Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:  Mgie

Nick admina banującego:  wh.mp3

Data/Mapa: 26.06.2022R/ Dust #2

SteamID: 'STEAM_1:0:2113741078'

Serwer (mod):   only DD2#                           

Opis sytuacji:  zaczynając od początku -  szanownemu Panu adminowi  przeszkadza od dłuższego czasu że sobie pisze , rozmawiam , zadaje pytania {kobieta} zaczął być złośliwy i bardzo podenerwowany  tym faktem ale ostatnio przeszkadzało mu to bardzo wyjątkowo już gdyż buntował swoich " znajomych " by  mnie nie wiem czy sprowokować czy co ale wowczas pan admin nie reagował jak jego " koledzy " zaczęli wulgarnie się odnosić do mnie , wręcz przeciwnie nawet ich zachęcał do tego - dzisiaj jednak akcja miała miejsce od przed południa jeszcze gdyz zwróciłem mu uwagę żeby tak bardzo szybko po mapie nie latał bo to jest przesada już { ten pan admin szanowany który powinnen według mnie dawać przykład i nim świecić tak szybko raszuje że od CT- respa - przez B - do respa terro jest wstanie pokonać 10-12 sekund ? po całej mapie tak mu śpieszno że nawet nie wie co się dzieje na serwerze bo nie ma czasu nawet by sprawdzić czy ktoś nie ma czegoś . } więc wniosku z tym zwróciłem mu uwagę ale z Tym człowiekiem nie da się porozmawiać ani nic bo zaraz coś mu się dzieje i jedno co napisać pottrafi "  płacz sobie "  to jest admin na poziomie i dorosły ?  jego gra też wiele do życzeń ma oczywiście  tak czy siak chciałbym by ten temat nie został zamknięty szybko , i niech każdy sobie to oceni  bo to co Pan admin szanowny dzisiaj uczynnił , nie jest ani poważne ani dorosłe  a tym bardziej godne bycia adminem .  aha a tu macie coś byście mieli co oceniać dla każdego . chętnego------

https://files.fm/f/ph4wx5bmx

Wycinek z konsoli:[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zbanowany przez Admina: wh.mp3
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Katujemy.eu
[AMXBans] Powod: 'Koniec placzu '
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:2113741078'
[AMXBans] Twoje IP:
[AMXBans] ===============================================
[CSXGuard] MOTD: Blocked
'Mgie' dostal na zawsze bana.
 Powod: 'Koniec placzu '
 Admin: wh.mp3

• Lubię to! 2
  • Przykro mi 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Widzę, że nie można polegać na niektórych adminach chociaż wiecie, że nie mam teraz za dużo czasu żeby wszystko sprawdzić, a tym bardziej siedzieć na serwerze

@ OneShotOnekill pisałeś mi na priv zaraz po banie, że gracz @ Mgie wyzywa/prowokuję i stąd taka długość bana więc zmieniłem powód jak i długość bana na 1 dzień

Sprawdziłem logi @ Mgie następnym razem wstaw całą rozmowę, bo niektórych słów widzę, że zabrakło 

image.png.2fe0cba9c4506d269e9f2b8d397b782a.png

@ OneShotOnekill to, że masz admina nie znaczy, że możesz obrażać i prowokować innych graczy bez konsekwencji, zawiodłem się trochę na Tobie zostajesz zdegradowany z funkcji admina 

@ Mgie Ban na 1 dzień jest jak najbardziej słuszny 

• Lubię to! 7
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.