiłeś to samo." chciałbym zobaczyć fragment gdzie kogoś prowokuje. 

Nadal nie widzę konkretów w moją stronę bo będąc na serwerze siedziałem cicho i słuchałem muzyki, nikogo nie prowokowałem. A ta wypowiedź ally jest według mnie mocno naciągana takimi argumentami jak  muzyka na filmie, użycie czyjegoś wizerunku do czego odniosłem się wyżej i też nwm co masz na myśli mówiąc że użyłem czyjegoś zdjęcia w TEJ skardze.

Nie wiem co miał wnieść materiał który wstawił cr3st pochodzący z dnia w którym pierwszy raz dołączyłem na serwer nie wiedząc wtedy nawet że ma on admina. Wiedziałem tylko że ryuq ma ale ok pozdro pozdro

Edytowane przez ronaldinio
  • Lubię to! 10
  • KAT 4
  • Haha 6
Opublikowano

Nagle tak cię to boli ze napisałem do ciebie konfident? Skoro sam w poprzedniej skardze tak siebie nazwałeś XDDD

Po drugie ten screen z bindami XDDD Jak byś nie wiedział to czasem można pomylić bind i kliknąć nie to co trzeba ;) Ale nie czempy się. Śmieszy mnie za na początku się pucujesz a później wielce smutny i skargi piszesz XDDD 

A do Właścicieli i opiekunów powiem tak, jak dla mnie to jakiś spłakany bezbek który wyrwał kiedyś od nas permika na chat czy tam grę albo nie dostał się do administracji. 
Róbcie co chcecie :)

• Lubię to! 7
  • Wow 1
Opublikowano

hmm.. kolejna skarga w moja stronę bo raz brzydko powiedziałem do ciebie? unikałem całą grę ciebie a ty robisz z tego problem dosyć śmieszne zachowanie

• Haha 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano
2 minuty temu, ryuq napisał:

hmm.. kolejna skarga w moja stronę bo raz brzydko powiedziałem do ciebie? unikałem całą grę ciebie a ty robisz z tego problem dosyć śmieszne zachowanie

Prowokujecie mnie a ja jestem szarym cywilizowanym człowiekiem który szuka rozrywki i spokojnej gry po pracy. Wiesz po wejściu na serwer wcale nie musieliście do mnie pisać i próbować zaczepić w głupi sposób tylko normalnie grać ale to że nie potraficie to już nie mój problem. Mówisz że unikałeś mnie całą grę więc w sumie to sobie zaprzeczasz bo materiał jasno pokazuje że przeszedłeś do CT powyzywać mnie na vc. Uiszczam twój wyimaginowany kręgosłup moralny pod grunt i pozdrawiam wszystkich graczy którzy się z tym solidaryzują, trzeba walczyć z przestępczością!!!

Narks.   (edytowane)

Nie spam, używaj opcji EDYTUJ oraz nie prowokuj. Czekasz cierpliwie na rozstrzygnięcie skargi. 

