Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja propozycja to max 3 ewentualnie 5 awp na jedna drużyne bo to co się czasami dzieje to przechodzi moje nerwy, cały czas z awp boty stoją i kampia nic się zrobić nie da ledwo co wyjdziesz awpa , gdzie się nie odwrócisz awpa . Dzieki 

• Lubię to! 4
  • KAT 1
  • Haha 1
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Tak jak napisał @ rajzer1337  też jestem za max 3 awp na team.  Bo jak jest więcej to się nawet nie da nigdzie wejść a trafiają się gracze co cała rundę stoją  w jednym miejscu I się kampia. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Jak dla mnie 2 na team wystarcza w końcu nie będzie awp_india na serwerze + zawsze można dać svipa możliwość kupienia 

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Jestem za, trzy  awupy na team straczą.

Czasami nie da się pograć normalnie,  przez "SNAJPERÓW"

• Lubię to! 2
Opublikowano

tak 3 awp wystarczy kto pierwszy kupi lub wybierze z svipa ten będzie grał 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Jak najbardziej za, czasami z dd2 robi się awp india, tak jak Try napisał, gdzie się nie ruszysz tam awp. 

@ `Joker.^^

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem za, a oprócz tego jestem za usunięciem AWP z menu darmowego VIPa dla steamowców.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Ja jestem absolutnie przeciw, pomimo tego że sam nie lubię awp fest po 22 to każdy powinien mieć możliwość zagrania bronią na jaką ma ochotę. To że wymusza to bardziej taktyczne podejście do gry uważam za coś pozytywnego(prefire, używanie granatów, utrzymanie pozycji i nie rushowanie).

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Gram na tym serwerze tylko i wyłącznie dlatego, że mogę zawsze pograć z awp. Inaczej Nie widzę sensu gry na tym serwerze. Takie moje zdanie. 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano
13 godzin temu, PlayerTom napisał:

Gram na tym serwerze tylko i wyłącznie dlatego, że mogę zawsze pograć z awp. Inaczej Nie widzę sensu gry na tym serwerze. Takie moje zdanie. 

Będziesz mógł dalej grać swoją awp tylko będzie ograniczona ilość awp .

• Lubię to! 2
  • Przykro mi 1
  • Premium
Opublikowano

Wiedziałem, że powstanie taki temat jak odblokowałem na  Vipe AWP dla wszystkich po 23. Jest to jakaś przeszkoda dla graczy. Bo jednak ilość awp nie raz wkurwi*. Ale chłopaki wyżej powiedzieli co ja mam na myślę, że wystarczy pomyśleć trochę i nie wchodzisz w pierwsze tępo na BS'y samemu. 

Zablokowanie awp? Limit AWP? a co to nam da? 

Limit awp - gość kupi awp i przeżyje 10 rund np. I będzie limit 10 powiedzmy. Będziecie czekali aż jakiś gracz zwolni slota na awp? Raczej nie. Wyjdziecie z gry na inny serwer. 

Zablokowanie awp po 23? - Widzę to, że gracze nam pouciekają na inne serwerki.  

• Lubię to! 3
Opublikowano
13 godzin temu, Prestonszef napisał:

Pomysl do bani @ trytytka i tak to nic nie zmienic jestes poprostu mierny w ta gre 😎😎. Wroce to ci pokaze pare sztuczek moze cos podlapiesz od prezesa wkoncu 

O prosze kto sie odezwał wkonću. Jak wrocisz to ci łepek rozwale

• Haha 1
  • Premium
Opublikowano (edytowane)

Pomyślę, jak to zrobić, żeby było dobrze. Ale na dzień dzisiejszy odrzucam. 

W menu VIPA podmieniłem awp na scauta jak było wcześniej(Zobaczy co będzie). 

Dodam jeszcze, że limit dolarów na VIPie się zmienił.  Tak łatwo teraz awp nie kupią na vipie.

@ Admin CS 1.6 [ONLY DD2] 

Edytowane przez `Joker.^^
Aktualizacja
  • Lubię to! 6
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.