Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Witajcie. Kolejny wywiadzik ode mnie. Tym razem z naszym Bmkac'em.

Legenda:

martini

Bmkac

ZACZYNAMY!

Witaj, martini z tej strony. Czy poświęciłbyś mi chwilę czasu na przeprowadzenie wywiadu?

Tak, z miłą chęcią

To może na początek nam się przedstaw. 

Mam na imię Mateusz, pochodzę z Małopolski, skończyłem 21 lat. Aktualnie pracuję jako ochroniarz, wiąże z tym swoją przyszłość.

Uuuu strach się bać  :D  Opowiesz nam coś więcej o sobie? Jak wyglądasz, czym się interesujesz itp. 

Interesuję się różnymi dziedzinami sportu, na pierwszym miejscu znajduje się piłka nożna, później siatkówka, piłka ręczna i tenis. W małym skrócie wszystko oglądam  :) . Poza tym interesuję się również motoryzacją, grami i oczywiście kobietami, nadal poszukuję miłości. Mam 190 wzrostu, jestem szczupły, dość często chodzę na siłownię. 

Hmm co do piłki nożnej, masz jakiś ulubiony klub? 

Oczywiście że tak, w moim sercu na zawsze zagościł Real Madryt, jest to wspaniała drużyna, podoba mi się ich styl gry, mają wspaniałych zawodników, kibiców. Ogólnie szanuję wszystkie drużyny i zawsze oglądam ligę mistrzów.

Real Madryt? Ja jednak wolę FC Barcelonę. Wspomniałeś również, że interesujesz się motoryzacją oraz grami. Masz jakąś swoją "maszynę"? 

Tak, aktualnie posiadam BMW E90, wspaniała maszyna, jest czym jechać  ;) . Mam również motor kawasaki ninja.

BMW? No to pewnie trochę wyłożyłeś. Co do kawasaki to jaka pojemność?

250R, może nie rewelacja, ale wystarcza.

Na początek na pewno starczy. Dobrze, tak jak pisałem wcześniej wspomniałeś również o grach. W jakie gry grasz? Jaka Ci się najbardziej podoba?

Na pierwszym miejscu jest niezastąpiony cs 1.6, od kilkunastu lat gram i ciągle mi się podoba, jest to forma relaksu, odpoczywam grając. Poza tym czasami spędzam wolny czas w GTA V na PS3.

W GTA V to bym sobie pograł. Skończmy już może temat o tobie i zacznijmy o Counter-Strike'u i Katujemy.eu. Jak długo grasz w Cs'a 1.6 i dlaczego właśnie ta gra, a nie inna?

W cs 1.6 moją karierę zacząłem 12 lat temu, miałem parę przygód z poważniejszymi rozgrywkami. Niestety steam, który posiadałem, został skradziony, więc gram na nowym. O cs 1.6 dowiedziałem się od kolegi, zaprosił mnie do siebie, zagraliśmy my i od tej pory gram.

To całkiem długi masz staż. To może teraz nam powiedz skąd wziąłeś się na Katujemy i dlaczego tu zostałeś?

Na naszą wspaniałą sieć trafiłem 19 pazdziernika, dowiedziałem się że duet Dudnes i Astral robią nową sieć, wiedziałem o nich, ponieważ grałem na starszej sieci, która upadła, podobnie się nazywała. Zostałem ponieważ jest wspaniała administracja, gracze, mam nadzieję że przez długie lata będziemy szlifować ten wspaniały diament.

Też mam taką nadzieję. Została otwarta rekrutacja na moderatora i z tego co widziałem to startujesz? Myślisz, że masz jakieś szansę? 

Zawsze są jakieś szansę, jest dużo dobrych kandydatów na to stanowisko, wszystkim życzę powodzenia. Decydujący głos ma administracja, ale opinie użytkowników też są bardzo ważne.

Masz rację, jest dużo dobrych kandydatów. Powiedz nam co sądzisz o naszej ekipie forum? Zgrana czy nie? Co byś zmienił?

Ekipa jest bardzo zgrana, wszystko funkconuję doskonale jak mechanizm w zegarku. Mamy dużo pozytywnym osób w administracji, każdy stara się o dobro sieci, osobiście nic nie zmieniłbym.

Rozumiem. Przejdźmy może do pytań ogólnych. Co najchętniej robisz w swoim życiu? 

Kocham swoją pracę, są też minusy, ponieważ muszę pracować w nocy, ale już się przyzwyczaiłem. Poza tym spotykam się ze znajomymi, lubię pograć z nimi w piłkę o oczywiście strzelić browarka. 

Twoja ulubiona potrawa?

Hmm, bardzo trudny wybór. Kochałem i nadal uwielbiam kuchnię mojej mamy kotlet schabowy z ziemniaczkami.

Schabowy mmmmm. Jakiej muzyki słuchasz? 

Jeśli chodzi o muzykę to prawie wszystko, to jest druga forma relaksu oprócz gry. Najchętniej Electro House, Hip Hop, dance.

Dobrze. Może tak na koniec pokazałbyś nam się jak wyglądasz? Użytkownicy na pewno chcieliby zobaczyć. 

Jestem bardzo wstydliwy, na pewno będzie jeszcze okazja, na zlocie w wakacje. Nie mam teraz odpowiedniego zdjęcia, rozumiesz...

Dobrze, rozumiem. Chciałbyś może kogoś pozdrowić?

Oczywiście, pozdrawiam cala administracje, graczy katujemy.

• Lubię to! 8
Opublikowano

Zawiodłem się ;) Czekając 2 miesiące i tydzień za Twoim wywiadem spodziewałem się o wiele czegoś lepszego a nie 16 pytań wliczając przywitanie i pożegnanie...

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wywiad przeprowadzony bardzo dobrze. Kolory są odpowiednie dla oka. Jedynie co zawiodło to dobrze o tym wiesz, że za krótki ale czasami nie chce się czytać aż takich długich wywiadów ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Dzięki za wywiad Majster ;)

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.