Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Inwestor
Opublikowano

@ Knightyy

1. Co cię natchnęło żeby zostać donate'orem? : D
Żeby Karcoczek mnie nie wyzywał tyle xD A tak serio, to obiecałem mu ostatnio na tsie, że po wypłacie wleci jakiś donejcik, a słowa staram się dotrzymywać. 
2.  Jaką miałeś najwyższą rangę w CS GO? : D
Gold 3-4 najprawdopodobniej, tak szczerze to nie pamiętam dokładnie, aczkolwiek nic wysokiego :D
3. W co jeszcze pogrywasz?
Głównie w LOLa obecnie z ziomeczkami z TSa, ale czasami zdarzy mi się odpalić CSa GO lub 1.6 
Ponadto ogrywam jakieś singielki, bądź też mniejsze gierki, tzw. indyki. Teraz jestem w trakcie pykania w Black Mesę, czyli lekko odświeżonej wersji Half Life'a. W tym roku ograłem już Batmana Arkham Origins, Prototype 1, SIMULACRA i w planach mam całą serię Call of Juarez. 
4. Jakieś hobby / zainteresowania? : D
Hmm, na pewno komputer :kappa: Poza tym, lubię piłkę ręczną i siatkówkę, trochę mniej piłkę nożną. Interesuję się muzyką i psychologią, uwielbiam zwierzęta i lubię gotować (co niekoniecznie mi wychodzi, ale nikogo jeszcze nie otrułem xD). A no i uwielbiam wywoływać uśmiech na twarzach innych osób. 
5.  Jakieś poważne plany na przyszłość?
Wiem, że nie do końca jest to odpowiedź na Twoje pytanie, ale jestem osobą, która nie planuje jakoś specjalnie przyszłości. Z autopsji wiem, że istnieje tyle malutkich czynników, które mogą wpływ na realizację planów, że naprawdę nie warto tego robić. U mnie spontan wychodzi najlepiej. Jeden z największych celi już osiągnąłem - mianowicie uciekłem od toksycznych rodziców :p A jeżeli miałbym postawić kolejny cel, to byłby to chyba powrót na studia i ich ukończenie.

@ Ciepliś
1. Ulubiony napój ?
Najprotsza odpowiedź to chyba piwko :dogeKEK: Tak szczerze to ciężko jest mi wybrać mój ulubiony napój, lubię kawę, sok pomarańczowy i jabłkowy, Liptona i colę :P
2. Ile ważysz ?
Coś w okolicach 60-65kg.
3. Rozmiar buta ?
43-44
4. Twoje hobby ?
Tak jak wyżej, komputer, trochę sportu, muzyka, zwierzęta i psychologia. A dodam jeszcze, że od dłuższego czasu mam zajawkę na bitwy freestylowe, ale sam nic nie umiem :/
5. Skąd jesteś ?
Od niespełna połowy roku mieszkam na Śląsku, w Katowicach. Wcześniej mieszkałem w Wielkopolsce. 
6. Cola czy Pepsi ?
A to jest jakaś różnica? XD Cola Original :EZZ:
7. Jakie jest twoje największe marzenie?
Z takich nierealnych, to chciałbym spotkać się z mamą. A z realnych - kupić w końcu komputer. I nie skończyć na taśmie jak Valbuena #pdk.
8. Co cie denerwuje w ludziach ? 
Brak empatii i tolerancji, fanatyzm, narcyzm (można to nazwać ego top), zachowanie typu "mam wszystko gdzieś i żyję dla samego siebie" i traktowanie gry tak jakby grali o życie.
9. Twoje najlepsze cechy charakteru ?
Nie wiem, nie mnie to chyba oceniać.  Prędzej wymieniłbym te gorsze.
10. Kim chciałeś być jak byłeś mały ?
Zawsze chciałem być aktorem, najlepiej scenicznym. 

@ f0pa
1. Jak masz na imię?
Ciężko się nie domyślić, że mam na imię Adrian. Drugiego imienia nie posiadam.
2. Jak trafiłeś na naszą sieć?
Nie chcę skłamać, ale jestem w 90% pewien, że przyszedłem na sieć z Gosią :P
3. Twój największy przyjaciel z sieci to?
Wszyscy, Katujemy to rodzina. ;v
4. Najostrzejsza rzecz jaką jadłeś?
Hotdog bądź kebab domowej roboty z jakimś sosem kupionym przez neta, ale teraz już nie pamiętam dokładnie jakim.
5. Ile masz cm wzrostu?
186-188 cm.
6. Zamierzasz tu zostać na dłużej?
Oczywiście, aż do bana. xD Ale wtedy założę drugie konto - tak szybko się mnie nie pozbędziecie,
7. Rzecz od której jesteś uzależniony?
Co tu ukrywać, komputer. I od niedawna praca.
8. Ile masz lat?
21
9. Trenujesz coś? (jeżeli tak to co)
Już dawno nie, próbowałem grać w piłkę nożna i ręczną, ale nic z tego nie wyszło, miałem trochę za daleko na treningi i się szybko zniechęciłem. Teraz jedynie wykonuje jakieś podstawowe ćwiczenia w domu.
10. Ulubiony raper?
Trudno mi wybrać, więc wymienię kilku: Avi, Filipek, Kukon, Małach,  Pezet, Tonciu i Zdechły Osa.
Jeżeli miałbym koniecznie wyznaczyć najlepszego to byliby to Filipek i Tonciu. Kawałki Filipka wiele razy pomagały mi w gorszych momentach, natomiast Tonciu jest specyficznym twórcą, obracającym się w temacie narkotyków, lecz można rzec, że opowiada o nich, z tej jakby gorszej i prawdziwej strony. Dlaczego mi to siada? Tego nie powiem.

