.Prezes Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 Nick z TS3: .Prezes #I Nick admina banującego: visca Data: 07.05.2022 Opis sytuacji: Dodałem sobie do nicku #I i dostałem bana. 1 1 1
Guest Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 Cała wasza ekipa wyszła z akcją sprowokowania mnie na TeamSpeaku dodając sobie każdy do nicku po jednej literce z mojego nicku. Wy dostaliście bana na 1 dzień, choć myślę, że to za mało, a sleepy dostał na 3 dni. Ja ze swojej strony tyle mam do powiedzenia. W dodatku dodaję screena z TeamSpeaka jak to wyglądało. Decyzję zostawiam @ Karcok . Literki czytane po # od góry do dołu wyjaśniają wszystko.
Legend LEGENDAR Posted May 7, 2022 Donor Legend Posted May 7, 2022 Wykazałeś się niesamowitą dojrzałością wchodząc na Only Mirage 2 i banując wszystkich graczy jak leci w ramach odwetu. Szkoda nawet wspominać o masowych prowokacjach z Twojej strony na forum/ts oraz samym serwerze. Zostajesz permanentnie zbanowany na forum jak i wszystkich serwerach związanych z Katujemy.eu za działanie na szkodę sieci! Jako, że na sieci jesteś zbanowany to odwołanie automatycznie zostaje odrzucone. 2 2
Recommended Posts