Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

już o tym pisałem, a admin napisał, że się zastanowi, ale nadal nic z tym nie zrobił

Chodzi o przywrócenie małych map

na serwie gra często po max 10 graczy, a często nawet 6 i trudno grać na takich wielkich mapach :)

Przywróćcie mapę wiocha i dust2_long !

Opublikowano

mała ilość graczy to zapewne brak reklamy.. ale nawet jak reklama jest to i tak sa dni i godziny ze mało osób gra wtedy przydają sie małę mapy .

POPIERAM FILIPPOO

Opublikowano

Eldorado nie jest wcale taka małą mapą, wiocha i Long mogą wrócić Nie widzę przeciwwskazań i wieczorem dodam kilka propozycji Map i uwag dotyczących coda

Proszę cię jak na CODMOD 801 lvl jest to bardzo dobra mapa, która od samego początku powinna być wgrana. Nadal przychylam się aby mapa de_eldorado została wgrana na serwer.

Opublikowano

Małe mapy przydadzą się, takie właśnie jak wiocha czy long. Jak najbardziej na TAK

Opublikowano

Tomek, to ja Cie proszę abyś nie robił z forum prywatnego folwarku i używał trochę więcej szarych komórek. Małe mapy to są takie, w których można pograć 2/2, ewentualnie 3/3. Wyobrażasz sobie coś na takiego na eldorado? Ja też nie. 

Opublikowano

Jestem na tak, serio grając 3/3 ciężko jest po całej mapce latać. Są fajne wersje mapy de_dust2_long. O nich można by pomyśleć, później podam dokładną nazwę.

• Właściciel
Opublikowano

Macie jeszcze jakieś propozycje dotyczące małych map?

Po weekendzie zajmę się serwerem. 

Opublikowano

Moje propozycje:

1. de_dust2_long - każdy zna, każdy lubi.

2. de_dust2_long_2012 - fajna wersja mapki, grałem na niej, jest spoko.

3. cs_wiocha - każdy na niej grał, jak na 2/2 jest ok.

4. de_dust2x2 - chyba już jest, ale nie wiem.

Opublikowano

Dodawanie wiochy i dd2long na coda 801 jest totalnie bez sensu. Juz przy 4vs4 jest masakra grać i ta na codzie 301,wyobrazacie sobie co by było na 801? Lepiej dodać jakieś większe mapy.

Opublikowano

Dodawanie wiochy i dd2long na coda 801 jest totalnie bez sensu. Juz przy 4vs4 jest masakra grać i ta na codzie 301,wyobrazacie sobie co by było na 801? Lepiej dodać jakieś większe mapy.

nie widziałem Cie nigdy na cod 801 wiec skoro stali bywalcy 801 jak ja czy filipo twierdza ze przydadzą się te mapki to warto im zaufać ;)

oczywiście dać jakiś ogranicznik graczy na te mapy np. do 6 osób. bo więcej jak jest to już jest porażka.

• Właściciel
Opublikowano

Kilka małych map wgranych.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Propozycja przyjęta

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.