Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawię pare propozycji.
1.Dodać
-Celownik laserowy 10 ap(1runda) nic nie daję tylko po prostu widać gdzie jesteś tak naprawdę lecz jest przydatny
-Jetpack + bazooka(200ap na all rundy)
-Dodać menu noży dla  graczy i (młot dla SVIP/VIP który zadaje 500hp)
-Limit ap SVIP/VIP zwiększyć 

-Dodać los czyli komendą ./los wybierasz który chcesz wybrać i ile na niego wydasz i możesz z niego wygrać więcej ap lub stracić)
- dodać jak chcę się rzucić granat takie coś do wyboru np. natychmiastowy czyli że jak rzucisz odrazu zamraża./Kliknij e kiedy chcesz żeby granat wybuchł

-Dodać klasę zombie (Smoker która pod g przyciąga językiem do siebie przykładowo na mapach typu. Zm_ojciec,dusthorror jest to w jakiś sposób ułatwienie rzucić humanów ponieważ cięzko się tam dostać
-Pipe bombe przyciąga zombie i zadaje duże obrażenia gdy się rzuci 100 ap

-Dodatkowe zdrowię dla humana 250hp - 50 ap ponieważ klasa zjawa pod g ma moc i nie da się przed tym uchronić 2 razy na rundę można kupić
-Nitrogen Gail strzelasz zamrażasz zombie na jedną runde 150-200 ap
-Multi Jump czyli dodatkowy skok max 3 do kupienia per round 10 ap
- gdy piszesz /donate nick ilość dla mnie prostszym rozwiązaniem by było gdy napiszesz tą komende pokazuje ci się cała lista graczy i cyframi możesz wybrać tą osobę i napisać ile chcesz przeznaczyć ap

- Dodać do survivora pod e co 10 sekund że może odpychać zombie
Tak właściwie to tyle   to jest tylko moja propozycja ja z góry przepraszam jak będzie jakaś literówka bo mi przeskoczył tekst ty  będzieszTeri zadecydujesz .

@ Tery

Opublikowano

w Przyszłości nie wykluczam dodania rzeczy podanych powyżej, na ta chwilę zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.