#PISEMNE

Edytowane przez Narks.
  • Haha 5
  • Przykro mi 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Hejka, uznałam, że jako świadek zaistniałej sytuacji się wypowiem. Zacznijmy od ciebie @ ronaldinio  w poprzedniej jak i tej skardze umieściłes zdjęcie jedengo z oskarżonych, jest to ewidentną prowokacją jak dla mnie i szukasz przy tym zaczepki, ponadto fałszywe informacje na temat wieku w skardze, do których sam się przyznałeś również jest próbą niewiem jak to nazwac wyśmiania, tak samo ta muzyka w filmikach. Jak dla mnie szukasz rozgłosu wokół swojej persony i jest to zupełnie niepotrzebne. Nazywając samego siebie konfidentem a potem przyczepianie się do tego jest również formą zaczepki. Kilka razy na serwerze nie da się ukryć, że byłeś prowokowany, ale w niektórych momentach robiłeś to samo. Wystarczyło by pominąć niektóre dodatki od siebie w tej skardze jak i na serwerze a sprawa wyglądałaby inaczej. @ Cr3st niepotrzebnie dałeś się sprowokować wiemy czym i ponisły cię nerwy, co jest dla mnie zrozumiałe bo jakby ktoś wstawiał moje zdjęcia bez zgody zareagowałabym tak samo, sam z resztą przyznałeś, że nie czepiasz się skargi a tylko i wyłącznie jej "dodatkowych treści".  @ ryuq dziecinne jest to, że za swoje popełnione błędy w posatci no-clipa wyżywasz się na graczu, bo napisał skargę, jeśli istnieje taki dział, to po coś jest i każdy ma prawo umieszczać tam posty, jesli zaistnieje taka potrzeba. Gdy próbowałam cię uspokoić, odpowiadałeś mi arogancko a w niektórych momentach nawet wyśmiewałeś, co mi się bardzo nie spodobało, że tak powiem. Pisząc podanie na admina powinniście pogodzić się z tym, ze takie sytuacje będą miały miejsce i nie wyżywać się za to na graczach. Wasze teksty do @ ronaldinio dały także większy rozdzwięk na sytuacje i reszta graczy również zaczęła się źle odnosić w jego stronę. Według mnie wszyscy macie winę a @ ronaldinio pamiętaj, że pisząc skargę należy zrobić to w odpowiedni sposób i szacunkiem do pozostałych :).

• Lubię to! 4
  • KAT 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano
13 godzin temu, ronaldinio napisał:

1. Nick oskarżyciela: ronaldinio
2. Nick oskarżonego: cr3st 
3. IP lub SID oskarżonego: STEAM_0:1:157809461

4. Data i czas zdarzenia: około 2 w nocy 9 lipca 2022 roku
5. Przebieg sytuacji: Witam tu ponownie Maciek z Pabianic. Dzisiejszej nocy również chciałem zawitać na serwer w celu pogrania i wbijania rankingu jednak na sam start zostałem bardzo źle potraktowany. Administrator cr3st oraz ryuq (crest napisał
ze jestem konfidentem a ryuq dodał plusa co sugeruje ze się z tym zgadza) nazwali mnie konfidentem i próbowali sprowokować na każdym kroku jednak nie dałem się bo donos jest najwyższą formą dojrzałości. Żarty żartami ale takie zachowanie nie powinny mieć miejsca. Każdy admin zna regulamin i dobrze wie, że zawarty jest w nim podpunkt 2.4 Nie prowokujemy różnych kłótni, sporów. 2.1 Zakazane jest obrażanie graczy/używanie wulgaryzmów. Poczułem się urażony ale tutaj nie chodzi o to tylko o to jak admin traktuje gracza bo dla mnie to jest istna konfabulacja. Napisałem poprzednią skargę bo nie chciałem żeby nadużywanie przywilejów było na serwerze czymś dobrym. Jak widać ciężko jest mu się z tym pogodzić. Czy zasługuje na takie traktowanie przez admina bo napisałem skargę? Na to musicie odpowiedzieć sobie sami jak dla mnie jest on niekompetentny na posiadanie takich praw. Admin powinien dawać innym graczom przykład a tutaj tego nie ma. Pomijając pomimo prowokacji na starcie grałem sobie dalej ale i w późniejszym etapie rozgrywki pojawiły się dogryzki jak nie przez adminów to przez graczy. Dalej stoję twardo i próbuje zniwelować adminofaszyzm. Uważam że cr3st powinien się pogodzić ze słuszną skargą i grać dalej ale jak widać nie potrafi przyjąć tego do siebie i wyżywa się na mnie, na mnie czyli biednym Maćku z Pabianickiej mafii który po prostu chciał kolejny wieczór spędzić na swoim ulubiony serwerze. Tak samo ryuq który przeszedł do mojej drużyny aby ze mną pogadać jednak był strasznie chamski i próbował mnie zniszczyć mentalnie ale problem w tym że wywodzę się ze środowiska bojuwkarzy i  nie udało mu się. Proszę o ukaranie lub interwencje odpowiednich organów aby takie sytuacje nie miały już miejsca bo pozostawiają blizny na psychice i niesmak. Oczywiście cała sytuacja została zarejestrowana poprzez odpowiedni program do wykrywania brudów którego jestem posiadaczem. Poniżej wstawiam białko i liczę na pozytywne rozpatrzenie tej skargi. Pozdrawiam, patrzcie komu dajecie ważne role!   Kiedy ktoś Ci mówi że jesteś konfidentem zawróć się na pięcie i galopem na komendę 😎🤙 

