Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuję przywrócenie poprzedniej, normalnej wersji smoke'ów, ponieważ te nowe strasznie obcinają FPSy.

• Lubię to! 4
  • Haha 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Również mam spadki po -30 fps , albo przywrócić standardowe albo zmniejszyć gęstość ?

• Lubię to! 1
Opublikowano

mi to tam obojetnie  , chociaz zostawilbym takie jakie sa mniej widac 

• Lubię to! 1
  • Inwestor
Opublikowano

Smoke'i spełniają swoją funkcję dzięki takowej gęstości,

gra jest mało wymagająca więc spadki z 450fps do 400 nie robi roznicy 

Kwestia większości bo trzeba decydować pod serwer ale jak dla mnie na NIE

edit// @ reja89  100fps? Mozliwe ze twój sprzęt nie robi szału, polecam komende fps_override 2 jezeli jej jeszcze nie uzywasz. 

// Nie wypowiadałbym się gdybym nie miał pojęcia o tym jak to wygląda i w moim odczuciu wszystko jest w porządku, najpewniej masz słabo skonfigurowanego kompa, poblokowane cpu i fps_override na 0, przez co max twoich fpsow do 100.5 i wiadomo ze gra się bardzo niewygodnie, polecam poszperać w necie. 

• Lubię to! 1
Opublikowano
22 minuty temu, war napisał:

Smoke'i spełniają swoją funkcję dzięki takowej gęstości,

gra jest mało wymagająca więc spadki z 450fps do 400 nie robi roznicy 

Kwestia większości bo trzeba decydować pod serwer ale jak dla mnie na NIE

U mnie są spadki nie do 400, a do 30-40, ze 100. To duża różnica i znaczne utrudnienie. Gra przestaje działać płynnie.

@ war

laptop ma już swoje lata, ale nadal ma i7, 16 ramu, ssd i jakiegoś geforce, więc tragedii nie ma. Nie wiem, czy sprawdzałeś na DD2 #1, bo to o DD2 #1 mowa, ale tam są chyba inne smoke niż na DD2 #2. Na 2 fpsy mi nie lecą, na 1 są nowe i spadają ostro.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Jak dla mnie bardzo dobra zmiana, smoke pełni swoją funkcje w sposób poprawny i daję możliwość tym co lubią rushować wybiegać w tempo przeciw kamperom z awp, jak najbardziej rozumiem niezadowolenie spadkami jednakże spadki fps występują również w klasycznej wersji smoke.

W skrócie:

-Gęstość smoke można by jeszcze trochę zmiejszyć(70% wydaję mi się ok) aby chociaż w małym stopniu ograniczyć spadki u tych co mają trochę gorszy sprzęt

-Jedna z najlepszych zmian w ostatnim czasie, nie spotkałem się na żadnym innym serwie z takimi dymnymi. Uważam że gracze się szybko przyzwyczają i więcej graczy steam będzie u nas grać bo daję to bardziej sprawiedliwą rozgrywkę.

• Lubię to! 3
Opublikowano

ja sie nie zgadzam, smoke faktycznie jest teraz jakkolwiek użyteczny dzięki tej gęstości,w moim przypadku nie ma żadnej różnicy pod względem spadków,a jeśli ma ktoś i7 i 16 ramu to może znak że trzeba przeczyścić sprzęt bo troche się go zaniedbało,pozdro :)

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Zgadzam się @ pepe123  ja bym narazie zostawił tak jak jest. Bo kto ogarnia to może w prosty sposób  gdzieś z rashowac. 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

przeciez 1.6 nie jest az taka gra wymagajaca przeciez  a te smoke sa lepsze od tych podstawowych

Narks.  

Nie spam, używaj opcji EDYTUJ!

#Pisemne

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem na nie. Według mnie nowy smoke bardzo dobrze spełnia swoją funkcję, a sam nie odczułem jakichś mocnych spadków FPS. Jak się ma wooden PC to niestety wszystko będzie problemem. @ `Joker.^^ bardzo dobra decyzja z wprowadzeniem tego na serwer.

• Lubię to! 1
  • Premium
Opublikowano

Smoki zostają, zostaną obniżone wartości pluginu. Może z czasem dodam plugin który będzie komendami słabszym PC wymuszał więcej FPS na serwerze. 

image.thumb.png.759593da38d81b876de61ae915c78ad7.png

• Lubię to! 7
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.