Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość

Propozycja - Taryfikator Kar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tytuł zmiany: Zmiana Taryfikatora Kar 

Opis propozycji: "Przebudowa taryfikatora kar" 

1 Przebudowa Taryfikatora kar żeby był on na samym dole regulaminu taka opcja jest bardziej przejrzysta (ja jako gracz patrząc pierwszy raz na taryfikator najzwyczajniej się pogubiłem)

Przykład:

3. *regulamin admina* 

4. TARYFIKATOR KAR

Podszywanie się pod administratora  --> Ban permamentny 

Wyzywanie graczy/administracji ---> mute/gag 60min ---> ban np 5h ---> ban 7dni ---> Ban permanentny 

Utrudnianie pracy administracji ---> Ban 120min ---> ban 7dni 

Nadużywanie mikrofonu ---> mute 60min ---> mute 120min ---> mute 2280min (2dni) ITP ITD. 

(Posłużyłem się tutaj ss z taryfikatora nowego serwera na katujemy om7 za pozwoleniem @ exot1K )

image.png.6d7eda5677be367d24d4ffa56dff5ea3.png Chodzi mi o to żeby taryfikator został zmieniony na taką formę.

Jest to o wiele bardziej przejrzyste i funkcjonalniejsze (+ładniej wygląda ) niż dotychczasowy taryfikator 

Propozycję są luźne chociaż fajnie by było gdyby zostały zaakceptowane.

@ Hacker13 , @ TsitL  Prosiłbym o wypowiedz.

Opublikowano

Twoja propozycja sugeruje, że kary są nakładane rosnąco (od najmniejszej po kolei do największej) jednak to tak nie działa, każdy z adminów dobiera karę indywidualnie do sytuacji dlatego też taryfikator jest skonstruowany w ten sposób. Pamiętaj, że nie ma on za zadanie pokazania graczowi ile może dostać kary za przewinienie, jest to informacja dla admina jak maksymalnie może ukarać gracza. Jest to całkowicie inna forma niż dotychczas, dlatego też jestem na nie

Opublikowano

Jeżeli takowa zmiana jest pożądana przez graczy, to ja nie mam nic przeciwko.

• Inwestor
Opublikowano

Aktualnie obok każdego punktu w regulaminie zapisana jest maksymalnie możliwa długość kary, jaką można otrzymać za jego złamanie. Tak jak powiedział @ TsitL , nowy taryfikator mógłby sugerować, że kary są nakładane w ściśle określonej kolejności.  Jednakże administrator zawsze indywidualnie rozpatruje każde złamanie regulaminu, biorąc pod uwagę wiele czynników, przez co wystąpiłaby pewna rozbieżność danych. Zobaczę, czy da się poprawić kolorystykę regulaminu  tak, aby był on jak najbardziej przejrzysty i zrozumiały. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.