6. Dowody:

Poniższe białko pokazuje brak kultury oraz chamskie dogryzki ze strony cr3sta i tego drugiego jak i innych graczy. Kwitu jest więcej ale nie wstawiałem go bo screeny mogły zostać potraktowane jako wycięte z kontekstu więc przedstawiłem tylko konkretne. 

https://imgur.com/a/AWpDyPkhttps://imgur.com/a/fw1Tmbe

w filmiku na yt prosze skupic uwage na chacie jak i vc pozdrawiam tego kogo trzeba

ODNOSZĄC SIĘ DO WYPOWIEDZI CR3STA:

Co innego jak napisałem to o sobie ,a co innego jak piszesz tak do gracza będąc administratorem w celu prowokacji. Jakie pucowanie łot? nie wiem chyba Cię boli prawda. A co do tego ostatniego to jestem nowy pozdro pozdro  😎🤙

DO WYPOWIEDZI ALLY:

Zdjęcie jednego z oskarżonych znajduje się m.in na jego profilowym na forum, do tego na zdjęciu została użyta profesjonalna cenzura, a co więcej białko jest niepubliczne i mają dostęp do niego tylko użytkownicy forum więc wnioski można wyciągnąć samemu i nie wiem co masz na myśli że użyłem w tej skardze czyjegoś wizerunku przecież tu nic nie ma. Mam 13 lat rocznikowo więc nie wiem czy mam wam to udowadniać z resztą nie wiem w czym mogłoby to pomóc. Muzyka jest na filmach bo lubię sobie posłuchać w tle jak gram więc nie wiem do końca o co chodzi. Nie szukam żadnego rozgłosu wokół mojej persony tylko napisałem te skargi bo admini są niekompetentni. ,, Kilka razy na serwerze nie da się ukryć, że byłeś prowokowany, ale w niektórych momentach robiłeś to samo." chciałbym zobaczyć fragment gdzie kogoś prowokuje. 

Nadal nie widzę konkretów w moją stronę bo będąc na serwerze siedziałem cicho i słuchałem muzyki, nikogo nie prowokowałem. A ta wypowiedź ally jest według mnie mocno naciągana takimi argumentami jak  muzyka na filmie, użycie czyjegoś wizerunku do czego odniosłem się wyżej i też nwm co masz na myśli mówiąc że użyłem czyjegoś zdjęcia w TEJ skardze.

Narks.  

Nie spam, używaj opcji EDYTUJ!

#PISEMNE

• Lubię to! 3
  • Haha 1
Opublikowano

Po przeanalizowaniu demka @ ryuq  zostaje zdegradowany, ze względu za złamanie kilkukrotnie regulaminu serwera, jak i samego regulaminu admina to jest: kultura, szacunek do innych osób, używanie noclipa, brak dawania przykładu jako admin innym graczom. @ ally  niejednokrotnie próbował cię uspokoić prywatnie, na co arogancko zareagowałeś.
Co do ciebie @ ronaldinio  za bezsensowne odzywki i przejęzyczenie nicku @ Cr3st  oraz za brak poszanowania prywatności, nadaje ci bana na 1 dzień.
@ Cr3st  dostajesz ostrzeżenie za uleganie prowokacji, jak i samą prowokację @ ronaldinio

• Lubię to! 7
  • KAT 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.