@ wujas
1. Co ma dla Ciebie w życiu największą wartość?
Bycie człowiekiem zgodnym ze swoim sumieniem. 
2. Jakie jest bądź był Twój ulubiony przedmiot w szkole?
WF, język angielski i niemiecki.
3. Pizza czy kebab? 
Raczej pizza.
4. Komputer czy konsola?
PC Master Race.
5. Palisz papierosy? Jeśli tak to jakie?
Już dawno nie palę, ale paliłem najczęściej Chesterfieldy.

@ `Lolkaa     
1. Pierwsze było jajko czy kura?
Jajko zrzucone na Ziemię.
2. Czujesz się szczęśliwy?
Tak, od ponad 5 miesięcy tak, choć czasem jeszcze łapie mnie depra.
3. Jaki jest Twój zawód marzeń?
Zawsze chciałem poświęcić życie wolontariatowi, ale niestety tak się nie da, trzeba za coś jeść :v Może kiedyś się uda.
4. Co najbardziej cenisz u drugiej osoby?
Szczerość, lojalność i tolerancja.
5. Masz prawo jazdy? 
Nie, narazie nie potrzebuję, wolę poruszać się pieszo bądź rowerem.
6. Najpierw mleko czy płatki?
Płatki oczywiście. 
7. Co uważasz za największy błąd ludzkości? 
Ciężko powiedzieć. 
8. Jak masz czas, to wolisz poleżeć czy zrobić coś pożytecznego?
Zależy od humoru.

@ Gosia ?!  
1. Jaka jest Twoja ulubiona postać w lolu i dlaczego jest to Nautilius? 
Bo nie wymaga posiadania rąk.
2. Najwyższa ranga w lolu? 
Silver 2 bodajże.
3. Najwyższa ranga w CS? 
Gold 3 albo 4.
4. Czytasz książki? 
Zdarza mi się. Obecnie wolę słuchać audiobooków.
5. Jeżeli tak, to jakie? 
Przygodowe, horrory, dramaty.
6. Ulubiony serial? 
The End of Fucking World, Riverdale i Dark.
7. Ulubiony film? 
Jesteś Bogiem, Dzień Świra, Kamienie na Szaniec z 2014, Dirty Dancing, Ósmoklasiści nie płaczą.
8. Chciałbyś w przyszłości pokazać swoje umiejętności na jakiejś innej randze na forum czy aktualny stan rzeczy jest wystarczający? 
Nie ma raczej takiej rangi na której dobrze bym się sprawdził. Chciałbym kiedyś Moderatora, ale raczej się nie nadaję. ;v
9. Co sprawia Ci przyjemność? 
Obecnie praca i gierki na TSku :p
10. Czym zajmujesz się na co dzień? 
Pracuję w sklepie, rozkładam towar na półki.

@ Narks.
1. Co sprawia Ci przyjemność?
Tak jak wyżej, praca oraz gierki na TSku.
2. Dlaczego kiedyś zmieniałeś dosyć często sieci? 
Szukałem swojego miejsca, ale jak widać nigdzie nie znalazłem i okazało się, że tutaj jest najlepiej.
3. Co Ci się podoba w Katujemy?
Atmosfera.
4. Czego się brzydzisz?
Mlaskanie najbardziej chyba.
5. Ile godzin śpisz?
Jeżeli mam wolne lub zmianę popołudniową, wtedy śpię ok. 6-8h, a jeżeli zmianę ranną - zdarza się spać 3 godziny.
6. Z kim mieszkasz? 
Z dwójką przyjaciół.
7. Jakie masz plany na przyszłość?
Studia i ich ukończenie.
8. Masz prawo jazdy?
Nie, narazie nie potrzebuję.
9. Jakie jest Twoje popisowe danie?
Żadne, potrafię przypalić wodę na parówki. 
10. Lubisz chodzić w dresach?
Nawet jak rozbiję bank, dalej będę nosił dres.

Do dalszej zabawy nominuję - @ Keyira

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 6
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.