Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Twój nick: KAROLINA69
Nick oskarżonego: onajNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
SID oskarżonego (komenda status): STEAM_0095901203
Godzina i data przewinienia: 23, dziś
Opis sytuacji: Nie wiem, może się mylę, ale imo używany był auto duck. Po napisaniu, że robisz gjs (myliłem sie to nie było gsj), napsiałeś, ze na tym 
serwerze się nie da, po czym używasz praktycznie co rundę innej tajnej techniki ninja (nie znam nazwy, ale śmierdzi klocem ), aby znaleźć się w 5 sekund na longu z respa terro. 
"14. Zakaz używania SGS/GS/GJS/DJ (movement z 2 skokami) Upomnienie / Ban 1 dzień / 7 dni / Perm".
Dowody (demo, SS, świadkowie): http://811453.node35.pukawka.pl/hltv-2205302239-de_dust2-1653943140-1653944400.zip 
Uwagi (opcjonalne): Szczerze, nie znam nazewnictwa tego "muwmentu szfecja", jeśli jestem w błędzie i wszystko co napisałem odnośnie regulaminu jest błędne, to wybacz bracie :)
  • Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Widzę, że dalej nie rozumiesz tego, że na serwerze jest plugin, który blokuje robienie gsj i ten podpunkt jest bez sensu mówiłem @ `Joker.^^  żeby to usunął. Nie będę Ci pisał co robiłem, bo pewnie i tego nie zrozumiesz więc bez sensu, ale wszystko było zgodnie z regulaminem więc tyle ode mnie jak chcesz to Ci mogę dać lekcje tego "muwmentu szfecja " bo swoim za bardzo nie świecisz resztę zostawiam op/wl

• Lubię to! 1
  • Haha 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.