Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:  -KONESER-

Nick podejrzanego:  My Math Is Suck

STEAM ID podejrzanego: STEAM_0:1:104412109

Rodzaj cheata:  Wspomaganie Celowania / WallHack

Data/Mapa:  08.04.2022-am_minecraft_KAT_

Serwer (mod): Arena 1 vs 1 

Dowody (link do demka): Link 

Tekst: Gościu wbija sobie na serwer i kręci 58 fragów  i 100% HS pobrałem dwa dekma na każdym demku śmiga celownikiem za przeciwnikami  jest to jeden z trzech odpałów którzy wbili na arene po 23:00 +/-. Nie wiem co chłop jeszcze robi na serwerze jak grał nawet przez chwilę jak administracja była na serwerze w środku dnia ale w późniejszych godzinach 22+ brak adminów. Koniec końców skutkuje to tym że bijają jakieś pajacyki na nonprime i ładują head za head'em i prefire na pixel XD ale zostając przy tym gościu to mam jeszcze demo z banana ale zwyczajnie nie chce mi się  już go rozpisywać bo zdecydowanie na "minecraft " spalił się fest ale mogę dodać do wglądu jak by ktoś chciał Link.

1. 00:41 - Podczas prefire'owania jednej pozycji( oddał trzy kule) gracz CT przesuwa się do swojej prawej strony gdzie podejrzany tego nie widział to i tak (czwarta kula) leci w jego aktualną pozycje w głowę.
  2. 01:10 -  Początek rundy podejrzany perfidnie wjeżdża celownikiem przez ścianę na gracza po czym odpuszcza i postanawia wcelować się w NIC aż po chwili pierwszy peek jest wprost na głowę przeciwnika i zaczyna się gonitwa (tam gdzie gracz tam i celownik) polecam prędkość  1/2 podejrzany strzela szybciej niż widzi to raz a dwa to że każdy prefire jest w pozycję tam gdzie znajduje się aktualnie CT'k.
  3. 02:18 - Peek'owanie i trzymanie jednej pozycji na której znajduję się gracz TT ale jak przeciwnik nagle zmienia miejsce i idzie w swoje lewo to nagle podejrzany peek'uje prosto na niego jednoczenie                    odpuszczając miejsce w którym go ostatnio widział.
  4. 04:20(Do UBT który będzie to sprawdzał przed ocenieniem punktu 4 sprawdź też 5 i zrozumiesz o co mi chodzi) peek'ownaie z movement'em (Jest) sprawdzenie lub z peek'owanie dołu (Jest) co prawda te sprawdzenie czy też peek'owanie dolnej pozycji jest takie na Janusza by tylko kontem oka zobaczyć przeciwnika bo normalny gracz z "wyższej półki" by tak raczej nie wychylał albo chociaż przydał by się celownik skierowany w tamtą pozycję.
  5. 04:35 - Gracz TT w tej rundzie stoi na AFK a nasz podejrzany trzyma mocno jedną pozycję przy okazji  nie robiąc żadnego movement'u (WASD) jak podczas peek'owania w innych czasówkach powiem krótko stoi na perfidnego prefire'a dodam jeszcze że totalnie odpuszcza dolną pozycję w której może znajdować się rzekomy przeciwnik aleee niee tym razem podejrzany stwierdza że nikogo tam nie ma i  wyskakuje i idzie zabić gracza.
  6. 06:20 - Początek rundy kolejny raz wcelowanie się w NIC ale natomiast prefire leci prosto na głowę przeciwnika gdzie TT'k mógł znajdować się w bliższych do speek'owania pozycjach bądź prefire'owania ( odpuszczenie innych pozycji).
  7. 07:43 - Początek rundy i chwila zachwiania przez podejrzanego gdy przeciwnik chce wychylić z dołu tymczasem celownik fruwa po ziemi po czym ostatni strzał jak i peek jest prosto na TT'k.
  8. 08:02 - Tym razem przeciwnik wychyla z dołu a celownik podejrzanego w danym momencie jest nie tam skąd mógłby wychylić gracz czyli nigdzie bo na ścianie zaznaczam to że we wcześniejszych czasówkach takich akcji nie było ze celownik latał tam gdzie chce (Na moje normalne zgubienie się celownika gdy podejrzany skupia się wzrokiem na modelu który właśnie ma wychylić z innego miejsca).
