Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: duzyser

Nick admina banującego: ✪ Fannoth

Data/Mapa: anothernuke (chyba)

SteamID: STEAM_1:1:455014724

Serwer (mod):     arena #1                          

Opis sytuacji: po paru nietypowych sytuacjach (siadlo i tyle xd) dostalem bana, dodam ze to nie moje 1sze konto (bo 1.5k i taka gra to wiadomo ze smierdzi xd), mozecie popatrzec na demka ze po prostu mi idzie w ta gre, naura:~D

edit1: dowod w sprawie https://youtu.be/HrF6OUfSUF8 ; https://ibb.co/X5gRhFL :~D

• Donator
Opublikowano

Link do demka: https://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20220328-150019-251732545-am_nuke_KAT_-_________________Katujemy.eu____________ARENA_1v1____________102TR__ws__knife__gloves.dem.zip

0:22 głowa cały czas na modelu przez skrzynki mimo chodzenia - lewo/prawo 
1:25 szybki trigger na ciała, gdy przeciwnik upada, to celownik cały czas na modelu
1:29 jak przeciwnik przechodzi za skrzynkę to momentalna poprawa celownika na jego głowe w celu skanowania
1:31 recydywa tego co wyżej
2:14 znowu to samo
2:27 ciekawy skan na głowe po modelu 
2:40 celownik za głową przez skrzynkę aż do picku przeciwnika
2:48 nie wiedział, że jest tam przeciwnik, mimo tego celownik na głowe przez skrzynkę tuż przed pickiem
3:15 blokada celownika na głowe
4:48 blokada celownika na głowie + dziwny flick w prawy dolny róg
4:51 skanowanie idealnie na głowe
5:17 znowu dziwny flick w prawo dół, ogólnie na tej rundzie widać wh po tym jak wychyla, na początku stanął i czekał aż przeciwnik wyjdzie, potem zmienił pozycję, bo wiedział, że akurat tam biegnie przeciwnik i miał przysłowiowo w tyłku, to że przeciwnik mógł wyjść z drugiej strony
5:45 idealny skan akurat jak przeciwnik się ruszył w to miejsce, gdzie był celownik
6:15 ciekawy jeden skan wyprzedzający fakty "wyjścia" przeciwnika zza skrzynki, gracz duzyser pierwszy raz sprawda hangar od początku mapy i akurat wtedy gdy wchodzi tam przeciwnik, dodam, że w każdej rundzie udaje, że sprawdza miejscówki, a w tej cały czas patrzył tam gdzie przeciwnik, oddawał jakieś strzały i tylko na 0.5 sekundy popatrzył w drugą stronę
6:47 idealne skany znowu
7:13 nie trzeba opisywać, wystarczy włączyć i się pośmiać, wh od razu widać
7:20 cały czas nie widzi przeciwnika tylko skanuje skrzynkę, gdy przeciwnik zbliża się do wychylenia po lewej to chowa się za murek 
7:24 kolejny raz dziwne odwrócenie celownika
8:34 drugi raz przeciwnik w hangarze i od razu tam sprawdza, dodam, że to drugi raz kiedy w ogóle patrzy do tego hangaru
10:29 aimbot
10:38 pokaz antirecoila
11:27 sprawdza tylko skrzynkę, za którą jest przeciwnik, nie sprawdza kompletnie innych miejscówek
11:33 skany w głowe nawet gdy przeciwnik kuca
11:38 skany idealnie, nie mając prawa wiedzieć, że tam jest przeciwnik
12:00 kolejne idealne skany
12:24 kolejny raz przeciwnik chciał wejść do hangaru i od razu lota tam postrzelać 
12:29 aim na głowe przez skrzynkę i od razu skany, ta sama sytuacja już nty raz z kolei
12:54 kolejny skan idealny, tym razem w moją głowę akurat
13:38 wie, że przeciwnik jest za tą skrzynką i tylko tam patrzy
14:01 kolejny pokaz antirecoil
14:45 to co wyżej
15:07 kolejny skan na głowe
15:43 kolejne odwrócenie celownika
Około minuty 16 wszedłem oglądać gracza na spect, prawdopodobnie ma jakiegoś cheata, który mu pokazuje, że jest spectowany, bo akurat zaczął grać o dużo słabiej i przede wszystkim czyściej.
20:05 wracają idealne skany
21:17 nie trzeba komentować, widać wallhacka
22:28 ????
22:48 kolejne skany idealnie w model
23:54 kolejne skany idealnie w model

Podsumowując, widać ogólnie wallhacka i miejscami aimbota, z dodatkowych cheatów można też wymienić, norecoil, auto bunnyhop (na tym demku tak nie widać, ale jest jeszcze jedno, które mogę rozpisać jeśli będzie trzeba, na którym chłop robi bhop na kucaku bez stref xD) i jakiś dziwny cheat, który pokazuje mu, że ktoś go spectuje. 

+ widać u gracza doświadczenie w graniu "legit", starannie się ukrywają, konfig do cheatów tworzony przez długi czas, trudne do wykrycia, ale dzięki opcji 1/4x idzie wszystko ładnie wykryć ;).

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Haha 1
Opublikowano

XD! Powiem tyle, ponad 90% czasu gry w csa spędzam na aimmapach jeśli trzeba to możemy wbić na dc udostępnię ekran i niewiem pokaże ci jak gram (jak i menedżer zadań) na aimbotzie czy coś,  te akcje typu „celu przez skrzynkę” to po prostu wyczucie, dużo osób gra tak samo na aimmapach, na którejś z map (chyba zwykły nuke) aż się poirytowałem ze ktoś zagrał niestandardowo i wyzywałem go. Ogólnie to nie jest pierwsze podejrzenie ze jestem odpalony No ale cóż, nic na to nie poradzę ze mam tam jakiś „talent” xd

Opublikowano

0:22. -b

1:25 +b

1:29 -b

1:31 +b

2:27  +/- byl scan, ale nie trafiony nawet

2:40 -b zwykły pref

2:48 -b widział go jak przechodzi

3:15 -b normalnie ma celownik

3:40 +b

4:48/4.51 +b  byl taki dziwny flick, ale te blokady na głowie to bardzo widać według mnie

5:17 +b

5:45 +b mógł tak wychylić, bo robi już to przez parę rund, ale jak strzela to i tak celownik od razu na głowę wraca

6:15 +b tu się zgodzę ze wychyla tam gdzie idzie przeciwnik i sprawdził pierwszy raz hangar gdy przeciwnik tam był

6:47 +b no scany dobre XDDD + jak przeciwnik był za boxami i nie wychylił z drugiej strony jak to poprzedni  robili to już nie sprawdził drugiej strony czekał, bo wiedział ze peeknie tam gdzie patrzy

7:13 +b tego to nawet nie skomentuje XDDD komuś na wh nie pokazało chyba ze tam box jest XD

7:20/7:24 +/- mógł być to fart, ale wątpię po poprzednich akcjach

8:34 +b drugi raz patrzy + taki pref, że wiedział  

10:29 +b w 1/4 widać jak celownik prosto na głowę leci

10:38 nie skomentuje +b

11:27 +b

11:33 +b widzi na wh ze typ kuca to celownik od razu w dół potem jak wstał to do góry 

21:17 +b celownik na ziemi a typ głowę dostaje smieszne

Tu mogę już zakończyć swoje  rozpisywanie dalej widać wh widać antirecoil nie kiedy aimbota 

Ban zostaje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.