Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Filippoo

Nick oskarżonego: Xipopotam

IP lub SID oskarżonego: nie zdążyłem wziąć

Przebieg sytuacji: gram sobie z paroma osobami na serwie a tu każdy po kolei zaczął dostawać bany bez powodu (1 osoba miała powód "spier*alaj")

Dowody: http://bany.katujemy.eu/ban_list.php

Opublikowano

Zgadzam sie nie bd pisal pastu tylko tu sie wypiwiem :D

co to ma byc chce wbic na serwa pisze ban wbijam na amx a tam wszyscy dostali bana hahaha co to ma byc

Opublikowano

Witam, wiem że tutaj już długo niezaglądałem, ale teraz to wychodzi . Macie surowe wymagania na admina i co z tego macie ? Debila który banuje cały serwer co z tego posiada STEAM itp. jeżeli jest 10 letnim dzieckiem i jak mu się znudzi granie na Waszym serwerze to wszystkich banuje . Niestety to pewnie się niezmieni, ale moglibyście jakiś wybór przeprowadzić czy coś . Już 2 adminów co nic nie ogarniali .

• Właściciel
Opublikowano

Admin został zdegradowany.

Opublikowano

Nismo;

Po to masz forum żeby napisać skargę na admina lub osobę która nie przestrzega regulaminu. Wymagania takie jakie są obecnie, to według mnie najlepszy próg z którego trzeba startować na rangę. A za obrazy i niekulturalne słowa powinna być notatka. Mamy super administrację, właśnie ona szybko zareagowała : UB / Degradacja. 

• 1 miesiąc temu...
  • Właściciel
Opublikowano
tematarchiwum.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.