Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: cipek
Nick oskarżonego: 
DonGiguś
IP lub SID oskarżonego: -

Data i czas zdarzenia: 22:53 | 02/04/2022
Przebieg sytuacji:  Juz abstrachujac od smiesznego bana na ktorego nie zasluzylem to szkoda szcepic ryja. Jego kolega zaczal sie do mnie zasidz zaczal mi wjezdzac na rodzicow (a tam nie bylo kolorow) wiec sobie nie dalem i mu odpowiedzielam i wtedy zamkal sie. Z|aczal wolac o admina ten nie ocenil sytuacji i mnie zbanowal nie oceniajac sytuacji. Posluchal swoim ziomali i dlatego tu jestem, bo nie moze tak byc, ze wchodzisz na serwer i jakis gosciu cie wyzywa i nic z tego nie ma, bo 'zna admina', a jak mu odpowiesz to masz bana na 5 dni. no prosze 
Dowody: 

• Przykro mi 4
  • Zasłużony
Opublikowano

@ DonGiguś  Wyjaśnij sytuację 

Przeanalizowałem całą sytuację i zobaczyłem demko dwa razy. Oglądałem od samego początku, jak jeszcze admin nie wszedł na serwer ręce opadają tyle mogę powiedzieć. Co do twojej skargi stwierdzam, że ban jest w 100% słuszny przytoczę twoje słowa „zesra*em się jak twoją matkę zobaczyłem”. Co do reszty szkoda słów, bo połowa serwera powinna zostać ukarana. Zachowujcie się jak przystało na ludzi, a nie będzie takich przykrości.

• Lubię to! 3
Opublikowano
W dniu 5.04.2022 o 14:48, PanPukawka napisał:

@ DonGiguś  Wyjaśnij sytuację 

Witam.Już abstrachując , byłem na serwerze i się wyzywaliście okropnie, nie dało się was słuchać . Upominałem Was żebyście się nie wyzywali , nie przyniosło to żadnego skutku. Zacząłeś jechać po rodzinie na VC za to dałem ci muta i to również nie przyniosło żadnego efektu . A następnie na wc dalej wyzywałeś , oraz obrazałeś rodzinę i za to dostałeś bana na 7 dni . A wracając do twojej argumentacji że rzekomo byli to moi koledzy , to nie ma żadnego sensu. Dla wszystkich graczy jest jeden i ten sam regulamin i stosuję się od do wszystkich bez żadnych wyjątków.

• Lubię to! 1
  • 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.