Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BYZzOfO.png
Legenda: REDAKTOR || DEeeoŚ

: Witaj DEeeoŚ! Tutaj HVTXR, "najmłodszy" z redaktorów. :D Masz czas i chęć udzielić wywiadu dla redakcji Katujemy.eu?

: No cześć, oczywiście że tak.

: To na początek może się przedstawisz naszym użytkownikom? Nie każdy Cię kojarzy, opowiedz nam coś o sobie.

: No to tak, nazywam się Piotrek, mam 18 wiosen. Uwielbiam aktywnie spędzać czas, nie lubię siedzieć w domu, chociaż i tak bardzo często to robię z powodu braku pomysłów i obowiązków domowych. Najbardziej to chyba lubię grać w sporty drużynowe, piłka nożna, ręczną, siatkową :D Chodzę do szkoły sportowej, stąd zamiłowanie do sportów :P

: A oprócz uczęszczania do szkoły sportowej, zajmujesz się na codzień jakimś sportem? Grasz w jakiejś drużynie?

: Hm.. Można to tak nazwać, ale ja bardziej gram "na czarno" jak się to mówi, w okół jest kilka drużyn i składa się tak że gram raz tu raz tu, zależy czy komuś brakuje zawodnika, wiadomo o co chodzi, w tym wieku są "imprezy" i nie raz ktoś przyjdzie na kacu czy coś to go zastępuję grając na jego nazwisku. A tak to nie gram nigdzie, no chyba że jakiś turniej, ale to się rzadko zdarza :D

: A w jakim sporcie się najlepiej sprawdzasz? Jakbyś miał wybrać jeden sport, w którym najlepiej Ci idzie i który mógłbyś uprawiać do końca życia? :P

: Zdecydowanie piłka nożna, uwielbiam wszystkie gry, ale jak większość chłopaków nożna ponad wszystko :D

: W sumie to jest w tym trochę racji. :D A masz jakieś zainteresowania poza sportem?

: Poza sportem? No oczywiście, samochody, motocykle, dziewczyny no i w sumie wojsko, o tak :D

: Wojsko? Może opowiesz nam coś więcej? Chodzi o militaria, czy coś innego? A może wiążesz z tym swoją przyszłość?

: Nie ma za bardzo czego do opowiadania, po prostu jest to taka rzecz która mnie kręci. Przyszłości nie chciałbym z tym wiązać. Jakby to powiedzieć, jestem strachliwy, ale jakby trzeba było, to nie ma mowy żebym nie poszedł.

: Interesujesz się dziewczynami, czyli nie masz swojej drugiej połówki? :D

: Hahaha, mam drugą połówkę! Ale nic nie stoi mi na przeszkodzie interesowanie się kobietami :D

: Opowiesz nam coś o niej? Może pokażesz jakieś wspólne zdjęcie? :)

: No to tak, 173cm wzrostu, 57kg, brunetka. Jest bardzo sympatyczna, wrażliwa, rozluźniona, ufna, wierna i chyba to co najważniejsze, nie ma nic przeciwko temu, że nie poświęcam jej całej swojej uwagi ze względu na mój tryb życia. Zdjęć niestety nie posiadam, wszystkie ma ona, jak to dziewczyna ma w zwyczaju :D

: A swoje zdjęcie pokażesz? Zapewne niektórzy chcieliby Cię zobaczyć. :P

: Muszą obejść się smakiem, mam zasadę, że nie pokazuję się :D Będzie spotkanie Katowników to mnie zobaczą! O ile będę w Polsce xD

: O ile będziesz w Polsce? Mieszkasz za granicą? Czy masz w planach wyjazd?

: Mieszkam w Polsce, ale zlot ma być w wakacje a w wakacje staram się dorabiać za granicą :)

: Okej. Ile czasu grasz w Counter Strike'a i jak trafiłeś na naszą sieć?

: W Counter Strike'a gram +/- 7 lat z lekkimi przerwami. Na sieć trafiłem przypadkowo po rocznej przerwie od komputera, szukałem jakiegoś cod moda, no i jak wiele osób wpisałem w google i znalazło mi naszego COD'a 301 :D

: Co sprawiło, że zostałeś tu na stałe?

: W zasadzie, na początku COD mod mnie tak bardzo wciągnął, że grałem prawie cały czas :D A potem odpaleni.. No to wszedłem na forum, jakby nie patrząc, forum mnie zaskoczyło. Mimo nieudanej próby podania złożyłem podanie ponownie, no i potem to już z górki :P

: Od początku "nałogu" CS'a grałeś na COD mod? Opowiedz nam o swoich początkach! :D

: Łohohoh, początki to była jakaś masakra! Jak tu się chodzi, strzela.. Mądry ja po godzinie gry się ogarnąłem i opcje poczytałem, ale i tak strzelałem enterem... Na COD modach nie grałem na początku, wtedy to DD2 tylko i wyłącznie :)

: Strzelanie enterem? Tego jeszcze nie było! :D Sprawujesz rolę opiekuna serwera, tak? Opowiedz nam o swoich obowiązkach

: Tak, teraz będą się ze mnie śmiać xD No tak. Obowiązki nie są aż tak bardzo wymagające, co miesiąc zdaję raport z serwera. Na bieżąco sprawdzam aktywność adminów na serwerach, jeżeli jest za mała to kontaktuję się z nim(chyba że napisał usprawiedliwienie na forum) jeśli nie odpisuje przez dłuższy czas to piszę żeby został zdegradowany. No i to co każdy admin, staram się utrzymać porządek na serwerze, pomagać graczom jeśli tego potrzebują.

: Czyli nie jest aż tak źle. :P Co sądzisz o administracji naszego forum? Kto jest najlepszym administratorem, moderatorem, a kto jest według Ciebie niedoceniany? :D

: Administracja jest jedyna w swoim rodzaju, nie da się jej opisać ;d Najlepszym administratorem jest Dudunes i Play, moderator najlepszy to oczywiście Danio, nikt inny :D Najbardziej niedoceniona jest w sumie Kasia.

:
Skąd pomysł na taki nick? DEeeoŚ... Jakiś ukryty przekaz? :D

: W zasadzie tak samo z siebie. Siedziałem sobie i myślałem nad nickiem, w TV bodajże usłyszałem coś na "De" i sobie dodałem końcówkę i tak jakoś wyszło ^^

: W sumie to by było na tyle :D Może rzucisz kilka ulubionych piosenek, aby czytelnicy mogli poznać Twój gust? :D

: Jasna sprawa! :D

Tak +/- głównie takich piosenek słucham, ale przeważają te 2 ostatnie :P

: Taka ciekawostka: bit z "nikt mi tego nie dał..." jest wykonany na samplu z pokemonów :D "Lavender Town song" :D  Dobra, dzięki wielkie za wywiad! Sukcesów z.. drużynami i szczęścia z dziewczyną życzę! :D

: Hah, nie wiedziałem ;o No ja również dziękuję miło było ^^ Dziękuje, dziekuje. Życzę Ci wielu udanych wywiadów i w ogóle wszystkiego XD
  • Lubię to! 5
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Dzięki za wywiad Majster ;)

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.