Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem xD. Jeżeli wiecie jak można to usunąć, naprawić piszcie śmiało.

M.in. Mój komputer nie odtwarza dźwięków. Sprawdzałem wszystko

# Głośność jest Okey

# Muzyka ani głośniki nie są wyciszone

# Sterowniki dźwięku są najaktualniejsze

# Ustawienie głośników są dobrze ustawione. 

Nie wiem co dalej, jeżeli wiecie jak coś jeszcze zrobić piszcie.

Opublikowano

Nie grzebałeś nic w ustawieniach? Sprawdź czy czasem nie masz wyłączonych głośników w "Urządzenia do odtwarzania".

Opublikowano

Nie grzebałeś nic w ustawieniach? Sprawdź czy czasem nie masz wyłączonych głośników w "Urządzenia do odtwarzania".

Wszystko jest włączone.

Opublikowano

1. No to zacznij od instalacji sterowników. Ręcznie, a nie automatycznie.

Jaki w ogóle masz system? Otwórz panel sterowania, kliknij ikonkę System i tu Menadżer urządzeń. 
Na liście rozwiń gałąź "Kontrolery dźwięku, wideo i gier" i tam powinieneś zobaczyć swoją kartę. Jeśli karta jest OK, a sterowników nie ma, to przy karcie będzie żółty wykrzyknik.

2.możesz spróbować odinstalować całkowicie urządzenie i oprogramowanie (zarówno w Dodaj/Usuń programy, jak i w managerze urządzeń), i zresetować komputer. Jeśli karta nie jest uszkodzona, system wykryje nowe urządzenie i spróbuje zainstalować sterowniki. Jeśli to nie zadziała, to obawiam się, że masz uszkodzoną kartę. 

3. Spróbuj użyć narzędzia do rozwiązywania problemów z odtwarzaniem dźwięku, aby rozwiązać problem. Wyszukuje ono typowe problemy z ustawieniami głośności, kartą dźwiękową lub sterownikiem oraz głośnikami lub słuchawkami.

Otwórz narzędzie do rozwiązywania problemów z odtwarzaniem dźwięku, klikając przycisk Start4f6cbd09-148c-4dd8-b1f2-48f232a2fd33_818, a następnie klikając polecenie Panel sterowania. W polu wyszukiwania wpisz narzędzie do rozwiązywania problemów, a następnie kliknij pozycję Rozwiązywanie problemów. W obszarze Sprzęt i dźwięk kliknij pozycję Rozwiąż problemy z odtwarzaniem dźwięku.‌ 18abb370-ac1e-4b6b-b663-e028a75bf05b_48. Jeśli zostanie wyświetlony monit o hasło administratora lub potwierdzenie, wpisz hasło lub potwierdź.

Ja całkowicie na komputerkach się nie znam ale może coś wyżej pomoże ;)

Opublikowano

1. No to zacznij od instalacji sterowników. Ręcznie, a nie automatycznie.

Jaki w ogóle masz system? Otwórz panel sterowania, kliknij ikonkę System i tu Menadżer urządzeń. 

Na liście rozwiń gałąź "Kontrolery dźwięku, wideo i gier" i tam powinieneś zobaczyć swoją kartę. Jeśli karta jest OK, a sterowników nie ma, to przy karcie będzie żółty wykrzyknik.

2.możesz spróbować odinstalować całkowicie urządzenie i oprogramowanie (zarówno w Dodaj/Usuń programy, jak i w managerze urządzeń), i zresetować komputer. Jeśli karta nie jest uszkodzona, system wykryje nowe urządzenie i spróbuje zainstalować sterowniki. Jeśli to nie zadziała, to obawiam się, że masz uszkodzoną kartę. 

3. Spróbuj użyć narzędzia do rozwiązywania problemów z odtwarzaniem dźwięku, aby rozwiązać problem. Wyszukuje ono typowe problemy z ustawieniami głośności, kartą dźwiękową lub sterownikiem oraz głośnikami lub słuchawkami.

Otwórz narzędzie do rozwiązywania problemów z odtwarzaniem dźwięku, klikając przycisk Start4f6cbd09-148c-4dd8-b1f2-48f232a2fd33_818, a następnie klikając polecenie Panel sterowania. W polu wyszukiwania wpisz narzędzie do rozwiązywania problemów, a następnie kliknij pozycję Rozwiązywanie problemów. W obszarze Sprzęt i dźwięk kliknij pozycję Rozwiąż problemy z odtwarzaniem dźwięku.‌ 18abb370-ac1e-4b6b-b663-e028a75bf05b_48. Jeśli zostanie wyświetlony monit o hasło administratora lub potwierdzenie, wpisz hasło lub potwierdź.

Ja całkowicie na komputerkach się nie znam ale może coś wyżej pomoże ;)

Żadnych błędów nie wykryto. 

• Legenda
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.