Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię:

• Szymon aka  :Szymon:

• 21

Doświadczenie:

• Rangę Typer piastowałem na wielu forach, gdzie w pojedynkę prowadziłem sklepik typera, punktację ogólną/miesięczną i nawet bardzo dobrze mi szło.

Dlaczego Ty?: 

• Witam Katy, nazywam się Szymcio pawcio jak już zdążyliście przeczytać informacje powyżej. Przychodzę do Was z forum, które niestety w pojedynkę sobie nie radziło i pod upadało i wraz z drugą siecią stworzyli fuzję i połączyli siły. Piastowałem tam funkcję Typer, działając w pojedynkę bardzo dobrze mi szło, zajmowałem się tam takimi dziedzinami sportu począwszy od piłki nożnej, po siatkówkę, tenis ziemny, sztukami walki, galami freakfighter'owymi, kończąc na sportach zimowych czyli skokach narciarskich. E-sportem się nie interesuje i też się tym nie zajmowałem, gdyż po dłużej przerwie dołączył do moich szeregów kolejny typer i jemu zleciłem tą działkę. Szukam forum, gdzie zostanę dłużej i chciałbym coś wnieść od siebie, jestem systematyczny w tym co robię, 

Którą dyscypliną sportu chcesz się zająć?: 

• Bardzo interesuje się galami Freak Fighter'owymi, więc to by była moja mocna strona oraz jak są jakieś luki w typerce to piłka nożna/tenis ziemny
Titania  

Odrzucone na prośbę autora.

• Haha 1
Opublikowano

- Kłamstwa, w tej rezygnacji na innej sieci okłamałeś, że byłeś na tej sieci (która zrobiła fuzje) "przeszło 2lata" a sieć miała około 1 rok i 4 miesiące. 

- Forum totalnie leży, posty, aktywność, całokształt.

I to co mnie jeszcze bardziej nie przekonuję do ciebie. Podanie złożyłeś na owej sieci 11 Czerwca, podanie zostało przyjęte 12 a 15 już rezygnacja, bo "mam zagwarantowane 2 stanowiska".

image.thumb.png.28b10859d9726b119996db2e52cb5e64.png

na NIE

Z pozdrowieniami 

f0pa 

Opublikowano

na nie
-nowe konto
-nie przekonujące podanie
-poprzednia sieć - obserwowałem cię na niej
złożyłeś równie idealne podanie, ale nagle zrezygnowałeś i zostałeś zbanowany na niej? 
-kłamstwa, jakich dwóch stanowisk jesteś pewien u nas? I katy mają z 8 lat not 2 :3 

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Niby rejestracja jeszcze 2021 roku, a konto nieaktywne aż do zeszłego tygodnia. Według mnie nie można tego liczyć do stażu. Liczy się aktywne uczestniczenie w życiu forum, a ciężko o nie po tygodniu. Już pomijam fakt, że według wymagań trzeba mieć te 20 postów, a te podanie jest właśnie dwudziestym. Osobiście tego nie lubię, bo wygląda to na celowe nabijanie postów gdziekolwiek, byle mieć te wymagane MINIMUM. Na plus wiek i doświadczenie, ale to jedyne pozytywne. 

Fajnie, że mimo wszystko wśród tych postów znalazły się wypowiedzi w dziale typera - nie mniej jednak przed przyjęciem podania wolałbym poznać osobę z którą mam współpracować jak i zobaczyć, że tej osobie zależy. 

Daj się najpierw poznać. Na ten moment jestem na nie.

• Lubię to! 6
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Podanie słabo napisane, krótka aktywność na forum, nikt Cię nie zna. Według mnie - Twoje zachowanie odbiega on normy (tutaj nie wiem jak to ubrać w słowa), jakieś dziecinne, bezbeczne, idiotyczne informacje masz na profilu. Przez to automatycznie jesteś skreślony w moich oczach. Stanowcze nie, zdania nie zmienię. 

Spoiler

image.thumb.png.9aa1df874cc65c7f1a0da3a28d3871f6.png

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.