Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Sponsor
Opublikowano

Imię: Mateusz

Doświadczenie: Jako Typer nigdy nie byłem i nie wstawiałem tematów do obstawienia, lecz obstawiałem na różnych stronach

internetowych i jakby się udało jestem pewny, że dałbym sobie radę bez jakiegokolwiek problemu

Dlaczego Ty?: Postanowiłem spróbować coś nowego i sprawdzić się w roli Typera, jak i pomóc innym w tej randze. Najbardziej

chciałbym się zająć E-SPORTEM Counter Strike (CS:GO), ponieważ interesowałem się tymi turniejami, jak i nadal tym się intersuje, nawet gdy nie gram

zbyt często w cs go i również chciałbym pomóc Pani Opiekun Typera, żeby miała mniej rzeczy na głowię ponieważ wleciały nowe obowiązki jako

Moderator i nie zawsze jest czas, aby zająć się tymi sprawami.

Którą dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Dyscypliną, którą chciałbym się zająć i najbardziej jak napisałem wyżej E-SPORT Couter Strike (CS:GO)

• Lubię to! 3
  • KAT 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Tutaj jest podobnie jak z Twoim poprzednim podaniem na UBT. Przychodzisz z niczym, jest dużo tematów z typowaniem, w których oczywiście nie uczestniczysz i postanawiasz spróbować, bo może tym razem się uda. Mało zmieniło się od tamtego czasu. Aktywność dalej bardzo słaba na forum, spam posty w off-topic'ach, podanie mnie nie przekonuje. Napiszę to samo, co wtedy: pokaż zaangażowanie. Jestem za odrzuceniem podania. 

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

@ k ejmaN.  bardzo ładnie podsumował
- nie widziałem cię żebyś uczestniczył w jakimkolwiek temacie typera
- brak doświadczenia
- nie ma wiele pracy przy esporcie 
na chwilę obecną jestem za odrzuceniem podania
powodzenia!

LEGENDAR  

"- nie ma wiele pracy przy esporcie".

To nie jest argument! Skoro rekrutacja jest otwarta to znaczy, że potrzebna jest kolejna parą rąk do pomocy!

Opublikowano

Niestety, ale jestem na nie.

- nie widać Cię nigdzie na forum, poza off-topicami

- nie ma zbyt dużo pracy przy esporcie

- brak doświadczenia

Pokaż nam więcej zaangażowania, a wtedy moje zdanie będzie inne. 

LEGENDAR   (edytowane)

"- nie ma zbyt dużo pracy przy esporcie".
To nie jest argument! Skoro rekrutacja jest otwarta to znaczy, że potrzebna jest kolejna parą rąk do pomocy!

Edytowane przez LEGENDAR
  • Zasłużony
Opublikowano

Biorę pod uwagę każdy aspekt po kolei. 

Zaczynając od wieku - na plus, doświadczenie oczywiście na minus, bo go nie masz, ale czy to jest jakaś przeszkoda? Uważam, że nie. Każdy z nas kiedyś zaczynał, a posada typera jest na tyle łatwa, że można szybko jej się nauczyć. Nie są do tego potrzebne takie zdolności, jak na ubt, aby sprawnie oceniać demka. 

Fajnie, że masz też zainteresowania związane ze sportem - a to na ogromny plusik. 

Fakt, nie udzielasz się za bardzo w dziale typera, ALE - bądźmy obiektywni, wcześniej przed przyjęciem dwóch poprzednich kandydatów, oni również się tam nie wypowiadali, póki nie dostali rangi.

Kochani, teraz nie ma zbyt dużo roboty przy esporcie, ale zbliża się etap, gdzie tej pracy w typerze trochę będzie i dodatkowa para rąk do pomocy na pewno się przyda. 

Jestem za okresem próbnym.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 4
  • Zasłużony
Opublikowano

Troszkę czasu zastanawiałem się nad Twoim podaniem, nieco Cię znam z innych sieci. Od 5 lat zmieniłeś się na lepsze, bardziej się ogarnąłeś, co jest na wielki plus! Na naszej sieci potrzebujemy stałych osób, które nie stracą zbyt szybko zapału, a jednocześnie będą aktywni. Tylko kurczaki, wielka szkoda, że dopiero teraz zacząłeś się wypowiadać w dziale Typera - po złożeniu podania. Razi to mocno w oczy, bo powinieneś już wcześniej wykazywać w jakiś sposób aktywność w owym dziale, a u ciebie jest to odwrotnie. Przyda się kolejna para rąk do pomocy, ponieważ wtedy trochę byś odciążył Typerów i by została Ci podzielona część obowiązków. Dzięki temu zaoszczędzimy tzw. szybszego wypalenia na stanowisku. Mimo że jest trochę negatywnych opinii, to ja jestem na TAK! 

Powodzenia! :peeposalute:

• Uwielbiam 3
  • Legenda
Opublikowano

Wydaję mi się, że większość powodów została wypisana poprzez osoby wyżej.

Na pewno masz zadatki, aby spróbować czegoś więcej, ale to nie jest ten okres.

Powodzenia w następnej turze!

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.