Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gość

Propozycja - Codziennie lotto serwerowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: @ f0pa

Co chcesz wprowadzić?: Witam, chciałbym wprowadzić codziennie lotto serwerowe a jakby to dokładnie wyglądało już tłumacze. Więc tak robię ja jako Opiekun Serwera tworzę post w którym codziennie około 11-12 wrzucam wyniki losowania i osoba która wygrała dostaje vip przykładowo na 5h, żeby (niezadługo nie za krótko w końcu jest to codziennie i darmowe) Myślę, że dzięki temu wiele więcej graczy z naszego serwera będzie zaglądało na forum. Na początku myślę o liczbach w przedziale 1-20, bo nie spodziewajmy się, że będzie po kilkadziesiąt graczy brało udział z czasem mam nadzieje, że będzie coraz więcej osób. (Admini nie biorą udziału, ponieważ mają Vipy "Adminowskie")

Wstępnie gdy pytałem graczy co myślą o tym na serwerze byli nastawieni pozytywnie.

Proszę o wypowiedzi. :default_happy:

@ Admin CS:GO [ONLY MIRAGE #7], @ stylaAa

Opublikowano

Myślę, że bardzo ciekawa propozycja urozmaicenia gry na serwerach. Jako były admin oraz stały gracz sądze ze nowa rzecz jaką bedzie lotto przypadnie do gustu graczom. :)) 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Uważam, że jest to fenomenalny pomysł aby tak urozmaicić grę ponieważ większość graczy będzie bardzo zadowolona z tego pomysłu. Gracze będą częściej grać aby zdobyć tego Vip-a oraz będzie ich więcej co oznacza lepszą zabawę. :D

• Lubię to! 1
Opublikowano

Myślę, że fajny pomysł można zarobić za darmo vipka oraz przyciągnie to ludzi

• Lubię to! 1
Opublikowano

Spoko pomysl duze urozmaicenie i zachecenie do gry nie kazdy ma pieniadze zeby kupic vipa a tu moze go wygrac za darmo i to nie tylko na jeden mecz lecz na dluzszy czas. Ja osobiscie jestem za !!! :D

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Myślę że to dobry pomysł , na pewno zwiększy to "ruch" na forum na naszym dziale  . Dodatkowo VIP za darmo fajna rzecz i nie jeden gracz będzie chciał go mieć 

Edytowane przez jankiel
  • Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Myślę, że będzie to dodatkowe urozmaicenie, które zachęci większe grono graczy . Osobiście jestem na tak!! :>

Edytowane przez RoJo
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Fajny pomysł jestem jak najbardziej na TAK! Za friko to zawsze fajna sprawa, a dużo osób przyciągnie to na forum.

• Lubię to! 1
Opublikowano
5 godzin temu, f0pa napisał:

Twój nick: @ f0pa

Co chcesz wprowadzić?: Witam, chciałbym wprowadzić codziennie lotto serwerowe a jakby to dokładnie wyglądało już tłumacze. Więc tak robię ja jako Opiekun Serwera tworzę post w którym codziennie około 11-12 wrzucam wyniki losowania i osoba która wygrała dostaje vip przykładowo na 5h, żeby (niezadługo nie za krótko w końcu jest to codziennie i darmowe) Myślę, że dzięki temu wiele więcej graczy z naszego serwera będzie zaglądało na forum. Na początku myślę o liczbach w przedziale 1-20, bo nie spodziewajmy się, że będzie po kilkadziesiąt graczy brało udział z czasem mam nadzieje, że będzie coraz więcej osób. (Admini nie biorą udziału, ponieważ mają Vipy "Adminowskie")

Wstępnie gdy pytałem graczy co myślą o tym na serwerze byli nastawieni pozytywnie.

Proszę o wypowiedzi. :default_happy:

@ Admin CS:GO [ONLY MIRAGE #7], @ stylaAa

bardzo dobrze fopek bardzo dobra organizacja  i pomylsy tez pozdrawiam bardzo krówka <333

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.