Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedyna opcja to można by pogrubić regulaminy a reszta nie potrzebna.

Opublikowano

Powinni Ci dać parę warnów za celowe nabijanie postów... może byś się nauczył normalnie funkcjonować na forum. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Powinni Ci dać parę warnów za celowe nabijanie postów... może byś się nauczył normalnie funkcjonować na forum. 

Według mnie to jest zbędne.

EDIT: Dodaj kolejną bezsensowną propozycję o przykładowo pogrubienie napisu "Shoutbox" 

OMG po co piszesz takie bezsensowne propozycje tylko po to by nabić posty...

Zbędne

Weźcie wy się ogarnijcie bo po woli zaczynacie mnie denerwować. Zobaczcie sobie forum i zobaczcie, że połowa jest pogrubiona a połowa nie. Więc, żeby było estetycznie to niech będzie pogrubione albo nie. Anie będziecie mi pisać, że piszę bez sensowne propozycje, żeby nabić posty. Ludzie co niby mam mieć po tych postach ?? co ??

Opublikowano

Weźcie wy się ogarnijcie bo po woli zaczynacie mnie denerwować. Zobaczcie sobie forum i zobaczcie, że połowa jest pogrubiona a połowa nie. Więc, żeby było estetycznie to niech będzie pogrubione albo nie. Anie będziecie mi pisać, że piszę bez sensowne propozycje, żeby nabić posty. Ludzie co niby mam mieć po tych postach ?? co ??

hmm.. no nie wiem? może większą ilość?.. 

+ jak na razie to tylko Ty denerwujesz każdego NABIJANIEM POSTÓW i twoim głupim pisaniem na sb, ile to ja dzisiaj postów nabije etc. Codziennie jakaś dupna propozycja  z twojej strony, która i tak jest odrzucana. Zanim napiszesz next propke zastanów się 432432 razy, jeśli Ci to pomoże :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Propozycja bezsensowna, wszystko wygląda dobrze, co do postów tutaj akurat nie nabijał ale w ostatnich dniach tomek pokazał nam naprawdę pokaz magii nabijania postów po 60 dziennie. Propozycja nie ma sensu

• Właściciel
Opublikowano

Zbędne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.