Jump to content

Recommended Posts

• Popular Post
Posted

Twój nick: @ _KUBI_

Co wprowadzić?: Możliwość dla admina oglądania dwóch drużyn na raz po śmierci. Może głupio brzmić ale bardzo ułatwia w poszukiwaniu cziterow jak jest brak zgłoszeń np. Na poprzednich serwerach gdzie bylem adminem było takie cos i ułatwiało :) na tym serwerze tez to było kiedyś (chyba)

• Like 9
  • KAT 1
  • I love it 2
Posted

Jestem na TAK

Ale z tego co pamiętam było to zgłaszane kilka razy i decyzja zawsze była na nie.

• Like 5
Posted

Jeżeli jako gracz mogę się tutaj wypowiedzieć to myślę, że jest to bardzo dobra i przydatna opcja dla Administracji serwera na pewno łatwiej będzie schwytać większą ilość cziterów, ale nie tylko również, cele mapy czy też trollowanie / blokowanie itp. Jestem na Tak

• Like 5
  • Donor
Posted

Według mnie takie coś powinno być na serwerze. To ułatwia ogólną pracę adminowi, nie tylko przy łapaniu cziterów.
Admin i tak nie ma prawa podawać nigdzie info więc to będzie tylko pomoc dla nich. Jak najbardziej na tak.

• Like 2
  • I love it 3
Posted

Na tak

Ułatwi przegląd serwera i może zmniejszy płacz graczy :d

• Like 2
  • I love it 3
Posted

Również jestem za.

Nie trzeba będzie schodzić na specta, żeby oglądać innych graczy. 

• Legend
Posted

Była już taka propozycja, nawet przyjęta, najwidoczniej zapomniało się.

Tutaj również za, bardzo często są drobne zgłoszenia, czy ktoś afczy/stoi na respie/wybiera skiny, będzie to mega przydatna opcja w takich sytuacjach. 

• Like 4
  • I love it 3
Posted (edited)

Jestem na TAK

Nie  trzeba będzie specjalnie wchodzić na spekt, żeby kogoś sprawdzić. Ułatwi pracę 

Edited by Nomeron
  • Like 2
  • I love it 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.