dwbuh. Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 9:07 - tutaj było widać gracza, słabo ale widać było. I również w tej minucie zaczynasz strzelać w ścianę, no dobra to można uznać jako fart 9:11 - wskaźnik od razu idzie w dół i akurat wtedy gracz kucał 9:18 - fakt faktem, strzelałeś w drugiego gracza od prawej strony idealnie na niego 10:09 do 10:10 - celownik leci idealnie przez niebieską linię. Dodatkowo wygląda mi to na no recoil (TAK, NA STEAM TEŻ JEST NO RECOIL) AC (AntyChit) - serio? wierzysz w tych gimbusów? Kiedyś to był portal, gdzie cała ekipa była +18 a teraz 14 latki tam się bawią w ocenianie demek. Zbanowali steama mojego kolegi, który specjalnie wstawił swoje demko które było z klanówki międzywojewódzkiej i co? Dostał bana, więc im ufać nie można. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 Te akcje, które przedstawiliście na demku to za mało aby stwierdzić, że cokolwiek odpala. Potrzebne są dłuższe fragmenty jego gry, wtedy być może coś wyjdzie na jaw. Na razie to zdecydowanie za mało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwbuh. Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Tak jak napisałem wyżej, gracz jest odpalony ale faktycznie za mało jest akcji żeby go zbanować. Na chwilę obecną daję mu UB, ale gdy będziesz miał przykładowo demko z HLTV z jego gry lub nagrasz to wstaw na forum ponownie. Wtedy z czystym sumieniem będę mógł go zbanować :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwbuh. Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: UB Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts