Jump to content
COD 301 LVL - RESET 20.06 GODZ. 19:00 ×

Recommended Posts

Posted

Nick oskarżyciela:  mihaś_15友
Nick oskarżonego: Michauu <3 Katujemy.eu
SID oskarżonego: STEAM_0:0:244462924
Przebieg sytuacji: Wbijam sobie fajnie na serwer witam sie ze wszystkimi a admin ma jakis problem mentalny ze swoim zyciem i odrazu mutuje mnie na 30 min, chce zaznaczyc ze jesli nie rzyczy sobie rzebym sie odzywal to moze mnie zmutowac dla samego siebie, przeciez nie zrobilem nic zlego ze powiedzialem siema albo przynajmniej upomniec mnie ze sluchaj nie naduzywaj mikrofonu.. Nie wiem az takie wysokie ego ma czy na tych serwerach jest jakies bezprawie ze mlodsi nie moga sie odzywac? to nie moja wina ze mam taki glos, kolejny as co kompletnie nie zna sie na adminowaniu i naduzywa swoich praw i uznaje sie za jakiegos lepszego wstyd mi za takich ludzi, masakra.
Dowody:  Nie mam w konsoli ale dostalem na 30 min. 

Prosiłbym o sensowne ukaranie pseudo admina co ma smutne zycie i po mucie zaczyna sie cieszyc ze go dal i nie mam prawa sie odzywac pozdrawiam.

• Like 1
  • Sad 1
Posted

Witam !

Jeśli wpadasz na serwer powinieneś pierwsze stosować się do regulaminu .

Jestem adminem lekko od ponad miesiąca, nigdy nie zwróciłem uwagę nikomu na temat mikrofonu na przywitanie się, nawet jeśli ktoś kompletnie nie miał mutacji albo nawet jeśli występowały u kogoś jakiekolwiek problemy z mikrofonem.

Jako, iż wszedłeś już na nasz serwer powinieneś się dostosować do naszego regulaminu, przeczytać i co najważniejsze przestrzegać go.

Powód muta: Krzyczenie po śmierci, dostałeś upomnienie. Mimo, iż dostałeś upomnienie ignorowałeś mnie, postanowiłem dać ci jeszcze jedną szansę i ją zmarnowałeś.
Po nadaniu ci muta na 30minut zacząłeś spamować na u@. ( Obraza admina + spam)
Regulamin mówi jasno: 

• 2.2 Zakazane jest nadmierne używanie mikrofonu. (Upomnienie | Mute 10 - 10800min.) - Nadałem Ci kare na 30minut.
  • 2.3 Zakazane jest spamowania na u@, tyczy się to również zwykłego chatu. (Upomnienie | Gag 10 - 10080min.) Powinienem nałożyć na Ciebie dodatkową kare za spam i obrazę admina, więc chyba nie mam "wysokiego ego" i starałem się abyś pobył dłużej na naszym serwerze. Trzymaj się, do następnego razu na serwerze, myślę że atmosfera będzie lepsza :) Pozdrawiam :D
  • Like 1
  • Haha 1
Posted
15 minut temu, Michauu24 napisał:

Witam !

Jeśli wpadasz na serwer powinieneś pierwsze stosować się do regulaminu .

Jestem adminem lekko od ponad miesiąca, nigdy nie zwróciłem uwagę nikomu na temat mikrofonu na przywitanie się, nawet jeśli ktoś kompletnie nie miał mutacji albo nawet jeśli występowały u kogoś jakiekolwiek problemy z mikrofonem.

Jako, iż wszedłeś już na nasz serwer powinieneś się dostosować do naszego regulaminu, przeczytać i co najważniejsze przestrzegać go.

Powód muta: Krzyczenie po śmierci, dostałeś upomnienie. Mimo, iż dostałeś upomnienie ignorowałeś mnie, postanowiłem dać ci jeszcze jedną szansę i ją zmarnowałeś.
Po nadaniu ci muta na 30minut zacząłeś spamować na u@. ( Obraza admina + spam)
Regulamin mówi jasno: 

• 2.2 Zakazane jest nadmierne używanie mikrofonu. (Upomnienie | Mute 10 - 10800min.) - Nadałem Ci kare na 30minut.
  • 2.3 Zakazane jest spamowania na u@, tyczy się to również zwykłego chatu. (Upomnienie | Gag 10 - 10080min.) Powinienem nałożyć na Ciebie dodatkową kare za spam i obrazę admina, więc chyba nie mam "wysokiego ego" i starałem się abyś pobył dłużej na naszym serwerze. Trzymaj się, do następnego razu na serwerze, myślę że atmosfera będzie lepsza :) Pozdrawiam :D

Śmiechu warte, nawet nie zdążyłem rundy zagrać, jak dałeś mi muta to zacząłeś się  z jakimś kolezka cieszyć że dostałem muta i sie juz nie odezwe, nadmierne używanie mikrofonu xDD człowieku o czym ty piszesz jak można przez jakies 20 sekund nadmiernie używać mikrofonu, przecież ja wbiłem skończyła się już runda bo muzyczka sobie grała to wtedy się odezwałem bo fajna nutka leciała to sobie zacząłem śpiewać przez 5 sek po czym cos tam zacząłeś pod nosem gadac ale ze muzyka cie zagłuszała to nie słyszałem zaczęła sie nowa runda zapytałem sie czy jestes adminem i dales mi muta, ty to niezle na bani masz po czym fakt napisałem ale zasłużyłeś bo podchodzi to pod faworyzowanie innych co ja jestem jakiś gorszy ze mi sie odzywac nie mozna? Wracajac do naduzywania, w takim razie jak ty sobie gadasz z jakims typem cały czas to to nie jest naduzywanie i tobie mozna ta?  Ty to sobie nałożyć możesz sweter a nie jakieś gagi nie umiesz adminować i traktować ludzi tak samo to mozesz wyjsc zeby brzydko nie pisac 

Demko jest w takim razie nie ma problemu żeby zobaczyć jak faktycznie było kłamco. Krzyczenie pff XDDDDDDD

Gosia ?!  

Używaj opcji edytuj! Upomnienie. 

• Like 1
  • Deserved
Posted

Po obejrzeniu dema mogę jasno stwierdzić, że admin za szybko dał muta bo w sumie nie było za co. Wyciągnę konsekwencje, żeby taka sytacja nie miała więcej miejsca. 

• Like 4
  • Thanks 1
  • 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.