Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nick oskarżyciela: ronaldinio
2. Nick oskarżonego: CR3ST
3. IP lub SID oskarżonego: STEAM_0:1:157809461

4. Data i czas zdarzenia: 07.07.2022  godzina bliżej nieokreślona myślę że 50 minut po wybiciu północy
5. Przebieg sytuacji: Witam nazywam się Maciek mam 13 lat pochodzę z Pabianic i jestem konfidentem. Wczorajszego wieczoru a dzisiejszej nocy postanowiłem wejść na serwer katujemy only mirage #1 żeby porywalizować z innymi graczami i wbić top1 jednak uniemożliwił mi to pewien administrator nadużywając swoich administratorskich przywilejów. Na początku nie przeszkadzało mi to bo byłem z nim w drużynie i był to pojedynczy wybryk jednak szybko załapał jak fajnie jest znęcać się nad biednymi cywilizowanymi szarymi graczami i nabijać na nich ranking. Jest to przykład adminofaszyzmu. Warto wspomnieć że wyżej podejrzany WSPÓŁPRACOWAŁ z drugim adminem jakim jest ryuq. Uważam to za bardzo niekompetentne zachowanie jak przystało na admina tak potężnej serwerowni. Oskarżony tłumaczył to tym, że jest już późno i traktuje to jako zabawę ale tutaj zastanówmy się, tacy gracze jak np ja nie mają czasu grać w ciągu dnia gdyż w moim przypadku jestem inwestorem, filantropem i trendsetterem i pozwolić na grę mogę sobie tylko wieczorem o północy, ale proszę państwa jak mam sobie pozwolić na tą grę gdy na serwerze dzieją się takie rzeczy? Jak mam wbijać ranking i pokazywać swoje umiejętności kolegom. Cr3st dużo razy użył noclipa aby wylecieć gdzieś poza mapę i likwidować innych za pomocą broni snajperskiej - AWP. Tutaj jeszcze warto wspomnieć iż dawał noclipa innym graczom ze swojej drużyny - Adrahilowi podczas gdy miałem z nim 1 versus 1 aby uniemożliwić mi wygraną rundę a zapewnić sobie kolejne zwycięstwo. Cr3st kazał usunąć mi mój nagrany materiał który opublikuje poniżej. Bardzo proszę o upomnienie admina gdyż w regulaminie jest jasno napisane, że admin nie może nadużywać swoich praw. Czuję się oszukany i smutny i zmartwiony i spłakany i rozbity. Jestem honorowym graczem ale musze się wysprzęglić i wstawiam w internet poniższe białko: 
6. Dowody:

Materiał przedstawia tylko pojedyncze akcje a było ich o wiele więcej. Pozdro dla wszystkich konfitur 😎🤙trzeba zniszczyć tą grupę przestępczą i nie propagować adminofaszyzmu.

• Lubię to! 3
  • KAT 3
  • Haha 4
Opublikowano

Dzięki za zgłoszenie, obaj obecni podczas owej sytuacji admini zostaną dpowiednio surowo ukarani i postaram się aby podobne sytuacje nie miały już miejsca. 

• Lubię to! 4
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.