Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick: Bati
Nick gracza/admina, na którego składzasz skargę: Alexandra  | @ ally

Powód skargi:  prowokacja
Data zdarzenia: 05.05.202
Opis całej sytuacji: Wszedłem na ts3, przeszedłem na kanał, po czym nagle widzę, że dostaje powiadomienie. I co? niemiła niespodzianka o treści "je**ie cie w dupe", upomniałem, napisałem że sobie nie życzę. Co dalej? jestem dalej prowokowany...
Dowody: Posiadam pełną konwersację(z moimi wiadomościami)! Jeśli będzie konieczne to ja podesle.

image.png.f66ae17242238dcc12063660b4908814.png

image.png.6e12b9c0d87ec55e59521cb90c6d5973.png

<18:55:37> "Alexandra": sa ty co
<18:55:45> "Alexandra": kidosie

image.png.e83de50d222a23b9805a7b80f100a7d1.png

<19:04:25> "Alexandra": jezu z pisaniem to ci idzie widze

• Like 3
  • Haha 5
Posted

Weźmy pod uwagę to, że Ty też nie jesteś osobą świętą. Dużo razy zostałeś upominany o brak kultury do innych osób. Alexandra w tym przypadku też nie jest bez winy, bo zbyt bardzo zareagowała na Twoją prowokację. W takim momencie zgłasza się coś takiego do administratora TeamSpeaka. Zostajecie upomnieni obydwoje, następnym razem posypią się bany. 

///Edit

Autor posta nie zgadza się z decyzją. @ Karcok

• Legend
Posted

Decyzja @ visca  była podjęta za moją zgodą więc nie ma tutaj od czego się odwoływać.

Tym razem poleciały upomnienie, bo doskonale znamy również i twoje zachowanie @ Bati

Skargi na TS3 są o tyle trudne do rozstrzygnięcia, że nie mamy kompletnych logów, bądź żadnego odpowiednika takiego jak np. GOTV jak w CS:GO, co w przypadku np. obrażania się dwóch osób na kanale nie jest możliwe po prostu do zweryfikowania.

Sama @ ally  została upominania przez @ visca

Następne takie przewinienie będzie potraktowane banem.

• Like 3
  • Thanks 1
  • I love it 2
  • 1 year later...
Posted

Temat przeniesiony do archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.