Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: boshv

Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): Miałem pare nicków, ale dam tylko ten bieżący https://www.gametracker.com/player/boshv/91.224.117.196:27015/

Doświadczenie w adminowaniu: W adminowaniu mam całkiem spore doświadczenie. Na serwerach Katujemy byłem tylko na modzie 5vs5 #1 adminem pare miesięcy. Posiadałem także admina na serwerach innych sieci, ale nie będę tutaj tego przytaczał kolejny raz.

Znajomość sourcemoda [0/10]: 7

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?:  wydaje mi się, że w tygodniu minimalną normą godzinową w moim wypadku jest 10 godzin. Na forum jestem codziennie więc wszystko mam na bieżąco. 

Dlaczego Ty?: Ja, ponieważ jestem osobą ze sporym stażem za sobą i doświadczeniem. Jestem bezkonfliktowy i subiektywny. Nie ma u mnie faworyzacji. myślę, że można mi zaufać i być dobrej myśli przy mnie, zwłaszcza, że aktualnie gram sporo na serwerze 5vs5 #1 i można również śmiało powiedzieć, że jestem osobą lubianą.

Posiadasz mikrofon?: Tak

Kontakt: steam, dsc, fb (na pv)

SID: STEAM_1:1:548492166

Posiadasz konto Prime?: Tak

Zapoznałeś się z Regulaminem Serwera?: Tak

• Wow 3
Opublikowano

Mi człowiek jak najbardziej odpowiada. 

Miły gość, używa jak trzeba mikrofonu i klawiatury.

daje w punkt reporty 

Człowiek z doświadczeniem

Ps: argument, ze jest sporo administracji to nie argument ponieważ nadal są godziny, kiedy to nie ma żadnego admina. 
Brać gościa póki chce :D

• Dzięki 1
  • Haha 1
Opublikowano

Ja jestem oczywiście na tak 

doświadczenie 

godziny

mila osoba

ale jest sporo administracji ja bym brał.

• Dzięki 1
Opublikowano

Jestem na TAK.

-Często widuje.

-Staż.

-GT.

-PRIME.

5 godzin temu, Zykuu_ napisał:

ale jest sporo administracji ja bym brał.

Szkoda, że sporo czasu w GT waszym nie ma.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.