Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: lol

Nick Admina: Arcio`Next ?

Steam ID/IP: VALVE_0:4:1500366596 / 176.108.135.2

Czas zdarzenia/data: 27.03.2015 - 23:41:39

Serwer (Mod): Katujemy.eu [COD 301LVL | VIP | UNIKAT]@ 1shot1kill.pl

Opis sytuacji: Szczerze to nie mam pojęcia co się stało. Młodszy brat wczoraj grał i nawet mi nie powiedział że dostał bana. Dopiero teraz się zorientowałem bo chciałem pograć. Dlatego też dopiero teraz wstawiam screeny. Wiem że jest po czasie ale niestety prędzej nie wiedziałem o banie.

Link do bana w amxbans: http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=25003

Link do SS'ów: http://www73.zippyshare.com/v/l40zydyq/file.html

Opublikowano

Tylko że nie mam 5 ss-ów :/ nie wiem czemu. Szukałem ale są tylko dwa ss-y.

Opublikowano

Tylko że nie mam 5 ss-ów :/ nie wiem czemu.

Musisz mieć 5 SS'ów. W przeciwnym razie brak UB. masz na wstawienie SS'ów 12 H

Opublikowano

Wpisywałem w wyszukiwarce windows'a i znajduje 2 ss'y :/ . A jest to jedyny serwer na którym gram w csa. I teraz nawet nie mogę pograć bo na innych serwerach nie chce mi się już zaczynać.

Opublikowano

Ustalmy sobie jedno, skoro zrobiły Ci się dwa ss'y to nie ma możliwości aby nie zrobiła Ci się reszta. Wgl. nie ma możliwości żeby Ci się wgl. nie zrobiły więc czekamy za linkiem z 5cioma ss'ami i bez żadnych wymówek mi tutaj.

Masz 12h i bez spamu mi tutaj. ;)

Opublikowano

Ciekawi mnie inny rozmiar 2 ss oraz godzina modyfikacji wszystkich, bo zgadza się godzina tylko ostatniego screena w paczce. 

Wydaje mi się że skoro kombinował że brakuje mu ss'ów to i teraz kombinuje i chce nas zrobić w wała, ale to tylko głośno myślę :)

Opublikowano

nie mam pojęcia. takie screeny były w folderze. jak nie będzie unbana trudno. chociaż nie powiem że to boli gdyż to jedyny serwer na jakim gram. gdzie indziel wgl nie gram. teraz nawet nie odpalam cs'a. tak to jest mieć młodszego brata. wejdzie bez pozwolenia coś odwali i Ty masz przesrane. jeszcze premium przepada :/

Nie chce się prosić ale dajcie mi szanse. Zrobie cs'a na hasło tak żeby już brat nie odpalił. Jeżeli coś będzie nie tak wtedy zgodzę się z banem perm.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.