  9. 08:22 - Gracz zeskakuje a podejrzany jeszcze go nie słyszał a już odpuścił wszystkie pozycje i zaczął kierować celownik w jego stronę.
  10. 09:37 - Peek'owanie podejrzanego wygląda tak jak by od dawna wiedział że przeciwnik się tam znajduję na dodatek nie wychylił na pozycje tylko prosto na niego dając mu tapa heh (dodam jeszcze że podejrzany wychyla dół tylko wtedy kiedy znajduję się tam gracz).
  11. 10:14 - Gracz po raz kolejny wychyla z dołu a celownik podczas wychylania podejrzanego znowu znajduje się NIGDZIE za każdym razem tak jest jak ktoś jest na dole.
  12. 10:33 - To samo co w punkcie 11 tylko że gracz był bliżej a celownik dalej fruwa po ścianach ale gdy przeciwnik jest u góry to nagle włącza się bóg gry i trzyma pozycje mocno .
  13. 13:00 - Ostatni strzał podejrzanego prosto w gracza dodam ze nie było go widać jak przechodzi na inną pozycję po zabiciu ładne BH dodam że każda strefa mu wchodzi jeśli nabierze początkowej prędkości.
  14. 13:17 - Kiedy Gracz przechodzi na dolną pozycję a podejrzany w tym momencie nie mógł tego widzieć to celownik nagle znajduje się NIGDZIE aż nagle leci na dół  + po zabiciu bezbłędne strefy :P.
  15. 14:05 - Po zabiciu nadal BH bezbłędne.
  16. 17:40 - Początek rundy podejrzany jeszcze nie zobaczył modelu gracza a pestka poleciała (uznajmy że to był "przypadek") XD
  17. 18:15  - Podejrzany oddaje strzał w górę rampy gracz na dolę i w tym momencie jest podejrzany się zawahał ponieważ już zjeżdżał celownikiem w dół ale gdy zobaczył że gracz wbiega na górę to celownikiem poleciał za nim.
  18. 19:45 - Gracz wychyla na dole a celownik podejrzanego fruwa po mapie XD zamiast movement'em peek'ować górę ponieważ jeszcze dobrze góru nie ogarną a juz się pcha na dół .
  19. 21:17 - Celownik na graczu z początku rundy (uznam że to "przypadek" chociaż ciężko to przypadkiem nazwać)
  20. 22:22 - Wyczekiwanie gracza który mógł wychylić już dawano na dole z czego tak czy siak leci szybki HS. 
  21. 23:05 - Wiedząc że gracz wychylił na dole nie wyczekiwał go u góry jak w podpunkcie 20.
  22. 23:21 - Początek rundy zawiecha na przeciwniku XD bo wychylił na dole XDDDD.
  23. 23:37 - Polecam prędkość 1/4 gościu strzela szybciej niż widzi.
  24. 23:46 - Gracz nie wychylił a ten strzelił XDDD.
  25. 25:27 - Gracz wychyla na dole podejrzany błądzi celownikiem a tak to tapy rozdaje jak ktoś jest na górze.
  26. 25:45 - Podejrzany przez dłuższą chwilę nie widział gracza wiec wiec CT'k mógł być juz dosłownie na dole ale podejrzany za wszelką cenę trzyma rampę.
  27. 26:05 - Gracz na dole celownik podejrzanego na ścianach szuka szczęścia (nie udolne granie z WH).

Tym sposobem dochodzimy do końca dema.

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Donator
Opublikowano

00:41 - CZYSTO To można zaliczyć bardziej do takiego lucky shota, normalny peek na tą mapę, jak dla mnie 

01:10 - (+/-) Tutaj takie pół na pół bym powiedział, strzał lekko dziwny 

02:18 - SPALONE To jest akurat dziwne

04:20 - CZYSTO Nie peekował chwile góry mógł się spodziewać tego, że jest on na dole 

04:35 - CZYSTO TT stał afk długo, za każdym razem jak peekował, ktoś był na rampie nagle nie ma, więc mógł się tego spodziewać, że stoi AFK normalne 

06:20 - SPALONE w 100% jak nic, dziwny peek i strzał w głowę

07:43 - SPALONE Akurat tutaj samemu mi jest ciężko powiedzieć, na początku dziwne patrzenie w dół, potem jakby wiedział o TT'ku (WH) i na końcu dziwny strzał w głowę 

08:02 - SPALONE Dziwny peek, zawsze wchodząc na rampę, sprawdzał rampę przeciwnika, nagle zmienia się rola i od razu podejrzany jest wpatrzony tam gdzie chce peekować przeciwnik 

08:22 - CZYSTO CT stoi AFK, a TT skacze po chwili na doł, potem podejrzany się obudził, poszedł na rampę i mógł usłyszeć (jak ja teraz na demku) przeciwnika jak podchodzi do niego 

09:37 - SPALONE Patrząc na to KEKW, nie zobaczył całej góry nagle szybko na dół i szybki strzał z dupy, jak dla mnie 

10:14 - CZYSTO Tutaj akurat  zobaczył na szybko całą rampę i od razu spojrzał na dół i mógł wsm zauważyć przeciwnika głowę 

10:33 - SPALONE Dziwny strzał na koniec 

13:00 - CZYSTO Takie pół na pół tak samo normalne peekowanie, BH akurat widać, że lucky było, bo w poprzednich rundach tak samo próbował ale mu nie wychodziło, nagle mu wyszło po prostu 

13:17 - SPALONE Tutaj można powiedzieć, że nie mógł akurat o nim wiedzieć, że już jest na dole WH, zwykła strefa  

14:05 - (+/-) Tutaj już takie pół na pół bym mógł powiedzieć 

17:40 - CZYSTO Hm? Randomowy strzał po prostu nic nadzwyczajnego 

18:15 - CZYSTO Jak dla mnie mógł się spodziewać tego, że po oddanym strzale na dole nagle przeciwnik pójdzie na górę 

19:45 (19:35 powinno być) - CZYSTO spojrzał górę nagle przeciwnik mu wychylił na dole i go zauważył 

21:17 - CZYSTO Zwykła runda nic ciekawego, każdy z nas może mieć tak celownik, że akurat będzie na kimś tak z dupy na początku gry XD 

22:22 - (+/-) Tutaj wyczekuje akurat swojego przeciwnika, lecz rzeczywiście takie dziwne 

23:05 - CZYSTO A natomiast tutaj sprawdził górę i było czysto, więc sprawdza dół 

23:21 - CZYSTO Szybko wychylił górę, spojrzał rampę przeciwnika, i potem zobaczył na dół

23:37 - CZYSTO Jak dla mnie widział za każdym razem głowę przecwinika i zaczął strzelać po prostu 

23:46 - CZYSTO Tu tak samo widział głowę przeciwnika lul 

25:27 - CZYSTO

25:45 - CZYSTO

26:05 - CZYSTO Zwykłe peekowanie i ładny strzał na koniec 

Więc, tak naprawdę mówiąc kolega umie grać w tą gre i tyle, jak na 10lvl, który on posiada potrafi peekować i bardzo dobrze strzelać. Niektóre akcje były spalone ale tak naprawdę średnio.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Legenda
Opublikowano

00:41 - Nic podejrzanego tutaj nie ma

01:10 - Również nic podejrzanego tutaj nie ma

02:18 - Czysto

04:20 - Również czysto

04:35 - Dla mnie akcja troszeczkę usless, poprzednim razem peeknął dół, tym razem się go w ogóle nie obawiał.

06:20 - Bardzo dziwny strzał

07:43 - Spalone

08:02 - Czysto

08:22 - Czysto

09:37 - Sytuacja podobna jak w 4:35 pewność, że przeciwnik jest na dole

10:14 - Czysto

10:33 - Czysto

13:00 - Czysto

13:17 - Czysto

14:05 - Czysto

17:40 - Czysto

18:15 - Czysto

19:35 - Czysto

21:17 - Szybki flick, troszkę podejrzany

22:22 - Czysto

23:05 - Czysto

23:21 - Czysto

23:37 - Czysto

23:46 - Czysto

25:27 - Czysto

25:45 - Czysto

26:05 - Również czysto

Czasami były momenty, że nie obawiał się dołu, bądź wychodził bardzo pewnie, ale był to małostkowe sytuacje.

Biorąc pod uwagę nową zasadę która zawitała jakiś czas temu do UBT (33% spalonego demka) gracz ten nie kwalifikuje się do nadania bana.

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.