Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gość Mars.

moderator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 
8 (kwestia czy jestem na komputerze czy tablecie)

To nie ma znaczenia czy to komp czy tablet :D  :lol: 

Jeśli jesteś w stanie podzielić wszystkie obowiązki (czyt. Admin, redaktor, UB Team, Moderator) to jak najbardziej jestem na Tak.

Oby Cię to wszystko nie przerosło, bo ambicje jako takie masz. 

na tak.

Opublikowano

Masz już admina na DD2 i FFA do tego dokładamy jeszcze UB, ale wiem, że jesteś człowiekiem, który sobie poradzi

Jestem na TAK

-zaangażowanie w sieć

-ogólnie ogarniasz każde stanowisko

Opublikowano

"ogólnie jesteś dwulicowy, chamski, a to że play jest twoim kumplem to wiele nie znaczy, a raczej nie powinno." , FreGucio to musiałeś sobie na to zapracować i to na prawdę dobrze...

Radio jest na prawdę pozytywnym człowiekiem, a to że ma kumpli to jest coś złego? Nie wiem co chciałeś udowodnić tym postem, powiem Ci tylko tyle, że coraz bardziej sam siebie "stawiasz w złym świetle".

Poza tym, na tak:

-staż

-aktywność

-miło się rozmawia

-6/10 to nie jest mało  i na prawdę kolejny plus dla Ciebie, umiesz powiedzieć co trzeba dopracować a nie pisać 9/10 żeby dostać posadę

-Podanko też złe nie jest.

Opublikowano

Jestem na nie, ty też pokazałeś jakim to jesteś spoko gościem, ogólnie jesteś dwulicowy, chamski, a to że play jest twoim kumplem to wiele nie znaczy, a raczej nie powinno.

Nie wspomnę ile znaczy to, że jesteś kumplem Little.

Co do podania to jestem neutralny z przychyleniem na tak. Jesteś aktywny w tym co robisz obecnie, ale martwi mnie Twoja impulsywność. Czasami niepotrzebnie wdajesz się w sprzeczki, a przy tym prowokujesz swoim zachowaniem (jak ostatnio 5 wiadomości pod rząd na SB). Zdaje mi się, że czasami mamy do czynienia z ogarniętym typem, a czasami z małym dzieckiem. Musisz to w sobie zmienić. Jestem pozytywnie nastawiony, ale żebyś nie zaniedbał obecnych obowiązków.

Opublikowano

Jestem na nie, ty też pokazałeś jakim to jesteś spoko gościem, ogólnie jesteś dwulicowy, chamski, a to że play jest twoim kumplem to wiele nie znaczy, a raczej nie powinno.

"ogólnie jesteś dwulicowy"

za takie słowa powinienem ci warna dać.

"a to że play jest twoim kumplem to wiele nie znaczy, a raczej nie powinno."

Dlaczego (nie wiele znaczy) ? sugerujesz coś ?

Ja jestem jak najbardziej na tak, godzinami mógłbym wypisywać dlaczego jestem na tak, ale może napiszę zwięźle i na temat:

- Ogarnia

- Miły

- Pomocny

- Kompetentny

- Lubi denerwować ucho

- Jak się uweźmie to tylko ja jestem go w stanie powstrzymać ^^

Najlepszy kandydat na to stanowisko! :)

Opublikowano

Jestem na Tak. 

+ Wiek 

+ Aktywność 

+ Zaangażowanie 

+ Zawzięty :D 

Opublikowano

Jestem Neutral z przeważaniem na TAK

- Niedawno otrzymałeś posadę UnbanTeam

- Masz już 4 rangi nie będzie to za dużo?

+ Jesteś spoko gościem

+ Znam cię i wiem, że ogarniesz

Opublikowano

Jestem na Tak:

+ogarnia

+mily

+dobrze sprawuje sie na forum w swoich rangach

+spedza sporo czasow na forum:)

Opublikowano

Jestem na tak:

+ wiek

+ aktywny

+ ogarnięty

+ można się z nim dogadać

Opublikowano

Zostałem namowiony przez 2 graczy, ponieważ samemu ciężko mi jest się przełamać do tej rangi 

Powołuj się na funkcje sam xd

Jestem neutral z przewagą na tak, bo minusem jest jedynie ilość rang, które posiadasz, mimo że się z nich wywiązujesz, ale to kolejna praca na głowie. Szanuję Cię i lubię, ale zostawmy tę posadę komuś kto poświęci na nią więcej czasu. 

Opublikowano

Na tak ;) dobrze sie sprawujesz z tymi rangami, jesli dojdzie moderator - bedzie tak samo. Ogarniasz w 100%, chyba najlepszy kandydat ;)

Opublikowano

Wierzę, że dasz radę ogarnąć wszystkie obowiązki - jestem na Tak:

+Wiek

+Staż

+Aktywność

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.