Server Owner Karcok Rare Rare Rare Posted July 5, 2022 Server Owner Share Posted July 5, 2022 Wymagania są zmniejszone. WYMAGANIA : - Konto Prime - Sprawny mikrofon. - Znajomość regulaminu serwera oraz forum. - Wyróżnianie się kulturą osobistą. - Niezbędna jest minimum podstawowa znajomość sourcemoda. WZÓR : Nick na serwerze: Wiek: Mutacja głosu: Staż na serwerze(Tutaj podaj link do swojego GT): Doświadczenie w adminowaniu: Znajomość sourcemoda [0/10]: Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Dlaczego Ty?: Posiadasz mikrofon?: Kontakt: SID: Posiadasz konto prime?: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horazon Rare Rare Rare Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 Nick na serwerze: Horazon Wiek: 16 Mutacja głosu: TAK Staż na serwerze: GT Doświadczenie w adminowaniu: Jestem aktualnie adminem na OM1 od maja Znajomość sourcemoda: 4 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: około 1-2h dziennie (10h tygodniowo) Dlaczego Ty?: Ponieważ jestem osobą chętnie nawiązującą kontakt z innymi graczami i lubię pomagać innym. Chociaż grałem na serwerze niezbyt długo to ogromnie przypadł mi do gustu i zauważyłem w nim potencjał. Na razie serwer nie ma żadnych adminów, więc chętnie pomogę. Na serwerze nie gra za dużo graczy, lecz głęboko wierzę że sytuacja się zmieni i będzie potrzebna administracja :) Posiadasz mikrofon?: TAK Kontakt: steam, forum, discord SID: STEAM_0:1:418855185 (STEAM) Posiadasz konto prime?: TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
WZL Rare Rare Rare Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 Nick na serwerze:☆WZL☆ Wiek:21 Mutacja głosu: Tak Staż na serwerze(Tutaj podaj link do swojego GT): https://www.gametracker.com/player/☆WZL☆/51.83.164.134:27015/ Doświadczenie w adminowaniu: Jestem adminem na Only Mirage #1 Znajomość sourcemoda [0/10]:4 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Od 6 do 10 godzin, zależy też czy na serwerze będą inni gracze. Dlaczego Ty?:Jestem miłą osobą, aktywną przede wszystkim. Bardzo polubiłem ten serwer, ponieważ zauważyłem, że nie ma na nim żadnych błędów, co dla mnie jest na duży PLUS. Gram chociaż krótko to zauważyłem, że na serwerze nie ma żadnej administracji, dlatego też składam podanie. Chciałbym żeby serwer stanął na nogi i żeby zaczęli na nim grać ludzie, a do tego niezbędni są admini. Jestem skory do pomocy. Posiadasz mikrofon?:Tak Kontakt: Steam, Forum, Discord. SID:STEAM_0:1:634806697 Posiadasz konto prime?:Tak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts