Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: VITOR

Nick Admina:  Nie wiem

Steam ID/IP:

178.213.216.132

Czas zdarzenia/data: przed chwila
Serwer (Mod): dd2

Link do SS'ów: http://www19.zippysh...pZ0Wu/file.html

W poprzednim temacie niejaki Never napisał, że wszedłem z powrotem na serwer po dostaniu bana na aktywnym :lol: Koń by się uśmiał, jak to niby miałem zrobić jak mam stałe IP, które było zbanowane? Ciekawą tu macie tą administracje robi pod górkę zamiast dać unbana za czyste ssy :) Znowu mam pisać do HA żeby Was ogarnał?

Jakby ktoś pominął, nie wszedłem na serwer z aktywnym banem bo nie mam takiej możliwości :D

PS. Never, no co ja za to mogę, że jak jestem na serwerze to psuje Ci statystki? Niedługo wychodzę więc od 20 możesz dalej nabijać ( o ile mnie do tego czasu odbanujesz :lol: )

Opublikowano

Czy to ja Cie zbanowałem? Wszystko masz w bansie, osobiście nic nie mam do Twojej gry bo wiem na co Cię stać i co potrafisz pokazać, ale zasady są zasadami, nie wiem czy widziałeś, ale gdy dostawałeś bana od Zedsa, 2 osoby dostały bana za obrażanie Ciebie i mnie niby, że niby Ci dupę liżę. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.