Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość mr3

Ostrzeżenie (Od Englo) za spam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety nie mam innych powodów niż "Spam" oraz "Podwójny temat". Muszę coś z tych dwóch wybrać, więc sam pomyśl co byś wybrał jako bardziej słuszne.

Po jakiego kija zwykli admini wypowiadają się w dziale z UB? Co wnosicie do tematu? Gdzieś mi to uciekło, ale napisane było, że w prośbach o UB wypowiadają się jedynie UBTeam, Moderatorzy oraz czerwoni, w przypadku odwołań od bana może również wypowiedzieć się admin banujący.

To nie były dwa warny, to był po prostu warn o wartości 2, jeden za wypowiadanie się jako zwykły admin, a drugi za wszczynanie dyskusji. Autor tematu w którym dyskutowaliście również dostał ostrzeżenie.

Tłumaczysz się pomocą - od tego są właśnie rangi wymienione przeze mnie wyżej.

To tyle ode mnie.

Opublikowano

No Dobra w takim razie, czemu osoby z ranga Admin ofc. wypowiadaja sie w tematach o ub (TAM GDZIE NIE BANOWALI) 2 tematy widzialem i o ile pamietam i widzialem to nie dostali warna.

Przykładowo:

http://katujemy.eu/index.php?/topic/605-ssy-jose/

http://katujemy.eu/index.php?/topic/575-ss-na-szybko-przerobione/

- wypowiedział się (nie powinien, tak jak ja): DEREKTOR RADIA Z TORUNIA - nie dostał warna.

Zwykli użytkownicy nie widzą kto ile ma warnów i za jaki post go otrzymał, a zapewniam cię, że DEREKTOR również dostał karę.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Zamykam na życzenie użytkownika.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.