Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Jakub

Staż na forum : Od początku sieci jestem już tutaj. Byłem moderatorem od 5 miesięcy lecz zostałem zdegradowany pomimo zgłoszenia nieobecności i chciałbym powrócić na to stanowisko.

Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : Na komputerze 3/4h a na telefonie więcej :)

Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : Moja znajomość ortografii i interpunkcji wynosi 10/10

Dlaczego ty? : Dlaczego ja? Hmm może dlatego, że sprawowałem już tutaj funkcję moderatora i wywiązywałem się z niej bezproblemowo. Moderatorem byłem już bardzo wiele razy, miałem nawet swoją sieć kilka razy ale padła z powodu braku funduszy. Jestem ambitnym pietnastolatkiem, który szuka wyzwań i chcę wywiązywać się ze swoich obowiązków jak najlepiej. Wiem, że trochę zdupiłem sprawę z tym pożegnaniem ale działałem pod wpływem emocji... Ale ochłonąłem i postanowiłem z wami zostać i chciałbym wrócić na tą rangę którą pełniłem zanim zostałem zdegradowany.

Znajomość IPB [0/10] : 10/10

Opublikowano

W wymaganiach na moderatora jest napisane:

5. Wiek +16

Ale zasady są po to aby je łamać :D

Doświadczenie w moderowaniu masz, wiek - ale na to nikt nie ma wpływu... ortografię mówisz, że znasz - to się okaże.

Wstępnie jestem na tak :)

Opublikowano

Masz moje TAK

-za szybko zabrano Ci wcześniej rangę

-dobrze spełniałeś obowiązki

-jesteś ogarniętym użytkownikiem

-dobry staż

Opublikowano

Na pewno wykazujesz większą dojrzałość niż firegucio i za to ode mnie masz na starcie wielkiego plusa. Angażujesz się w życie forum, ostatnio zająłeś się nowymi rangami graficznymi, widać, że Ci zależy :) Dodatkowo byłeś już moderatorem, więc wiesz o co chodzi. Jestem na tak.

• Właściciel
Opublikowano

Gimbusie masz moje tak, tylko mam nadzieje, że teraz nie olejesz forum i będziesz aktywny. 

ps: Specjalnie zrobię w sieci cs:go żebyś miał gdzie popykać 

Opublikowano

Pomimo młodego wieku wykazujesz większy rozsądek niż Twoi rówieśnicy. Staż jest bardzo dobry, można powiedzieć że jesteś jednym z weteranów na tej sieci. Obejmowałeś już tą posadę i nie było z Tobą problemów. Widać znaczną poprawę w aktywności. Masz moje TAK Łysy :D 

Opublikowano

Jestem na tak:

+ ogarnięty

+ staż

+ pełnił już tę funkcję

Opublikowano

Jestem neutralny, bo:

-są lepsi kandydaci, a ja nie piszę pod każdym postem, że jestem na tak, bo jaki w tym sens:>

-mało lat jak na to stanowisko moim zdaniem, mimo że jesteś ogarem, ale kto w internecie by nie mógł nim być w tych czasach

+za chęci

Opublikowano

Jestem na tak :)

+Pełniłeś już tę funkcję

- wiek, ale i tak jak na 15latka jesteś ogarnięty. 

+ Staż

+ Umiejętność pisania zgodnie z zasadami ortografii i interpunkcji

Opublikowano

jestem na nie

+ jesteś spoko

+ doświadczenie

- kompletnie zaniedbywać swoje obowiązki

- aż swoje forum przez które przestałem poświęcać swój czas na katujemy.eu

- są lepsi kandydaci którym dałbym się wykazac

Opublikowano

Jestem na TAK

+Dobrze sie spisywales.

+Ogarniety

+Znamy Cię

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.