Donor haikoo Posted May 6, 2022 Donor Posted May 6, 2022 Nick oskarżyciela: haikoo Nick oskarżonego: @ sleepy_JEFF SID oskarżonego: macie Data i czas zdarzenia: Od początku adminowania kolegi. Przebieg sytuacji: Dany admin jest kompletnie nie kompetentny, nie potrafi odróżnić czitera od zwykłego gracza. Jest duża ilość graczy która po banie po prostu zmienia serwer zamiast się odwołać, mając takich adminów tracimy dużo graczy. Uważam, że jest to admin mocno nie doświadczony i nie powinien pełnić funkcji Admina zwłaszcza na tak dobrym serwerze jakim jest OM2. Dowody: Przed dostaniem admina zdarzały się poprawne zgłaszanie czitera. Od momentu otrzymania admina dosłownie każde odwołanie jakie jest jest totalnie czyste. Edit @ sleepy_JEFF nie, nie każdy czysty gracz pisze odwołanie. Nawet jeśli ktoś jest koniec w końcu odpalony to twoje demka i czasówki które podajesz są kompletnie czyste i wynikające z czytania gry a dla Ciebie to "Ewidentne Czity". I tak zabolało bo nie pierwszy raz kwestionujesz moje umiejętności a pojęcia o grze nie masz. Edit2 Oczywiście, że masz prawo i oczywiście, że admin nie polega tylko na banowaniu ale jeśli banujesz ludzi za takie akcje które oglądałem to coś jest nie tak i przydałoby się to zmienić. 2 3 1
sleepy_JEFF Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 (edited) Zabolało zgłoszenie co? 😅 qqqqqqq na prawie każdym serwerze z naszej sieci miał bana, każdy admin miał podejrzenia rozpisał i za każdym razem ub. SHAYZENN (softer) z tego co mi się kojarzy to były administrator który został zdegradowany za cheatowanie, później dostał bana na serwerze i też został odbanowany. Koniec końców dostał bana na forum ”Jest duża ilość graczy która po banie po prostu zmienia serwer zamiast się odwołać” Skoro byliby czyści to napisali by odwołanie i sprawa inaczej by się potoczyła, jeżeli jednak nie ma odwołania to gracz jest odpalony (bynajmniej ja tak to widzę). *Dodam jeszcze sytuacje za czasów vanilla gdzie wpadło kilka UB po czym Nomak bodajże, napisał rozpiskę na jakiegoś gracza/graczy zostało to sprawdzone przez kogoś wyżej i vanilla została zdegradowana/zrezygnowała (nie pamietam dokładnie) Według mnie wina leży po stronie ub team. Edit No tak bo to moje pierwsze 6 banów. @ haikoo Sorki, że nie mam pojęcia o grze, gram w nią od jutra. 2 raz bodajże nie zgodziłem się z twoją decyzją, chyba mam do tego prawo, prawda? "nie potrafi odróżnić czitera od zwykłego gracza" W podaniu napisałem, że jakieś tam doświadczenie posiadam, NIE NAPISAŁEM, ŻE POTRAFIE ODRÓŻNIĆ CZITERA OD GRACZA BO JESTEM KOKS W BYCIU ADMINEM. admin nie polega tylko na banowaniu odpałów, ale również nad kickowaniem/gagowanie/mutowaniem itp. (gdybyś nie wiedział) Patrząc po innych banach od adminów z OM2 nie ma żadnej rozpiski która byłaby "zbanowana" i akurat to mnie się uczepiłeś bo nie zgodziłem się z twoja decyzja XD Edited May 7, 2022 by sleepy_JEFF 1 5
Marcivn Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 Ja dodam od siebie iż @ sleepy_JEFF wykonuje swoje obowiązki adminowania na serwerze bardzo dobrze i współpraca z nim jest również bardzo dobra a co do tych banów "Dany admin jest kompletnie nie kompetentny, nie potrafi odróżnić czitera od zwykłego gracza. " - Sleepy staranie przygląda się danemu graczowi gdy dostanie zgłoszenie na u@ nie kroć zdarzy się osobnik który ogarnia bardziej jak mniej więcej kryć się z tym ze coś ma dlatego po zobaczeniu kilku akcji w jednej roundzie albo pomiędzy roundami może mieć jakieś podejrzenie względem cheatowania, jest człowiekiem nie robotem dlatego nie zgadzam się z tą opinią ze jest nie kompetentny i nie mówię to jako "KOLEGA" tylko jako admin adminowi + po to jest ten dział odwołania od bana żeby ktoś mógł się odwołać, a jeśli nie ma takiej potrzeby to takie gdybanie "przez tego admina pewnie nie chcą" albo "bo pewnie był odpalony dlatego" bez sensu jest według mej skromnej opinii oraz co do utraty graczy, graczy nie ubywa wręcz co rusz serwer jest pełny był taki okres chwilowy ze było po 10-5 osob na serwerze w godzinach których zazwyczaj pełny był lecz to spowodowane bardziej było majówką. 2 2
svensk Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 Według nas niektóre z podanych przykładów są nietrafione. Często zdarza się, że cziter dobrze się kryje. Błędów nie popełnia tylko ten co nic nie robi. Raz się pomyli admin, raz UB team. Naszym zdaniem skarga mocno na wyrost. 1 1 1
Recommended Posts