Bati Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 Twój nick: Bati Nick gracza/admina, na którego składzasz skargę: Alexandra | @ ally Powód skargi: prowokacja Data zdarzenia: 05.05.202 Opis całej sytuacji: Wszedłem na ts3, przeszedłem na kanał, po czym nagle widzę, że dostaje powiadomienie. I co? niemiła niespodzianka o treści "je**ie cie w dupe", upomniałem, napisałem że sobie nie życzę. Co dalej? jestem dalej prowokowany... Dowody: Posiadam pełną konwersację(z moimi wiadomościami)! Jeśli będzie konieczne to ja podesle. <18:55:37> "Alexandra": sa ty co <18:55:45> "Alexandra": kidosie <19:04:25> "Alexandra": jezu z pisaniem to ci idzie widze 3 5
Guest Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 Weźmy pod uwagę to, że Ty też nie jesteś osobą świętą. Dużo razy zostałeś upominany o brak kultury do innych osób. Alexandra w tym przypadku też nie jest bez winy, bo zbyt bardzo zareagowała na Twoją prowokację. W takim momencie zgłasza się coś takiego do administratora TeamSpeaka. Zostajecie upomnieni obydwoje, następnym razem posypią się bany. ///Edit Autor posta nie zgadza się z decyzją. @ Karcok
Legend Karcok Posted May 6, 2022 Sponsor Legend Posted May 6, 2022 Decyzja @ visca była podjęta za moją zgodą więc nie ma tutaj od czego się odwoływać. Tym razem poleciały upomnienie, bo doskonale znamy również i twoje zachowanie @ Bati Skargi na TS3 są o tyle trudne do rozstrzygnięcia, że nie mamy kompletnych logów, bądź żadnego odpowiednika takiego jak np. GOTV jak w CS:GO, co w przypadku np. obrażania się dwóch osób na kanale nie jest możliwe po prostu do zweryfikowania. Sama @ ally została upominania przez @ visca Następne takie przewinienie będzie potraktowane banem. 3 1 2
Wika Posted April 26, 2024 Posted April 26, 2024 Temat przeniesiony do archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Recommended Posts