Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gość PPFAR

FireGucio na moderatora.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem na nie. Dwa dni temu się żegnałeś, bo administratorzy dali szansę BlondAssowi na powrót. Tematu już nie ma, bo znając życie to Little go usunął. Ale jak dla mnie to temat był i będzie. Nagle otwarta została rekrutacja na moderatora i nagle Ci zaczęło ponownie zależeć. Widać jak koło nosa Ci lata ta sieć. Ponadto obrażasz innych wstawiając zdjęcia z wiochy. Nie dorosłeś jeszcze do pełnienia takiej funkcji.

Opublikowano

Jestem na NIE. 

- Staż nie jest zbyt imponujący

- Pokazałeś nie dawno bardzo dojrzałe zachowanie na SB,  poprzez wstawianie przerobionych zdjęć.

- Dopiero co zrezygnowałeś z rang, gdy pojawiła się opcja uzyskania stanowiska Moderatora składasz podanie.

Według mnie jesteś zbyt impulsywnym młodym człowiekiem i Twoje decyzje odnośnie niektórych spraw nie do końca mogą być rozsądne.

Jeszcze raz na NIE. 

Opublikowano

Jestem na NIE. 

- Staż nie jest zbyt imponujący

- Pokazałeś nie dawno bardzo dojrzałe zachowanie na SB,  poprzez wstawianie przerobionych zdjęć.

- Dopiero co zrezygnowałeś z rang, gdy pojawiła się opcja uzyskania stanowiska Moderatora składasz podanie.

Według mnie jesteś zbyt impulsywnym młodym człowiekiem i Twoje decyzje odnośnie niektórych spraw nie do końca mogą być rozsądne.

Jeszcze raz na NIE. 

OJciEC RYdzYK wszystko chyba wyjaśnił - nic dodawać nie trzeba. :)

Na nie.

• Właściciel
Opublikowano

Przykro mi, przy wstępnych 3 głosach negatywnych nie będę mógł przyjąć podania.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie odrzucone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.