Aromek Posted April 20, 2022 Posted April 20, 2022 Wzór: Twój nick z gry: Aromek Nick oskarżonego: Liv morgan SteamID oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/xqcz56/ Data i godzina zdarzenia: 20.04.2022 godziny między 18 a nie 19 Opis całej sytuacji: Wasz admin stwierdził iż jestem spoconym graczem i wyrzucił swoje żale iż cytuje "Jak widzę twój nick to mam ochotę wstawić ci bana" widocznie brak umiejętności danego "Admina" powoduje u niego jakąś empatie do mojej :) dodam iż dostałem bana na 30 minut na czat cytuje powód "Prowakacje" z powodu że napisałem na czacie cytuje "Coś nie idzie rs wpisuj" lecz nie kierunkowałem swojego do danej osoby a napisałem na czacie ogólnym dowody dorzucam w załączniku Dowody: Do admina mam tylko propozycje o przesłuchanie piosenki Urszula - Rysa na szkle :) 3 1
Liv Morgan Posted April 20, 2022 Posted April 20, 2022 No to co jeden admin mniej xD W sumie to tak jedyną wulgarną wypowiedzią z mojej strony i szarganymi emocjami jest "wydupiaj na faceita" - co było na nie miejscu, przyznaje i przepraszam , ale resztę brałeś na zbyt poważnie. Bardzo często wymieniamy z graczami zdania typu "spoceńcu" etc. i każdy wie, że jest to sarkazm. " nie kierunkowałem swojego do danej osoby a napisałem na czacie ogólnym"= Swojego czego, bo nie rozumiem tej wypowiedzi? Nie musiałeś podawać nicku niczyjego , bo w sumie "wpisz rs", "wyjdź na plus", "naucz sie grac" et cetera , są to imo podchodzące pod prowokacje zwroty, dostałeś gaga raptem na 30 minut. Czasem inni admini dają w godzinach, ale że była to dość błaha prowokacja to dałem jedynie 30min. Tak jak wyżej wspomniałem znalazłem tylko jedno wulgarne zdanie wypowiedziane z mojej strony, a reszta to moje codzienne sarkazmy, chyba że za mało grasz na serwerze i nie rozumiesz poczucia humoru pomiędzy graczami. "Jak widzę twój nick to mam ochotę wstawić ci bana"- "Jak widzisz nick Aromek to masz w bani sm_ban"-poprawka. To tylko nawiązuje do tego, że mimo że to ffa to traktujesz je bardziej jako nie wiem mm/fc , nie wiem co tam grasz. No i pokazałeś mi, że staty to jedyne co najważniejsze na tym ffa. Słowa "spoceniec" często używam, ale Ty jesteś jedynym graczem, który się na to skarży , nawet tak czasem powiem do Only For Money -top 1 serwera , ale on wie, że ja sobie żartuje na spokojnie. Końcowo podtrzymuje, że mute był na miejscu. A propozycje co do słuchania jakichś piosenek z czasów zanim się moi rodzice urodzili to podziękuję, poza tym nie słucham polskiej muzyki :) @ Hacker13 możesz sobie przeanalizować na spokojnie, z resztą Ty wiesz też dobrze, że często mówię do x osób "spoceńcu" i jakoś każdy wie, że się śmiejemy , aczkolwiek przyznaje się iż zdanie "wydupiaj na faceita" było nie na miejscu i szargnęły mną dość mocno emocje, z powodu jego poważnej rozgrywki. Degrad czy ostrzeżenie nie wiem , przeanalizuj i wydaj mi werdykt, a ja się dostosuje. 1 6
Investor Hacker13 Posted April 20, 2022 Investor Posted April 20, 2022 Zachowanie admina było niedopuszczalne. @ Liv Morgan zrezygnował ze stanowiska Admina OM#5. 3 1
Recommended Posts