Jump to content

Recommended Posts

Posted

Wzór:
Twój nick z gry: Aromek

Nick oskarżonego: Liv morgan 

SteamID oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/xqcz56/

Data i godzina zdarzenia: 20.04.2022 godziny między 18 a nie 19

Opis całej sytuacji: Wasz admin stwierdził iż jestem spoconym graczem i wyrzucił swoje żale iż cytuje "Jak widzę twój nick to mam ochotę wstawić ci bana" widocznie brak umiejętności danego "Admina" powoduje u niego jakąś empatie do mojej :) dodam iż dostałem bana na 30 minut na czat cytuje powód "Prowakacje" z powodu że napisałem na czacie cytuje "Coś nie idzie rs wpisuj" lecz nie kierunkowałem swojego do danej osoby a napisałem na czacie ogólnym dowody dorzucam w załączniku 

Dowody:

Do admina mam tylko propozycje o przesłuchanie piosenki Urszula - Rysa na szkle :) 

20220420182526_1.jpg

20220420182524_1.jpg

20220420182519_1.jpg

20220420182725_1.jpg

• Like 3
  • Sad 1
Posted

No to co jeden admin mniej xD

W sumie to tak jedyną wulgarną wypowiedzią z mojej strony i szarganymi emocjami jest "wydupiaj na faceita" - co było na nie miejscu, przyznaje i przepraszam , ale resztę brałeś na zbyt poważnie. 

Bardzo często wymieniamy z graczami zdania typu "spoceńcu" etc. i każdy wie, że jest to sarkazm.

" nie kierunkowałem swojego do danej osoby a napisałem na czacie ogólnym"= Swojego czego, bo nie rozumiem tej wypowiedzi?

Nie musiałeś podawać nicku niczyjego , bo w sumie "wpisz rs", "wyjdź na plus", "naucz sie grac" et cetera , są to imo podchodzące pod prowokacje zwroty, dostałeś gaga raptem na 30 minut. 

Czasem inni admini dają w godzinach, ale że była to dość błaha prowokacja to dałem jedynie 30min.

Tak jak wyżej wspomniałem znalazłem tylko jedno wulgarne zdanie wypowiedziane z mojej strony, a reszta to moje codzienne sarkazmy, chyba że za mało grasz na serwerze i nie rozumiesz poczucia humoru pomiędzy graczami. 

"Jak widzę twój nick to mam ochotę wstawić ci bana"- "Jak widzisz nick Aromek to masz w bani sm_ban"-poprawka. To tylko nawiązuje do tego, że mimo że to ffa to traktujesz je bardziej jako nie wiem mm/fc , nie wiem co tam grasz.  No i pokazałeś mi, że staty to jedyne co najważniejsze na tym ffa.

Słowa "spoceniec" często używam, ale Ty jesteś jedynym graczem, który się na to skarży , nawet tak czasem powiem do Only For Money -top  1 serwera , ale on wie, że ja sobie żartuje na spokojnie.

Końcowo podtrzymuje, że mute był na miejscu.

A propozycje co do słuchania jakichś piosenek z czasów zanim się moi rodzice urodzili to podziękuję, poza tym nie słucham polskiej muzyki :)

@ Hacker13 możesz sobie przeanalizować na spokojnie, z resztą Ty wiesz też dobrze, że często mówię do x osób "spoceńcu" i jakoś każdy wie, że się śmiejemy , aczkolwiek przyznaje się iż zdanie "wydupiaj na faceita" było nie na miejscu i szargnęły mną dość mocno emocje, z powodu jego poważnej rozgrywki.  Degrad czy ostrzeżenie nie wiem , przeanalizuj i wydaj mi werdykt, a ja się dostosuje.

• Like 1
  • Haha 6
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.